Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
למי שמועניין דגמי משאיות ישנות מימתכת עבודת יד אותנטיות לגמרי מדהים

ניתן להיתרשם באתר www.diamant-h.co.il

ובנוסף מחיר מיוחד למי שפונה דרך הפורום

איך מזמינים דרך הפורום

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חוק רכב אספנות מאפשר ייבוא של משאיות עד 12 טון

המשאיות האלו מעל, לדעתי...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הסופר הניע,כן ידידי הסופר וויט מודל 49 הגיע ארצה עם מנוע פרקינס בנזין ובשנות השישים המוקדמות הוחלף במנוע דיזל או קמינס שבגללו הזיזו את הרדיטור והטמבון קדימה או מנוע ליילנד דגם 375 עם 125 כוחות סוס כמו בסופר של המניע נשאר אורגינלי ואיש המשק אבי בעצמו נהג מ1976 הניע את הסופר לדבריו לפני עשר שנים ,אתמול הוא סיבב כמה סיבובים את המנוע במנואלה וכן הוא הניע, הנה תמונות עם עשן של דיזל

Icam0008.jpg

Icam0009.jpg

Icam0010.jpg

Icam0012.jpg

פורסם

מה? מו? איפה זה? איזה יופי!

אגב, היום הייתה לנו הפתעה מעניינת במיפגש, למי שלא ראה: הגיעה משאית מאק ענקית משנות ה-70, שחנתה ממש מול הכניסה לבית קפה!:shock::-) :-) ואני יכול להגיד, שהיא הייתה ממש מוקד משיכה לצומת לב של רבים, במיחד שנהגה, בחור חביב בשם שרגא, ענה לכל השאלות, הסביר לכולם, ואף נתן לשבת ולהיצטלם בתא הנהג לכל מי שרצה (והיה יותר מאחד)! אז, מי אמר, שמשאיות לא מעניינות אף אחד?:wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הסופר הניע,כן ידידי הסופר וויט מודל 49 הגיע ארצה עם מנוע פרקינס בנזין, ובשנות השישים המוקדמות הוחלף במנוע דיזל או קמינס. בגללו הזיזו את הרדיטור והטמבון קדימה. או מנוע ליילנד דגם 375 עם 125 כוחות סוס כמו בסופר של המניע. הוא נשאר אורגינלי ואיש המשק אבי, בעצמו נהג מ1976, הניע את הסופר לדבריו לפני עשר שנים. אתמול הוא סיבב כמה סיבובים את המנוע במנואלה וכן הוא הניע, הנה תמונות עם עשן של דיזל
בשנות החמישים, אבא שלי היה חבר קואופרטיב "שלב" וניהל את המוסך המרכזי שלהם ברחוב גיבורי ישראל (היום יגאל אלון). הוא ביצע באופן אישי הרבה הסבות כאלו, מבנזין לדיזל. במקרים מסויימים אי-אפשר היה להזיז את הרדיאטור קדימה, אז הוא הזיז את כל הקבינה אחורה...

לקינוח, תמונה מתחילת שנות החמישים בה רואים את אבא שלי ליד ההגה של Mack של "שלב". הוא לקח מהעבודה משאית לסוף-שבוע וירד עם כל החבר'ה שלו לטיול בנגב הפרוע של אותם הזמנים.

בברכה,

קובי

Mack in the Negev.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

משמח מאוד לראות שדברים מתחילים לזוז בתחום!

גם היבואן של משאיות "סקניה", מקס, רכש לאחרונה משאית סקניה 75 (או 76) משנות השישים המוקדמות. המשאית היא במצב מקורי ומושלם, ועדיין מתכוונים לעשות לה לא מעט קוסמטיקה.

כל הכבוד ל"המניע", שבמשך שנים הבעלים שמרו על ה"סופר וויט" וה"ליילנד היפו" ועכשיו סוף סוף גם מתכוונים להשקיע בשיפוץ שלהם!

שרגא, בעל המאק (R600)ממשיך להפעיל את המשאית, הוא חבר מועדון כבר כמה שנים והצטרף לדוחפים לשינוי החוק כך שאפשר יהיה לעשות רישוי אספנות גם למשאיות.

לצערי אינו משקיע בשימור המשאית הזו, שהופכת להיות יותר ויותר נדירה. אני מקווה שההתעניינות במשאית במפגש המועדון, ומראה המכוניות המשופצות יעודדו אותו ללכת בכיוון...

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

דווקא, במשאית שלו יש קסם מסויים בעייניי "כמו שהיא" - כלי עבודה וותיק, שמזדקן בכבוד, ועדיין ממשיך לבצע את עבודתו נאמנה. אני בטוח, שבבוא הזמן הוא כן ישקיע וישפץ אותה- אבל עכשיו האמת זה די מיותר- הרי, כמה זמן אפשר לשמור על מצב "חדש" למשאית חול "הפעילה"? אם וכאשר יפסיק לעבוד איתה - זה משהו אחר.

פורסם

תמונות של ידית ומוט ההילוכים של המשאית שלי - למישהו יש ראיונות, למה אין לי רוורס/איפה הוא מסתתר?

להזכירכם, מדובר בפורד "D1210" שנת 78'.

4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

פורסם

OK, הגעתי עם המצלמה למחשב... קבלו: זה מה שראינו במפגשישי האחרון!

2.JPG

3.JPG

1.JPG

פורסם

תגיד, דב, המשאית ההיא ברעננה שדיברנו עליה (מק דומה לזאת שהיתה במפגש), מה קורה איתה?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

היא נוסעת, לפחות אני אתמול עברתי שם, והיא לא עמדה (בצהוריים). אנחנו מדברים על המאק הצהוב, נכון? אחלה מאק! אבל ת'אמת - אני יותר אוהב את הדגם של שרגא - אולי בגלל, שהוא "עממי" מאד והיה נפוץ בארץ?

פורסם

שמות הרחוב ואני - זה לא משהו, שהולך ביחד בד"כ...:? אבל אני בטוח, ששנינו מדברים על אותו אחד. אם אתה מוצא לי למכירה בזול (כמה אלפים, לא עשרות) אחד כמו של שרגא - זה יהיה נחמד!:-)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...