Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הנתון הזה לא שלפתי מהמותן אלה מתוך ELSA לרכב מסוג פולו 1.4L של הבחור.

במידה ותיסע עם הפולו + 4 אנשים בהילוך נמוך בעליות של ירושלים ותעצור בדרך למשך 5 דקות פעמים לשם התרעננות ותניע שוב אתה תופתע לגלות שהטמפ' תעלה מעבר ל-100 מעלות צלזיוס.

אני עשיתי את הניסיון עם גולף דור 4 ומחוג החום קפץ מעבר ל-100 מעלות צלזיוס ולא היתה לי שום תקלה.

שוב פעם אני לא שולל אפשרות שקיימת בעיה ולכן המלצתי לבדוק את הנושא לעומק.

Printing from Tmplt6.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מבקש ייעוץ .

באם אני ניגש למכון רדיאטורים ומסיבר לו את הבעייה .

המחוג מטפס ל - 110 מעלות פעם בשבועיים .

במידה וזה לא יקרה מול העיניים של בעל המקצוע האם יש לו דרך לאבחן באם צריך ניקוי רדיאטור ? , או שהוא ימליץ על ניקוי גם

ללא צורך .

אשמח לשמוע טווח מחירים נורמלי לניקוי רדיאטור , והמלצה על מקום כזה , קראתי פעם בפורום על מקום בשם ש.ש. רדיאטורים .

האם אמינים והגונים .

אני גר בהוד השרון .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

לפי דעתי אתה לא צריך לגשת למכון רדיאטורים אלה למוסך רון שמכיר את הרכב והבעיות האופיניות לו.

מכון רדיאטורים לא יכול ואין ברשותו ציוד לבדוק את לוח השעונים או את יוניט החום או לבצע איבחון ממוחשב לרכב.

לאחר שתקבל איבחון מבעל מקצוע כמו רון תוכל להמשיך הלאה.

איזה כייף לי :)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כמו שכברת רשמתי בפעם הקודמת , מאז חלפו מס' שבועות .

לא היה לי זמן להיכנס למוסך .

אבל בדקתי מס' דברים מים ברדיאטור לא חסק אפילו טיפה בכלל .

המאוורר נכנס לפעולה בזמן .

אך לפעמים המחוג מטפס תוך ל - 110 מעלות , פתאום יורד 70 מעלות .

ז"א החום לי דעתי לא אמיתי - אלא המחוג משחק יורד תוך שנייה עולה .

היתכן שיש בעייה עם המחוג - ז"א בעייה שנעוצה בפירוק לוח השעונים , או בחיישן כלשהו .

פורסם
לפעמים המחוג מטפס תוך ל - 110 מעלות , פתאום יורד 70 מעלות .

המפתח לבעיה נעוץ במשפט הזה. מה זה אומר פתאום?

הוא עולה במכה ויורד במכה? תוך כמה זמן הוא עולה?, כמה זמן הוא נשאר שם? ותוך כמה זמן הוא יורד?

אם מדובר בשניה-שתיים יתכן בהחלט שמדובר בזיוף קריאה הנובע ממגע רופף במסלול החיישן או באדמה הרלוונטית.

פורסם

אני ינסח את עצמי יותר ברור .

הרכב עובר כל יום נסיעה של כ - 14 ק"מ .

מדי מס' ימים - המחוג פתאום המחוג ב -90 מעלות - ותוך שנייה או שתיים קופץ או ל - 110 מעלות או ל - 70 מעלות ולאחר מכן חוזר ל - 90 מעלות .

פורסם
ולאחר מכן חוזר ל - 90 מעלות .

עדיין לא ברור. נסה לעקוב אחר מה ששאלתי:

1. תוך כמה זמן הוא עולה מ-90 ל-110- אמרת תוך 1-2 שניות

2. כמה זמן הוא נשאר שם?

3. כשהוא יורד מ-110 ל-90 הוא עושה זאת גם תוך 1-2 שניות או שזה תהליך ארוך?

אני מבין שזה קורה גם בין 70 ל-90.

בכל מקרה דיי בתיאור האחרון שלך בכדי להניח (הנחה בלבד) שמדובר בבעיית מדידה ולא בהתחממות אמיתית. התחממות אמיתית לא תקפיץ את המחוג מ-90 ל-110 בשתי שניות. בדוק זאת בהקדם.

• תוכן חדש...