Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בסדר אני מוכן להתפשר - אני אקח את המגברים של זד אודיו - מישהו אחר מוזמן לקחת מגברים של ארק.

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ארק חברה טובה מאוד כמובן אבל מה נזכרת בה דווקא , היא לא נפוצה בארץ , היבואן שלה אם קיים בכלל לא פעיל ולכן לא שווה להביא מגברים שלה.

יש מגברים שיתנו לך תמורה הרבה יותר גבוהה למחיר . וכל עוד אין לך מערכת ברמה מאוד גבוהה מבחינת רמקולים אז זה מיותר.

פורסם

ברמות הגבוהות כמו הSE של ארק-אודיו אף אחד לא מחפש תמורה למחיר.

אם אנשים היה מעניין אותם רק תמורה למחיר אז חברות כמו ג'נסיס,סלסטרה,סינפוני,אודיסון,באטלר,בראקס,טרו-טקנולוג'י וכו' וכו' פשוט לא היו קיימות.

בכלל -מי שקונה מגבר ב1000 דולר ומעלה, ממש לא מתעניין במחיר, הוא קונה משהו שהוא יודע שהוא ללא פשרות.

אם אין יבואן אפשר לרכוש מחו"ל, היום זה ממש לא בעיה.

under construction..

פורסם

גרין , תקרא מה שאני כותב ואז תגיב , אני אומר שאין תמורה למחיר וליכולת של המגבר אם שאר הרכיבים במעכת לא ברמת היי אנד .

פורסם

קראתי ולכן הגבתי.:idea:

אתה סותר את עצמך ..

אתה כתבת "יש מגברים שיתנו לך תמורה הרבה יותר גבוהה למחיר "

ואני לא מסכים אם זה כי אנחנו לא מדברים פה על תמורה למחיר, מי שקונה מגבריי היי-אנד לא מחפש תמורה, הוא מחפש איכות ללא פשרות.

לאחר מכן כתבת:"וכל עוד אין לך מערכת ברמה מאוד גבוהה מבחינת רמקולים אז זה מיותר".

גם לא ממש מדוייק, הרי גם סטים בינוניים ולא היי-הנד כמו קלארוס של הייבריד אודיו,הרץ' היי-אנרג'י,פוקאל K2P,הייבריד אוביישן וכו'.

כולם יעבדו טוב יותר על מגברים איכותיים יותר כמו שאנו דנים בהם עכשיו.

מה גם, שמגבר ברמה הזאת יהיה בסיס מצויין לכל סט.

אז למה לא לקנות מגבר טוב יותר ?

אני לא אומר שלקחת דואל מונו של ג'נסיס ולשדך לו מורל טמפו, אבל מי שקונה מגברים ברמה הזאתי כנראה שסט בסיסי יש לו.

בנוסף, בשדרוג עתידי לא תהיה מוגבל מבחינת הגברה גם אם תקנה את הסט הכי אקזוטי שתמצא.

under construction..

פורסם

yoavsiman , אני לא אוהב שאומרים יש מגברים יותר טובים בלי לתת דוגמאות . אחרת זה סתם קישקוש . עם אתה אומר שיש מגבר יותר טוב אז תן דוגמה ... הכי כל להגיד יש יותר טוב .

פורסם

עדיין המגבר שצויין קקה,ב 1 וב 2 אום אותם נתונים?לא צריך להצדיק "חברה טובה"אולי מגברים זה פשוט לא הקטע החזק שלהם,

** הודעה זו זיכתה אותך במעקב. הודעות מהסוג הנ"ל מקומם לא בפורום שלנו **

פורסם
עדיין המגבר שצויין קקה,ב 1 וב 2 אום אותם נתונים?לא צריך להצדיק "חברה טובה"אולי מגברים זה פשוט לא הקטע החזק שלהם,

תגיד לי בבקשה, מה הקשר בין זה שהמגבר נותן את אותו הספק בשתי התנגדויות שונות כשאחת אף כופלת את השניה,

לזה שהמגבר הוא "קקה" לדבריך?

אם היית מבין טיפה באלקטרוניקה היית מבין שההיפך הוא הנכון, וכדי להחזיק את אותו הספק בשתי התנגדויות שונות,

צריך קצת יותר מ"קקה"....קצת הרבה יותר...

פעם הבאה שאתה מגיב, תן קצת מחשבה לגבי מה שאתה רושם - כי אתה טיפה לוקה בהבנה בסיסית של איך מעגל חשמלי, או לעניינינו, מגבר, עובד.

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

פורסם

תשמע, אם אין לך משהו חשוב ותורם אז אתה לא ממש חייב לענות, קפיש?

תחסוך מאיתנו תגובות מיותרות חסרות כל ידע .

חברה שהיא אחת היצרניות מגברים מס' 1 בעולם למעלה מ20 שנה, כנראה שמגברים זה דווקא הצד החזק שלהם.:roll:

under construction..

• תוכן חדש...