Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזק לרכב מהרחיצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא ביקש צ'אנס לתקן את זה-הוא היה נחמד-העובד פירק את המראה מהרכב-חזרתי אחרי שעתיים-הרבה הוא לא עשה הוא קיבע את המראה לגמרי החאפר הזה-היא נשברה כמו שחשבתי מהתחלה-אמרתי לעובד שזה לא מקובל עליי ומחר בבוקר אני ידבר עם הבעלים שחזר כמה פעמים שאין מה לדאוג ולחץ לי את היד פעמיים כשהגעתי...

נחכה ונראה :roll:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
לצלם, לגשת שוב למקום כשהמנהל נמצא ולסכם איתו תשלום על התיקון. ללכת לתקן. לקבל החזר מהמנהל. אם המנהל עושה בעיות, לתבוע.

ולספר לנו איפה המקום ?????????

ינון.

אבל אם המנהל באמת ישלם על התיקון, יקח אחריות ולא יעשה בעיות, אז אין סיבה לפסול את המקום הזה. אין מה לעשות, טעויות קורות.

דניאל

אז במקרה כזה כדאי שניסע כדי שכן נלך לשם... אם הם בסדר ולוקחים אחריות זה נקודת זכות לטובתם... בכל מקרה, אם יש במקום מסויים מספר מרובה של נזקים, אז גם אם הם בסדר, הייתי מעדיף להתרחק משם, לא ??????

ינון.

אולי, אבל מאיפה אתה יודע שהיה במקום הזה מספר מרובה של נזקים? זה רק מראה לך איך שמועה מתחילה, ממקרה בודד בתחילת הת'רד כבר הגענו ל"מספר מרובה של נזקים".

לדעתי חבל להרוס שם של עסק רק בגלל מקרה בודד.

דניאל

אני עוד לא קובע כלום.... שיאמר לי איפה ואני סופר לו 1... כשאני אשמע על עוד מקרה אני אספור 2... יש לי זיכרון טוב... וזה קל לזכור דברים כאלה פה בפורומים, גם אם עוד שנה יבוא מישהו עם סיפור על אותו מקום אתה תיזכר בהודעה הזאת...

אז עוד 10 שנים תדע איפה לרחוץ ואיפה לא :D

ינון.

פורסם
לצלם, לגשת שוב למקום כשהמנהל נמצא ולסכם איתו תשלום על התיקון. ללכת לתקן. לקבל החזר מהמנהל. אם המנהל עושה בעיות, לתבוע.

ולספר לנו איפה המקום ?????????

ינון.

אבל אם המנהל באמת ישלם על התיקון, יקח אחריות ולא יעשה בעיות, אז אין סיבה לפסול את המקום הזה. אין מה לעשות, טעויות קורות.

דניאל

אז במקרה כזה כדאי שניסע כדי שכן נלך לשם... אם הם בסדר ולוקחים אחריות זה נקודת זכות לטובתם... בכל מקרה, אם יש במקום מסויים מספר מרובה של נזקים, אז גם אם הם בסדר, הייתי מעדיף להתרחק משם, לא ??????

ינון.

אולי, אבל מאיפה אתה יודע שהיה במקום הזה מספר מרובה של נזקים? זה רק מראה לך איך שמועה מתחילה, ממקרה בודד בתחילת הת'רד כבר הגענו ל"מספר מרובה של נזקים".

לדעתי חבל להרוס שם של עסק רק בגלל מקרה בודד.

דניאל

אני עוד לא קובע כלום.... שיאמר לי איפה ואני סופר לו 1... כשאני אשמע על עוד מקרה אני אספור 2... יש לי זיכרון טוב... וזה קל לזכור דברים כאלה פה בפורומים, גם אם עוד שנה יבוא מישהו עם סיפור על אותו מקום אתה תיזכר בהודעה הזאת...

אז עוד 10 שנים תדע איפה לרחוץ ואיפה לא :D

ינון.

