Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשות חברתי פולו שנת 97 - מנוע 1,400 סמ"ק - גיר אוטומטי - הרכב עם 145,000 ק"מ .

מדי שבוע פעם שנייה שזה קרה היה אתמול , חום המנוע מטפס ל - 110 מעלות - בזמן שזה קורה המאורר עובד - בדקתי .

לא חסרה טיפת מים אפילו - נבדק כמובן שהמנוע קר לגמרי .

האם לחשוד שהספידומטר מזייף , מדי פעם ? .

או להטיל את החשד על חיישן הטמפ' ? .

אשמח למידע בנושא

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

זה עלול להיות יקר להחליף סתם חלקים ללא בדיקה וללא צורך.

כשמד החון עולה ומראה על חום מנוע גבוה, צריך לאמת אם המנוע באמת חם או שיש רק זיוף כלשהוא של מד החום שעלול לנבוע מהחיישן חום או מד החום עצמו או הארקה לקויה אל המרכב (בודי) או אל המנוע.

אם התופעה מופיעה באופן קבוע ניתן במוסך לבדוק זאת וגם ע"י התחברות עם מחשב/סורק אבחון שיראה מה החום מנוע האמיתי בזמן הבדיקה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תקלה נפוצה מאד ברכבים אלו שמכסה התרמוסטט נשבר, הפין של התרמוסטט עף והוא נשאר תקוע, פתוח, סגור או משהו באמצע.

עלייה ל- 110 גורמת נזק. גש למוסך לבדוק ולטפל במהרה.

פורסם

בית התרמוסטט קומפלט(כולל הטרמוסטט) - הוחלף לחדש לפני כמס' חודשים ומאז הרכב עבר רק 4,000 ק"מ .

פורסם

יכול להיות שמדובר במשאבת מים גמורה.

צריך לבדוק את הספיקה של משאבת המים,

ז"א, האם היא מזרימה את נוזל הקרור כמו שצריך.

בדר"כ, משאבת המים נהרסת,

בעקבות שימוש בנוזל קרור מאיכות ירודה.

פורסם

משאבת המים הוחלפה לפני כ -5,000 ק"מ - בזמן שהחלפתי רצועת טיימינג + מותחן טיימינג .

המים שנמצאים במערכת הקירור הם מים ייעודים לפולו - G12 או G12+ .

פורסם

ראשית,כפי שכתב רפי לין יש לעשות כמה בדיקות במוסך שיאוששו /יפריכו סיבה שבגינה הרכב מתחמם ושאינה שייכת למע' הקירור.

בהיעדר סיבה שאינה קשורה כמו שכתב רפי נשאר לך לדעתי לבדוק אפשרות של רדיאטור סתום חלקית /לבדוק שהמאווררים נכנסים בזמן לעבודה (יתכן וקיים יותר ממאוורר אחד והמאוורר עובד רק במהירות הנמוכה יותר).

אם בוצעה החלפת נוזל קירור לאחרונה יתכן שפשוט לא עשו ניקוז אוויר מהמערכת כמו שצריך וזאת כל הבעיה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש להתחבר לסורק יעודי VAS 5051A ולחלץ קודי תקלה במידה וקיימת תקלה.

האם בנסיעה בכביש מהיר הטמפ' מגיעה גם ל-110 מעלות צלזיוס ?

האם המחוג נמצא תמיד בתחום הגבוה או יציב על 90 מעלות צלזיוס רוב הזמן ?

לידיעה כללית

ביום חם ונסיעה מאומצת הטמפ' יכולה להגיע לתחום של 110 מעלות צלזיוס וזה נחשב תקין כול עוד מנורת אזהרה לא נדלקה.

בכול מקרה יש לבדוק את מצב מערכת הקירור ברכב.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

טמפרטורת העבודה של הפולו לא תעבור 95 מעלות

בכל מצב למעט מצב של תקלה במערכת הקרור ,

השכיכות של תקלות במערכת הקרור בפולו הזאת

בהנחה ולא חסר נוזל קרור לפי הסדר הבא

1.טרמוסטט

2.מאוורר

3.משאבת מים

4.ראדיאטור סתום

5.בעיה בראש מנוע

6.תקלות חיווי חיישן ,לוח שעונים

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון, אני לא מסכים איתך.

1. שעון החום יראה 90 מעלות צלזיוס כול עוד הטמפ' היא בתחום של 75-107 מעלות צלזיוס.

