Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 207 CC-כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור בעלים של 207 ( בגירסאות הראשונות שהיו בארץ ), אני יכול להגיד שהרכב לא חוויה, בכלל לא.

האבזור זה משהו אחר, זה שלקחנו בזמנו את הגירסה הפשוטה ביותר ( 112K, בלי חלונות חשמל מאחורה O_o ) זה משהו אחד.

אבל האכזבה מהמנוע, זה משהו אחר.

הרכב מרגיש דיי כבד, אם תעזוב את הגז אתה פשוט תיפול אחורה, אצלנו אישית במשפחה דיי מאוכזבים.

לדעתי בתאג מחיר שלו אפשר למצוא מכוניות הרבה יותר טובות.

אמנם לא קבריולט, אבל עם מספיק פוזה.

פורסם

ממליץ לך לראות את FIFTH GEAR עונה שעברה פרקים ראשונים יש שם כתבה על הרכב הזה.

מדובר ברכב פוזה,לא רכב ספורט.

אפילו עם מנוע 2000 הרכב כבד במיוחד עם תיבה אוטומטית שלא ממומלצת במיוחד.

פורסם
חבר שלי רוצה לקנות את הרכב הנ"ל.

איך הרכב מבחינת נוחות ואיבזור פנים?

איזה היצע מנועים יש לרכב?

מה אתם אומרים על הרכב בכללי?

אשמח לכל מידע...

משטרת הקוקסינלים עצור בצד!!

תוריד לו 2 סטירות,ותגיד לו שיפסיק להתחבר לצד הנשי שלו,ושיזמין מיאטה(גם ככה אי אפשר לשבת מאחורה ב-CC).

ורצוי שישמור עליה(בשביל שיהיה לי מה לקנות שאני אפסיק להיות סטודנט תפרן)

"תשתחרר גבר":lol:

turboy

פורסם

מניסיון של שבוע עם 207CC 1.6 אוט'. (שהייתה אמורה להיות אצלי הרבה יותר משבוע, אבל אמא טענה בתוקף שזה לא רכב בשבילי, היא לא רוצה שאני אראה נוסע בו - ואם אני מכניס אותו לחניה - אני נשאר מחוץ לבית. כלומר, קח בחשבון שיש אנשים שרכב כזה עושה עליהם רושם שלילי. אני מתגעגע לגג-הפתוח וכבר בקרוב יהיה טיול לילי לי-ם - וזו תהיה הזדמנות להעלות תמונות של היפה :-D).

לגבי המראה - יופי הוא בעיני המתבונן. זו שהייתה אצלי (נרכשה ע"י דוד שלי) הוזמנה בצבע בז'. הצבע מדהים על הרכב. מדהים שצבע סתמי כמו בז' עושה את הרכב לכ"כ יוקרתי. קח בחשבון את התגובות של אנשים - חלק יאמרו "מה זה הדבר היפה הזה?", חלק יצפרו, וחלק סתם יראו לך שהכבל קיק-דאון שלהם מתוח היטב ויחתכו אותך תוך כדי. (מקרים אמיתיים שקרו לי).

לגבי ההגה - חשמלי ומרגיש קל מאוד. עדיין הרכב בהרצה, ולכן מוקדם לחוות דעה על הדינמיקה של הרכב. כמובן שיש ESP - שלא נותן יותר מדי חופש פעולה במשחקי זנב וקוטע את החגיגה. (לא יכלתי להתאפק, בכל זאת:twisted:). מצד שני, הרכב אוחז מצויין, בין השאר הודות לצמיגי Continental ContiContact2 במידות 205/45ZR17 (!).

נוחות הנסיעה די טובה, בטח אם מתחשבים בחתך הצמיגים. נסיעה ברחובות בני-ברק המשובשים לא הייתה חוויה נוראית - למרות שהשיבושים מורגשים. בידוד הרעשים מצויין (כשהגג סגור) - ודווקא רעש המנוע נוכח כבר מ-120 קמ"ש וצפונה.

הביצועים פושרים לחלוטין והרכב לא מרגיש זריז. למרות יחסי ההעברה הקצרים יחסית, המנוע מרגיש עצל. תיבת ההילוכים מסרסת את המנוע, ולמיטב זכרוני העברות ההילוכים לא תמיד חלקות - בעיקר בהורדת הילוך (בתאוצה) ובעצירה מוחלטת.

לא יצא לי לנסוע ב-206CC, אבל הרכב לא כזה צפוף. כבר ביום שהוצאתי אותו מהסוכנות הסעתי את המשפחה מגוש-דן לאשקלון. 2 מבוגרים ונער בן 14. (סה"כ ארבעה כולל אותי). 2 המבוגרים נכנסו בלי בעיה, (כלומר היו תלונות פה ושם - אבל לא משהו קריטי לנסיעות לא ארוכות מדי), אבל קשה למצוא תנוחת נהיגה סבירה וגם לאפשר ישיבה מאחורי הנהג. מי שישב מאחורי הנהג - גם אם הוא נער - פשוט יסבול. אין ספק שלנסיעות ארוכות - כאלה של יותר משעה - הרכב מיועד לשני נוסעים.

לסיכום -

כדי לקבוע אם ה-207CC מהנה לנהיגה, צריך להחליט איך מגדירים הנאה מנהיגה. חולי הגה יגדירו רכב מהנה כרכב עם שלדה טובה, הגה מתקשר וביצועים טובים. חובבי רכב יהנו גם מסתם נסיעה רגועה במכונית שהם כל-כך אוהבים. ה-207CC לא מהנה לנהיגה במובן הראשון - אבל היא מהנה לנהיגה בהרבה מובנים אחרים - הנסיעה עם הגג פתוח, במיוחד בכבישים שוממים וחשוכים - היא חוויה ממכרת שקשה לתאר במילים.

אני כבר מחכה לנסוע עליה שוב - כנראה שזו תהיה נסיעה לילית לירושלים או לצפון - וכמובן עם הגג פתוח כל הדרך! :lol:

אביעד.

פורסם
משטרת הקוקסינלים עצור בצד!!

תוריד לו 2 סטירות,ותגיד לו שיפסיק להתחבר לצד הנשי שלו,ושיזמין מיאטה(גם ככה אי אפשר לשבת מאחורה ב-CC).

ורצוי שישמור עליה(בשביל שיהיה לי מה לקנות שאני אפסיק להיות סטודנט תפרן)

"תשתחרר גבר":lol:

הרכב בכלל לא נשי, לטעמי.

פורסם

גם אני לא חושב שהוא נשי

אני מחפש לקנות 206 CC ולדעתי הכל תלוי בטעם ובצבע..

כמובן שצבע כחול זוהר יראה נשי יותר.

אבל שחור או כסוף יראו יותר גברי.

• תוכן חדש...