Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בשנות החמישים, אבא שלי היה חבר קואופרטיב "שלב" וניהל את המוסך המרכזי שלהם ברחוב גיבורי ישראל (היום יגאל אלון). הוא ביצע באופן אישי הרבה הסבות כאלו, מבנזין לדיזל. במקרים מסויימים אי-אפשר היה להזיז את הרדיאטור קדימה, אז הוא הזיז את כל הקבינה אחורה...

לקינוח, תמונה מתחילת שנות החמישים בה רואים את אבא שלי ליד ההגה של Mack של "שלב". הוא לקח מהעבודה משאית לסוף-שבוע וירד עם כל החבר'ה שלו לטיול בנגב הפרוע של אותם הזמנים.

בברכה,

קובי

לגמרי שכחתי לציין - תמונה מדהימה, ממש כאילו נילקחה מסרט ישן!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המאק הזה, R600 כמו של שרגא, רק דגם "כבד" יותר, עם גלגלים יותר גדולים, עדיין מתפקד. יש לי אפילו תמונות שלו שהורדתי למחשב ולא מוצא זמן ללמוד להעלות אותן לכאן...

ו, לא, גנאדי, זה לא המאק הצהוב, הפרסי, זה מאק ירוק עם מנוף עצמי גדול מאוד וארגז עץ. הבנאדם מחזיק אותו טלאי על טלאי, קושר דברים עם חוטי ברזל, מחליף חלון שנשבר בדיקט...

לא יודע כמה זמן עוד הוא יחזיק מעמד על הכביש.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

היות והמק (עם המנוף) נמצא ממש ליד הבית שלי, אצלם אותו בהזדמנות.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
המאק הזה, R600 כמו של שרגא, רק דגם "כבד" יותר, עם גלגלים יותר גדולים, עדיין מתפקד. יש לי אפילו תמונות שלו שהורדתי למחשב ולא מוצא זמן ללמוד להעלות אותן לכאן...

ו, לא, גנאדי, זה לא המאק הצהוב, הפרסי, זה מאק ירוק עם מנוף עצמי גדול מאוד וארגז עץ. הבנאדם מחזיק אותו טלאי על טלאי, קושר דברים עם חוטי ברזל, מחליף חלון שנשבר בדיקט...

לא יודע כמה זמן עוד הוא יחזיק מעמד על הכביש.

דב

אם כבר מאק כזה - אמרתי לך כבר, ראיתי גרר כזה, במצב לא רע, במיגרש הפרטי של מישהו - לא יודע, מה הוא מתכוון לעשות איתו, אבל כנראה לא "ברזלים"- את זה כבר מזמן יכל לעשות. נכון ללפני כמה שבועות - המשאית עדיין שם. אני לא התעניינתי, עדיין לפחות- נראה, שאין לו כמה שנים טסט, ואני לא במצב להחזיק עוד משאית שלא זזה. אם כי, זה די מפתה! :wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
קבלו DODGE, יפיפייה גם במצבה לטעמי, צילמתי בשבוע שעבר ליד סככת הטרקטורים של מוזיאון עין שמר

אתה יודע במקרה אם יש סיכויי להשיג את הסופרצ'ארג'ר שלה?

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
אתה יודע במקרה אם יש סיכויי להשיג את הסופרצ'ארג'ר שלה?

א. מאיפה אתה יודע, שיש לו סופרצ'רג'ר?

ב. איך אתה יכול לחשוב על לפרק אותו? לא חבל על האוטו?

פורסם

האוטוקר של הכור מודל 63 מנוע קמינס 220 נקנה על ידי בעל חברת משאיות עם מנופים בשם אודי עמיר מחולון והוא הוכנס לסמי לוי הפחח שמתמחה בשיפוץ רכב ישן באשדוד וישפץ גם את הסופר וויט ,האוטוקר יחזור לצבעו המקורי ירוק ,הנה כמה תמונות לפני השיפוץ,האוטו נוסע והגיע מדימונה בנסיעה,

Icam0025.jpg

Icam0027.jpg

Icam0028.jpg

Icam0029.jpg

Icam0030.jpg

פורסם

איזה יופי! יש לו אולי גם מד קרינה שם, כחלק אינטגראלי?:wink:

פורסם

ת'אמת צחקתי - קשה לי להאמין, שיש עליו קרינה באמת - בסה"כ הרי, כנראה שימש להעברת ציוד בחצר, לא נראה לי, שנכנס לסביבת הקור עצמו... ומישהו הרי עבד עליו כל השנים האלו!

פורסם
האוטוקר של הכור מודל 63 מנוע קמינס 220 נקנה על ידי בעל חברת משאיות עם מנופים בשם אודי עמיר מחולון והוא הוכנס לסמי לוי הפחח שמתמחה בשיפוץ רכב ישן באשדוד וישפץ גם את הסופר וויט ,האוטוקר יחזור לצבעו המקורי ירוק ,הנה כמה תמונות לפני השיפוץ,האוטו נוסע והגיע מדימונה בנסיעה,
יש לך תמונות של האוטוקאר של התנועה?
פורסם
האוטוקר של הכור מודל 63 מנוע קמינס 220 נקנה על ידי בעל חברת משאיות עם מנופים בשם אודי עמיר מחולון ,
אני חושב שאודי עמיר הוא גם בעליו של המגירוס מנוף כיבוי אש לשעבר , שעומד ליד איילון דרום באיזור לגרדיה

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...