Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא אני בעד שתכבה את הESP בקופרה החדשה שלך!

אני בטוח שאתה נהג מצויין ותוכל לשלוט עליה ללא ESP, אני גם בדיוק התחלתי בחיפושים אחרי אינטרקולר של קופרה לרכב שלי ונראה לי שאני אמצא אותו בקרוב :wink:

גם עם צ'יפ (תוכנה) אתה לא תרגיש פתאום דחיפה, בניגוד לרכבי טורבו אחרים כגון האימפרזה פה הטורבו נכנס בשלב מאוד נמוך לטוב ולרע.

חובה לשפר מתלים בקופרה במידה וגם סיבובים מעניינים אותך, מומלץ מאוד סט קויילאובר של KW, פשוט מדהים.

הבנתי שגם שילוב של בילשטיין ואייבך נותן תוצאות מעולות אבל לא יצא לי לנסוע על סט כזה בקופרה.

נותן לך עד 50% יותר מהירות בסיבוב!

הילוך ראשון ושני מאוד מעניינים את אף אחד, ותיתפלא אבל גם בהילוכים האלו לוחצים.

אין שום צמיג חוקי לנסיעה בכביש שימנע פירפורים בראשון בקופרה עם צ'יפ. (מניסיון על הR888) אז די כבר לדבר שטויות.

חוץ מזה שהקופרה מגיעה עם צמיגים מצוינים מהחברה.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא רק זה, אלא באופן כללי לא נכנסים לפניה עם דוושת הגז על הרצפה ומי שנוהג כך ואח"כ מתלונן שיש תת היגוי צריך לבדוק קודם כל את עצמו. ברכב שהוא יותר חזק ועם יותר מומנט כל מה שצריך זה למשוך יותר את הבלימה ולאחר את האייפקס, כך שתוכל ליישר גלגלים כמה שיותר מוקדם ולהשתמש במומנט הרב. זה הכל, לא כ"כ מסובך וחוסך הרבה ז&%י שכל מיותרים.

:mm_yeah:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
דווקא אני בעד שתכבה את הESP בקופרה החדשה שלך!

אני בטוח שאתה נהג מצויין ותוכל לשלוט עליה ללא ESP, אני גם בדיוק התחלתי בחיפושים אחרי אינטרקולר של קופרה לרכב שלי ונראה לי שאני אמצא אותו בקרוב :wink:

:lol:

נראה לי שהכפתור הזה קורץ לכל אחד עד שהוא מנסה ומבין לבד שעדיף שה-ESP ישאר דלוק.

אגב, מה זה R88 הזה שכתבת ?

פורסם
דרך אגב שמתם לב שיש עכשיו מבצע על כל דגמי איביזה טורבו חדשה?

איביזה קופרה 130,000

איביזה FR 124,000

יש אמת?!

זה נכון

פורסם

אין שום בעיה לצאת מהמקום עם איביזה!וגם עדיף לכבות תESP ביציאה מהמקום,תשיג תוצאה יותר טובה ככה, אומנם הרכב יפרפר אבל יתקדם יותר טוב מאשר המערכת ESP תסרס אותו.

שההיתי עם מגזין אוטו בערד מדדו לי 5.9 שניות למאה עם עוד נוסע ששוקל באיזור 100 קילו לידי!בלי שום סליקים.

פשוט צריך לדעת מה לעשות כדי לצאת מהמקום,ולא לחפש תרוצים.

רק לצין שהרכב דיי משופר אבל עדין עם טורבו כמו בקופרה וFR.

פורסם
חובה לשפר מתלים בקופרה במידה וגם סיבובים מעניינים אותך, מומלץ מאוד סט קויילאובר של KW, פשוט מדהים.

הבנתי שגם שילוב של בילשטיין ואייבך נותן תוצאות מעולות אבל לא יצא לי לנסוע על סט כזה בקופרה.

נותן לך עד 50% יותר מהירות בסיבוב!

נא לצאת מהסרט. 50% יותר מהירות בסיבוב זה 90 במקום 60 או 135 במקום 90 - שום-פאקינג-סיכוי. בהתחשב בעובדה שהצמיגים הם הגורם העיקרי לכמות האחיזה (ויש עוד כמה גורמים מעבר לבולמים ולקפיצים), אני יכול להניח שתקבל מקסימום עוד עד 10% מהירות אבסולוטית בסיבוב. מה שכן תקבל זה שליטה טובה יותר, התנגדות חזקה יותר לתת היגוי ויציבות גבוהה יותר בהעברות משקל.

ואגב - אני עדיין לא מצליח להבין איך פותח השרשור התאכזב מהתאוצה בהילוך ראשון-שני אבל קיבל את מה שציפה לו בהילוך שלישי - זה לא הגיוני פיזית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אופק, התכוונת במקרה ל-Toyo R888? :wink:

סמי סליקס עצבניים...

כן, רק שבמקום ה 8 האחרון אוטומטית יצא סמיילי משום מה.

רוני- אני ממש לא חי בסרט, בפניות מסוימות ההבדל יכול להגיע עד 50%!

בבדיקות על איביזה באותם סיבובים יצא הבדלים משמעותיים, באחת הפניות שאני פונה בדר"כ באיזור ה80 נכנסתי בביטחון מלא על 110 וזאת מבלי להכיר יותר מידי את הרכב אחרי השינוי של הקויילאובר!

הרכבים עם אותם צמיגים בדיוק, הצמיגים הורכבו באותו יום ביחד והבדל הנסועה בין הסטים עמד על פחות מ 650 קילומטר!

באיביזה תמיד עדיף לצאת מהמקום שהבקורות מכובות, אפשרי בהחלט לצאת בלי יותר מידי פירפורים ולעשות זמנים טובים! זה הכל תלוי בנהג.

• תוכן חדש...