Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

היום עשיתי פרוייקט קטן וצבעתי את התופים, כאשר פירקתי את הגלגלים גיליתי שאחד הברגים שחוק עד לחצי, שניסיתי להחזיר את אותו בורג הוא לא התברג והוא משחק באוויר בתוך התוף, הבורג שחוק ואני חייב אחד חדש , כי הגלגל מוחזק רק עם 3 בזמן שאמור להיות מוחזק עם 4.

אבקש את עזרתכם כמה שיותר מהר למצוא מקום או בורג תחליפי שיעשה את העבודה

הנה הג'אנטznea1gywdjgy.jpg

פורסם

פנה למוסך מורשה בטוח יש בורג כזה..

בורג לא נשחק כ"כ בקלות, יכול להיות שאתה סוגר את הברגים חזק מידי וזה לא טוב, או שבפעם האחרונה שהיית במוסך/פנצ'ריה אז חיזקו חזק מידי.

פורסם

לא, אני יספר לך מה קרה :

ששמתי את הג'אנטים לפני 3 שנים בערך, הייתי בפנצ'ריה צמיגי השרון משהו כזה, עכשיו ה"צעיר" הזה ששם לי את הברגים ישר הכניס אותם עם מקדחה ולא הבריג קודם ידני ואחר כך מקדחה לחיזוק, והוא שחק לי את כול הארבע ברגים על גלגל אחד, ואז הייתי צריך לחכות שיביאו עוד ושוב הוא שחק לי אחד מהם. בכול מקרה בסוף נשארתי עם 6 ברגים טובים 1 קצת קצת משופשף בקצה שלו ואחד אכול עד האמצע,

ו

הפחד שלי שבאמת בתוך התוף עצמו הלכה ההברגה ואז זה כבר עסק יקר לא ?

אני צריך עכשיו או בורג אחד כזה חדש או אפילו משהו חליפי לא אכפת לי. אבל בנתיים מסוכן לנסוע עם 3 ברגים ?

פורסם

כן מסוכן, זה לא בטיחותי.

אתה יכול לסוע לאט לא לעבור את ה65קמ"ש

ועוד אתה אומר שגם ה3 ברגים שחוקים אז ביכלל זה מסוכן.

אפשר לתקן את ההברגה, או להחליף את התוף זה לא כ"כ יקר תלוי אם מקורי או חליפי.

פורסם

להבא ציין את סוג הרכב.

לרוב לברגי גלגל יש אוגן (Flange) מיוחד (קוני, כדורי וכו') בחלק העליון של הבורג ולכן לא סביר שתשיג משהו תחליפי בחנויות ברגים או אספקה טכנית.

הכי מומלץ לקנות ברגים מקוריים בחברה. העלות נמוכה יחסית.

יש לבחון את מצב התבריג שבתוף ולהחליף את התוף אם מצבו לא טוב. אם אין ברשותך הידע גש לבעל מקצוע שיבחן את העניין. מדובר בעניין בטיחותי.

פורסם

BUKI ידידי היקר! ערב טוב לך ולכל החברים

את התוף פירקת לא מאחת המכוניות שציינתי, לכן אין הרבה מה להגיד:

יש כמה סוגים של התוף, יש כאלה כמו שאתה צלמת, ויש כאלה שבהם

הברגים מתברגים לתוך התוף, (רשמתי לך חלק קטן מהדגמים).

אני נזכר בימים של אריקה (אסקורט) 88, הייתי מוריד את התוף (אם 4 הברגות של הגלגל בתוכו)

ומחליף מסבי הגלגל. נכון שמדובר בתכנולוגיה מהעבר, אבל עדיין קיימת בכבישים שלנו

לילה טוב

פורסם

חבר'ה בסיאט איביזה שלי , הברגים מתברגים לתוך התוף ! שנת 2002.

החברה של הג'אנט היא סתם תראו בתמונה, זה חברה כמו החברות באוטו דיפו זה לא oz bbs וכו' אז מה עושים ?

הסתכלתי היום בתוף הקדימה קצת שחוק אבל נשארו כמה שיניים שם בפנים האם 3 ברגים תפוסים היטב ובורג אחד חדש תפוס טוב אבל לא עד הסוף יכול להוות סיכון ? (בלי להיות אשכנזים:wink:) (אני מקווה שאני לא יקבל הערה על זה:-D)

שלכם

בן

גם בשבתות

וגם בחגים

פורסם
יש כמה סוגים של התוף, יש כאלה כמו שאתה צלמת, ויש כאלה שבהם

הברגים מתברגים לתוך התוף

אתה צודק, משום מה שכחתי, שקיימים שני סוגים.

1.jpg

2.jpg

• תוכן חדש...