Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מחפש משהו שיש לו TC...

אולי שילוב של 3sixty.2 ביחד עם 2XS או כלשהו קרוס אחר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, מה אמרת על הפאדיחות קודם?:)

בכל מקרה, אל תשכחו גם, כשאתם מוסיפים מעבד, על מעבד, על קרוס, על מעבד, על קרוס, על מעבד [and the list goes on]

ה THD כל הזמן מחלק את עצמו ברכיב הקודם, ולא מוסיף.

כלומר ,רכיב אחד עם 0.09 אחוז עיוות? ולרכיב אחריו 0.05 אחוזי עיוות? אנחנו נקבל משניהם 0.55 אחוז עיוות בסוף השרשרת. :(

לא כיף.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מה בעצם הדרך המועדפת ומעוטת ההמרות לעיבוד? במכשיר משולב עם קרוס ואקולייזר אין את ההמרות D/A בתוכו? אז מה זה בעצם משנה? האות שיוצא ממנו כבר עבר את ההמרות הללו בתוכו, לא?

פורסם

זה בדיוק מה שאני לא אוהב בפרוססורים דיגיטליים.

אתה ממיר מדיגיטלי לאנלוגי בHU, משם אתה מוציא אות אנלוגי לפרוססור.

בפרוססור אתה שום ממיר אות דיגטלי חזרה לאנלוגי ואז אתה מוציא אותו כPRE למגברים.

שעובדים עם רכיבים אנלוגיים איכותיים כמו קרוס אקטיבי ,אקולייזר גרפי וליין דרייבר- לרוב אחוז העיוות של כל מכשיר הוא 0.000משהו.

לכן, אם האות הומר פעם אחת מדיגיטלי לאנולגי במכשיר שהוא איכותי(בעל ממיר D/A נורמלי) כמו רוב מכשירי הדק הידועים, עדיף שהוא ישמר במצב אנלוגי ולא יומר חזרה לדיגיטלי.

האיבוד בהמרות הללו הוא ממש לא זניח ובהחלט שמיע.

לכן, או שלוקחים HU עם פרוססור שעובדים יחדיו באופן דיגיטלי (כניסות ויציאות אופטיות) או שממירים בHU ומשם מעבירים את האות לאנלוגי.

לטעמי? אנלוגי:).

under construction..

פורסם

מצטער על הפולניות, אבל מי שמעניין אותו להגיע כמה שקרוב למקור, פרקטיות זה ממש לא בראש מעיניו.

אחרת, 2WAY מקדימה+ סאב קטן היה עושה את העבודה.

אבל לא, עדיף 3WAY אקטיבי,קרוס אובר,אקולייזר,ליין דרייבר, 7 מגברים,100 כבלי RCA שזורים,300 מטר כבל רמקול ו5 טון פיבר:evil::shock::idea:

under construction..

פורסם

בוא נדבר תכל'ס. אני הולך עכשיו [טוב, לא ממש עכשיו..] לעבור ל3WAY. כן מעניין אותי להגיע כמה שיותר קרוב למקור, מהי הדרך המועדפת והאיכותית ביותר?[מבחינת ההמרות] עזוב תקציב.

פורסם

לטעמי?

אקולייזר גרפי 1/3 אוקטבה דואל מונו זה חובה(31 ערוצים לימין ו31 ערוצים לשמאל).

וכמובן קרוס אקטיבי 3WAY עם כמה שיותר גמישות בתדרים.

משהו כזה:

PGEQ30.jpg

סטייל אודיוקונטרול 4XS, פיניקס גולד MX3, או הX406,X406A או הTA406 וגם מכשירים כמו PPI FRX-456.

וכמובן, הגברה נכונה.

או, ללכת על יחידות ראש כמו HX-D2 או P9קומבו.

אני אישית לא אוהב את כל האלקטרוניקה במכשיר אחד כמו בHX-D2, אבל זה רק אני.

under construction..

פורסם

אתה עם התקציבים שלך :p

אם ה TC חשוב לך, אין ברירה וללכת על אחד מהיקרים

אלפיין\קלאריון\פיוניר ברמות הגבוהות.

למען האמת, ה DQXS של אודיוקונטרול, נראה מושלם לכל עבודה, כי את ה TC הרדיודיסק יכול לעשות, כשעל סאב, זה הדבר היחיד שלא דורש TC ברכב, כי הבסיס של כיוון אקוסטי, הוא מהדרייבר שנמצא הכי רחוק ממך.

אז, אני מצביע DQXS.

מי איתי?

עריכה -

ניר,ניר,ניר

בשעות כאלה, אתה בכח רוצה שאני אפרוץ אליך הביתה?:D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...