כלומר בנסיעה מאומצת הטמם' יכולה להגיע מעבר לטמפ' שציינת.

2. הייצרן בספר הרכב במפורש מציין שעד 110 מעלות צלזיוס המצב תקין

אני מסכים עם העובדה שרוב הרכבים שאתה נתקל בהם במוסך עם מחוג שמראה טמפ' גבוהה כנראה עקב תקלה מכיוון שהם לא נסעו נסיעה מאומצת ובתנאי מזג אוויר חמים מאוד.

פורסם

ראשית אני מודה לאנשים אשר ענו לי תשובות .

אציין שרק מדי פעם יש עלייה של הטמפ' ל -110 מעלות .

משאבת המים הוחלפה לפני כמס' חודשיים שבהם הרכב לא גמע יותר מ -5,000 ק"מ מאז - בעת החלפת רצועת טיימינג .

הטרמוסטט - הוחלף קומפלט עם בית הטרמוסטט .

אין שום איבוד של טיפת מים .

למרק 10 - שעון הטמפ' מראה על טמפ' יציבה של 90 מעלות , רק מדי פעם הוא מגיע ל -110 מעלות .

איך אני יכול לבדוק אם הרדיאטור סתום ? , יש אפשרות לבדיקה ביתיית .

פורסם

כן אבל תיזהר שלא לקבל כוויה בטעות ,תעביר את היד על כל הרשת של הרידאטור ,כל הרדיאטור אמור להיות בחום שווה.

כמובן שהבדיקה הזאת היא תקפה רק אם הוא באמת סתום חלקית.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

במקרה שלך בדיקת טמפ' הצנרת לא תניב שום מידע חדש.

יש להתחבר לסורק תקלות בכדי לבדוק האם קיימת בעיה במערכת הקירור או בשעון החום.

את שעון החום ניתן לבדוק בעזרת טסטר של הייצרן הנקרא VW1301 VAG 1598.

פורסם

מרק אם נשים לרגע בצד את מה שהיצרן רושם, בפועל אם המחוג ברכבים האלו זז אפילו מילימטר מהאמצע (לאחר שהרכב התחמם) משהו לא תקין. אתה הרי יודע שמבוצעת בלוח השעונים פעולה של ייצוב החיישן באמצע על גבי טווח הטמפ' התקין.

ל-110 מעלות מעולם לא ראיתי את המחוג זז (כולל בימים החמים ביותר בפקק עם מזגן) למעט במקרים של תקלה.

לפותח השרשור- לפני דיי הרבה זמן החלפתי ברכב שלי את הפלאנג' (בפיך- בית התרמוסטט) לאחד חדש מקורי, כולל המכסה וכולל התרמוסטט. תוך זמן קצר הבחנתי שהשעון משחק באופן שאיננו אמור לשחק. נדמה לי שהוא היה מתקשה להגיע לטמפ' עבודה. הוחלף שוב לתרמוסטט חדש מקורי והעניין הסתדר.

במקרה שלך אם מדובר בפלאנג' לא מקורי בכלל אין על מה לדבר, הם לא שווים כלום. אני החלפתי למקורי לאחר שלא הייתי מרוצה מתחליפי שהיה אצלי.

• ספונסר פורום
פורסם
רון, אני לא מסכים איתך.

1. שעון החום יראה 90 מעלות צלזיוס כול עוד הטמפ' היא בתחום של 75-107 מעלות צלזיוס.

כלומר בנסיעה מאומצת הטמם' יכולה להגיע מעבר לטמפ' שציינת.

2. הייצרן בספר הרכב במפורש מציין שעד 110 מעלות צלזיוס המצב תקין

אני מסכים עם העובדה שרוב הרכבים שאתה נתקל בהם במוסך עם מחוג שמראה טמפ' גבוהה כנראה עקב תקלה מכיוון שהם לא נסעו נסיעה מאומצת ובתנאי מזג אוויר חמים מאוד.

אני מדבר על הפולו הזאת ולא על רכבים אחרים כגון גולף 4 מנוע AVU שטמפ

העבודה שלו הינה בסביבות 105 מעלות .

לגבי הפולו הזאת טמפ עבודה שעוברת 95 מעלות מצביע על תקלה כל שהיא

זהו נתון מעשי שאני מכיר מעבודה בשטח ולא איזה נתון כסתח מאיזה ספר

כגון צריכת שמן מותרת עד 1 קג ל1000 קמ.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...