Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

בשנות ה 90 בקליאו הראשונות היתה בעיה במזגן.

יותר נכון במחשב של בורר המהירויות (מסתבר שיש דבר כזה), זה ישב בתא מנוע צמוד לדשבורד וברגע שזה היה מתקלקל היינו צריכים להחליף מחשב כזה + צמת חוטים + עבודה = 1000 ש"ח פלוס מינוס. (פעמיים החלפתי)

מישהו יודע האם יש בעיות במכלולים של קליאו B במזגן ואם בכלל יש איזה מחשב שהולך פתאום ככה באמצע הדרך?

(אני מעוניין בגרסא הידנית של הקליאו הזה - קראתי ביקורות ותגובות, יחד עם זאת, אני נוקט במשנה זהירות)

רכב מהנה אין מה להגיד, אבל יש להיזהר איתם.

אודה לתשובות ואודה למי שהוא בעל קליאו כזאת ויוכל לפנות אלי בפרטי .

המון תודה.

פורסם

יאללה עם כמה שהוא מפנק ירדתי ממנו.

אוף!

מחפש איזה רכב נוח וידני בתקציב של עד 30 אלף.

רנו- אמינות.

פוולקסווגן אחזקה יקה, פלסטיקה על הפנים אמינות לא משהו בטווח מחירים שלי - אין לי זמן וכסף לזה.

פיאט פונטו- לא מוצא פרטית .

פיג'ו - גם צרפתיה וגם מחיר בשמיים (מי מת בדיוק)?

בסוף אקנה איזה רכב אוטומט כמו אימפרזה, ואני רוצה רכב קטן ואמין .

פורסם

אם אתה רוצה רכב אמין, לך דווקא על הקליאו הידנית בלבד מהשנים 99-00. יש לה מנוע 8 שסתום (אנרג'י) שהוא זול ופשוט וטיפול לעומת ה 16 שסתום שהחליף אותו. גם כל מוסך יודע לטפל בו. ה 16 שסתומים הוא סיוט למוסכניקים והוא מאוד לא נוח לעבודה (מה גם שהוא משמעותית יותר יקר לטיפול ברמת החלפים).

אני בעלים של קליאו B 99 ידנית 1400 והרכב מפגין אמינות מופלאה (למעט בלאי רגיל ושוטף). קניתי את הרכב לפני כארבע שנים, עשיתי איתו כ 20 אלף ק"מ בשנה. לא טיפלתי אפילו פעם אחת במזגן והוא עובד בצורה מצויינת.

הרכב שווה היום 18 אלף ש"ח והוא התמורה הטובה ביותר לכסף שניתן לקבל היום בשוק המשומשות הקטנות.

פורסם

קליאו B ידנית היא תמורה מצוינת, אמינה באופן מספק וזולה מאוד לאחזקה. כל זה בתוספת נוחות טובה, התנהגות כביש טובה, בטיחות גבוהה. בפירוש קנייה מוצלחת. הרכב שלי עבר 7 שנים ללא התקלה הזו במזגן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ברשותי קליאו 2002 1.2 ידנית.

בקיצור - אמינה, נוחה וחסכונית מאוד בדלק.

קניתי אותה עם 150K על השעון, החלפתי (לאחר הקניה) כבלי וחיישן הצתה (פחות מ1000 ש"ח לשניהם במוסך רנו), חוץ מה כלום. נאדה. אפס בעיות.

אפילו לקחתי (בנוסף) קליאו חדשה מליסינג לאשתי.

בפעם המי-יודע כמה - רכב מטופל היטב יחזיר תמורה ויגלה אמינות ללא קשר לארץ מוצאו.

לסיום, סתם שאלה היפוטטית: בוא נשים רגע בצד את נושא האמינות הסטיגמטי. עכשיו עם היד על הלב: באיזה רכב היית מעדיף לנהוג בעת תאונה קשה - רנו קליאו / פיזו' 206 / צרפתיה אחרת מאוטו סגמנט, או סוזוקי סוויפט / סובארו ג'אסטי / יפאנית אחרת מאוטו סגמנט?

תרגיש חופשי ליצור איתי קשר בה"פ ולשאול שאלות נוספות.

פורסם

עם היד על הלב? אז אני חושב שזה מאוד עוזר מבחינה פסיכולוגית לרכוש רכב בטיחותי בפרט שמדובר בילדים .

אין להקל ראש. יחד עם כל זאת, אתה יכול לנסוע בטנק ולמות , אנחנו בידיים של הבורא - אין מה לעשות .

אבל לדאוג לשמור על עצמנו זה דבר טוב מבחינתי. (פסיכולוגית) .

אני מרגיש יותר נוח, יותר נוח לי פסיכולוגית לנסוע ברכב בטוח עם מרכב יציב, מנוע חזק וכו'.

אפקט הפחד .

פורסם
אם אתה רוצה רכב אמין, לך דווקא על הקליאו הידנית בלבד מהשנים 99-00. יש לה מנוע 8 שסתום (אנרג'י) שהוא זול ופשוט וטיפול לעומת ה 16 שסתום שהחליף אותו. גם כל מוסך יודע לטפל בו. ה 16 שסתומים הוא סיוט למוסכניקים והוא מאוד לא נוח לעבודה (מה גם שהוא משמעותית יותר יקר לטיפול ברמת החלפים).

אני בעלים של קליאו B 99 ידנית 1400 והרכב מפגין אמינות מופלאה (למעט בלאי רגיל ושוטף). קניתי את הרכב לפני כארבע שנים, עשיתי איתו כ 20 אלף ק"מ בשנה. לא טיפלתי אפילו פעם אחת במזגן והוא עובד בצורה מצויינת.

הרכב שווה היום 18 אלף ש"ח והוא התמורה הטובה ביותר לכסף שניתן לקבל היום בשוק המשומשות הקטנות.

+1

לאחי הגדול יש את אותו דגם בדיוק(כמעט 3 שנים) מאוד מרוצה:אחזקה זולה,חסכונית,מושבים נוחים(יחסית לקרש ב-20VT שלי),נוחות נסיעה טובה מאוד(יחסית לסופרמיני).

מלבד כבל גז שנקרע-היא לא בילתה במוסך להוציא טיפולים שוטפים.

המזגן מתפקד ללא בעיות.

מה שלא אהבתי בקליאו B שמונה שסתומים:

רעש המנוע שנשמע ממש "סובל" מעל 2800 סל"ד.(כאן ה-16V עדיפה משמעותית)

הביצועים שכאמור נחותים משמעותית מה-16V,וכושר הנשימה בסל"ד גבוה הלוקה בחסר.

ובלי קשר:הקלאץ' הנקודתי-מסורתי של רנו,וההגה האופקי.

turboy

• תוכן חדש...