Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני יגיד האוטו במצב פרפקט יענו אימא שלי שומרת חבל על הזמן על האוטו 60 אלף קילומטר שנת 98 עכשיו יש בעיה שלפני שנתיים בערך אחותי הייתה מעורבת בתאונת שרשרת כתוצאה מכך נכנסו בה גם מאחור וגם מקדימה לאחר התאונה אמרו לנו שיש פגיעת שאסי גם מקדימה וגם מאחור :shock: מה שמוזר לא מרגישים כלום והאוטו עבר עוד כמה תאונות קלות ושום דבר לא קרה והאוטו בסך הכל נוסע מצויין.. עד כמה ש1.3 אוטומט יכול :roll:

עכשיו שאנחנו הולכים למכור אוטו כמה ירד המחיר על הפגיעות כי זה בעצם הבעיה היחידה שרצינית אני ממש לא יודע עד כמה זה רציני מעולם לא בדקנו אבל יש פגיעה מסויימת...

אם נעשה טרייד אין כמה אחוז מהמחירון ירד פלוס ה8-10 אחוז של הטרייד אין?

למה? ככה!

פורסם
מעולם לא בדקנו אבל יש פגיעה מסויימת...

אם אתה אומר שאמא של שמרה על הרכב, אז כנראה בעקבות התאונה גם תיקנתם את הרכב

במורשה, לכן קיבלתם בוודאות טופס עם ירידת ערך שהשמאי הוציא, בו גם רשום איפה כל

פגיעה בשילדה ועד כמה חמורה. בעיקרון בארץ לרוב לא מסתכלים על אחוזי ירידת הערךשל השמאי, מכיוון שלשמאי עצמו גם יש אינטרס "לדפוק" כמה שפחות את החברת ביטוח, אלא יוסיפו עוד אחוזים לקיימים, מה שכן אני בטוח שאפילו שהרכב טופל כראוי הוא תצטרכו להוריד הרבה במחיר בין אם תאמחרו אותו לפרטי או בטרייד אין.

95 1.6 Ibiza ידנית, 106XS 1.4 95 ידנית, Lantis 1.8 95 ידנית,

ליסינג אוט' מכאן ואילך

פורסם
קודם כל אני יגיד האוטו במצב פרפקט יענו אימא שלי שומרת חבל על הזמן על האוטו 60 אלף קילומטר שנת 98 עכשיו יש בעיה שלפני שנתיים בערך אחותי הייתה מעורבת בתאונת שרשרת כתוצאה מכך נכנסו בה גם מאחור וגם מקדימה לאחר התאונה אמרו לנו שיש פגיעת שאסי גם מקדימה וגם מאחור :shock: מה שמוזר לא מרגישים כלום והאוטו עבר עוד כמה תאונות קלות ושום דבר לא קרה והאוטו בסך הכל נוסע מצויין.. עד כמה ש1.3 אוטומט יכול :roll:

עכשיו שאנחנו הולכים למכור אוטו כמה ירד המחיר על הפגיעות כי זה בעצם הבעיה היחידה שרצינית אני ממש לא יודע עד כמה זה רציני מעולם לא בדקנו אבל יש פגיעה מסויימת...

אם נעשה טרייד אין כמה אחוז מהמחירון ירד פלוס ה8-10 אחוז של הטרייד אין?

הכל תלוי ביכולת המיקוח שלכם והקונה שתפלו עליו ...

אנחנו מכרנו קורולה עם נתונים מצויינים כמו הסטארלט שלכם במחירון עם פגיעת קצה שלדה ...

תתפלא שרוב האנשים שבאים לקנות היום אוטו לא לוקחים לבדיקה, הבחור שקנה מאתנו את האומגה עשה סיבוב רבע שעה, לא בדק היסטוריית טיפולים (אז הוא היה מגלה איזה לא אמין האוטו) ולא עשה בדיקה (ואז היה מגלה עוד כמה בעיות שהמוסך המרכזי לא ידע לפתור) וקנה את האוטו. אני מזכיר לך שלא מדובר פה ברכב זול אלא קניה של רכב משומש ב-100K ש"ח !!!

אם יהיה לכם מזל ותפלו על משהו כזה אז תצליחו למכור במחירון בלי בעיות אבל אני ממליץ לכם להגיד מראש שיש שאסי, להראות טפסים של בדיקת שמאי, לרדת עוד קצת במחירון המשוכלל ואז למכור על בטוח בלי בעיות במקום להתסבך עם שקרים ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...