נכון, מסכים :mm_yeah:

תרחץ בבית. :twisted:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
אוף קריזה הלכתי היום לרחיצה-העובד כיוון אותי פנימה ואז פתאום הוא דופק לי בחלון "אתה לא על המסילה סע קדימה עד שאני יגיד לך" הוא מביא אותי עד כמעט האמצע-הוא צועק לי "סע רוורס" אני נוסע הופה הוישר של הצג שמאלי נמשך מהז'ילדות הגדולות אני מתחיל להכנס לרחיצה והפתעה המראה הימנית נעקרה ממקומה והיא מתנדנדת לה ומברשות מטלטלות אותה לכל צד והיא תלוייה על חוטי מתכת השייכים לכיוון שלה :bad-word: .

מיותר לציין את השריטות לצבע שנוצרו מהטלטולים האלו-הורדתי אותם עם ווקס.

אני יוצא משם העובד אומר לי"זה לא נורא היא לא נשברה היא רק יצאה מהמסילה"

הוא הולך למשרד מביא כלים מתחיל להתעסק איתה-פותח את המכסה שלה והופה שובר פלאח אחד שתופס את המכסה-מתעסק איתה 5 דקות ולא מצליח לבסוף ביקשתי את המנהל-הוא לא היה...

התקשרתי אליו הוא אמר שאני יבוא והם יסדרו את זה ושאין לי מה לדאוג...

מה עושים במקרה הזה?

המראה בת חצי שנה!

רועי

רועי בוקר אור.

ראשית,טוב שבעלי המקום לקחו אחריות.קל מאוד להפנות אצבע לכיוון השלט שתמצא בכל מכון שטיפה ("המכון אינו אחראי וכו....")

שנית- אל תיתן להם לסדר לך.שלא תמצא את עצמך עם איזה סידור חאפרי על בסיס איזולירבאנד.גש לפיז'ו ותביא קבלות.אבל,כמובן,תתחשב גם בהם-אם הם יבקשו מוסך פיז'ו ספציפי( בו הם מקבלים מחיר טוב) אל תסרב- סה"כ אתה יכולת לא לקבל כלום,כך שמדובר ברע במיעוטו.

המראה בפיז'ו מתנתקת וניתנת להחזרה ,אלא אם משהו נשבר.לגבי המיכסה,זה סיפור אחר- אבל עדיין.זה הרע במיעוטו.

רק- אל תזניח את העיניין.עמוד על זכותך כצרכן.

בהצלחה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

הוא ראה את המראה ואמר שהוא יזמין לי חדשה.

סוף השבוע הבא אני צריך לחזור אליו..

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

שלום! זאת ההודעה הראשונה שלי אז רק רציתי להגיד שלום לכולם.

בכל מקרה אני מגיב פה לשרשור בגלל שאני אישית לוקח את הרכב שלי לפעמים

לשטיפה חיצונית ביבנה יש שם תחנת דלק ומעולם לא ניגרם לי נזק אפילו הקל ביותר

העובדים נראים לפחות לי מיקצועיים ועושים עבודה יפה...

למרות שיש באשדוד בחניון של קניון הסיטי שטיפה ידנית לרכב אבל זה קצת יקר...

האמר הוא כמו פטיש רק שהוא שוקל טיפה יותר ויש לו

4 גלגלים...

פורסם

ידידי

כולנו לוקחים את הרכב לשטיפה.באמת.

איך התגובה שפירסמת מקדמת את הת'רד?

איך היא תעזור לרועי לתקן את המראה שלו?

רועי לא ייסע ליבנה (או אשדוד ,לצורך העיניין) ע"מ לנקות את האוטו,או לסדר את המראה.

אם אתה מפרסם תגובה,

תשתדל שהיא תהיה עיניינית או רלוונטית במידה כלשהיא למה שנאמר בת'רד.אם היו רוצים המלצה על תחנות שטיפה טובות - בכבוד ידידי- פרסם עד שתמכור.

זו ביקורת בונה ולא ניסיון חלילה לרדת עליך או משהו בסגנון -

פשוט תשתדל להיות יותר עינייני.

המשך גלישה מהנה וכתיבה מוצלחת.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...