Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת ג'יפ חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

כאחד שאוהב להחליף רכבים מידי פעם, עכשיו בא לי להחליף רכב. אבל הפעם ג'יפ :-) (לא מיניוואן!!) אבל נראה לי שזה יקח זמן לבחור מפאת בעיית תקציב מול רצונות.

כרגע בבעלותי טויוטה RUNX בגירסא המפנקת 2005. (רכב מאוד מאוד מפנק, אבל קצת צפוף)

ככה: אני מעדיף לארגן לעצמי רשימה של כל המועמדות, ולאט לאט לפסול אופציות עד שאגיע ל 2-4 אופציות שמהן אלך להתרשם.

הרכב צריך להיות מדגמי 2009 . חדש עם שקיות. (תגידו שהחוק השתנה. אני יודע. אני מתכוון לשנת מודל מבחינת היבואן. לא הקונה.)

הרכב צריך להיות אוטומט (מגבלת רשיון). טיפטרוניק אוכל? (מה זה תיבת הילוכים רציפה?)

תא מטען: שלא יהיה קטן(מבחינת עומק). (נראה לי שזה אומר לא ג'יפון)

תקציב: 165K וניתן למתוח אותו עד ל 195K אבל זה כבר יהיה ממש קשה. (באמת שזה גבול המתיחה, עדיף כמה שפחות)

מרווח: קצת יותר מרווח ממה שהיה. אני בחור קומפקטי יחסית, אבל בכל זאת רוצה קצת יותר מרווח ממה שהיה.

פינוקים: לא חייב הכל, אבל עדיף כמה שיותר. פינוקים כמו: בקרת אקלים אלקטרונית, סאנרוף, בקרת שיוט, מגנזיום. (בכל הקשור למערכת שמע, 99% שאחליף את כולה, ככה שהיא לא רלוונטית, אולי בגלל זה אני אעדיף שהגלגל רזרבי יהיה חיצוני כי התיכנון לעשות ריצפה כפולה. בטוח אחליף מערכת, אך פתוח להצעות)

יכולת שטח: שלא יעשה פאדיחות בשטח קל-בינוני, יכולת 4X4. הרכב ישמש אותי ביום-יום, בעיר, הנסיעות קצת יותר ארוכות ולפעמים בשטח (חול ים בעייתי, שטח קל-בינוני). רכב עם נוכחות.

אחזקה: לא אומר "זולה", אך אומר לא יקרה (טיפולים, צריכת דלק......). אמין.

כמו כן, לפי רצוני לרכב מרווח ותא מטען עמוק, אני מסיק שככל שהרכב יהיה ארוך יותר כך יהיה יותר טוב.(להתעלם מבעיות חנייה)

המועמדות:

סוזוקי גרנד ויטארה.

מיצובישי אאוטלנדר.

יונדאי טוסון.

ניסאן קאשקאי.

קאיה ספורטאג'.

כל הערה/הארה/המלצה/יתרונות/חסרונות/כל דבר אחר יתקבל בברכה.

פורסם

** נמחק ציטוט מיותר. אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך **

אפשרות מעניינת ובתקציב שלך סובארו פורסטר החדש או האווטבק שיחסוך לך לא מעט כסף בדלק כ-20% לעומת גיפ' כמו הספורט'ז או הטוסון .

חריגה מהתקציב (205K) יתרון התנהגות כביש מעולה ולאחר ביצוע הגבהה של 5 סנטימטר עובר בכל כמעט בכל מקום בשטח

פורסם

מהרכבים היותר יקרים שברשימה יש לך שתי אופציות, את המיצובישי אאוטלנדר ,והניסאן X-TRAIL ,שנייהם עולים 190K אבל בגירסאות הפחות מובזרות,מבחינת הגיפים הזולים אז קיה והיונדאי הן אותו הרכב,תיגש לסוכנויות ואיפה שתקבל דיל טוב יותר אז תיקח,למרות שבקיה היה מיבצע של הספורטז ב145K ,יש לך גם את הדודג ניטרו שבעקבות שער הדולר הנמוך אפשר להשיגו ב-179K .

http://www.motocar.co.il/catalog/דודג/ניטרו/2008_ומעלה/4X4/cars.aspx

פורסם

יצאה עכשיו גירסת של מיצובישי אאוטלנדר בקבוצה 5 (191K) נראה לי שהרכב יענה יפה על כל דרישותיך.

אופציות מעניינות אחרות הן ג'יפ קומפס 180K

ג'יפ פטריוט 170K

דודג' ניטרו 180K

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...