Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניצפו שני משאיות בחניון הגרירות של עיריית ת"א בצומת מסובים אחת מהם לילנד בולדוג או אלביון אים אני לא טועה אני לא מבין גדול במשאייות השניה שברולט אנני יודע מה הדגם שניהם היו שיכות למכבי האש אולי אפשר להציל אותם.

פורסם
ניצפו שני משאיות בחניון הגרירות של עיריית ת"א בצומת מסובים אחת מהם לילנד בולדוג או אלביון אים אני לא טועה אני לא מבין גדול במשאייות השניה שברולט אנני יודע מה הדגם שניהם היו שיכות למכבי האש אולי אפשר להציל אותם.

המיגרש הוא של עיריית רמת גן, וכבר דובר כאן על הכבאיות האלו, ואני חושב גם, שדב כבר ניסה לדבר איתם עליהן, ומסיבה כלשהיא זה לא הצליח (הם טוענים, שישפצו אותן מתיישהו, למרות שקשה לי להאמין). ללא קשר, במיגרש הזה יש עוד הרבה דברים מעניינים, כולל משאית קלה- טרנזיט MK1 דאבל-ג'אנט, במצב טוב מאד לגילה!

גם אני ניסיתי בזמנו להתעניין בדברים שם, אבל הם מוכרים את מה שיש שם רק לקבלני ברזל/חלקים, וללא רישיונות - וחבל!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לכל אספני המשאיות שלום,

אני שמח לבשר לכם חדשה מעניינת. הקרייה למחקר גרעיני בדימונה החליטה להוציא לגימלאות את הראש הגורר מתוצרת אוטוקאר מודל 63' שלה. למיטב ידיעתי הרכב במצב נסיעה תקין לגמרי ועם קילומטראז' אפסי יחסית (שמש בעיקר לנסיעות פנימיות בתוך חצר המפעל ואם יצא זה היה רק לטסטים). על פי מה שנמסר לי, טרם הוחלט סופית מה לעשות איתו והאפשרויות שעלו על הפרק הם הוצאה למכרז בצריפין או מכירה ישירה למגישי הצעות מחיר.

מאחר ותחום העניין שלי הוא רק אופנועים קלאסיים אני מגלגל אליכם חובבי המשאיות את ההצעה.

המעוניינים- צרו אתי קשר ואני אעביר את פרטיכם (רק שמות וטלפונים, בבקשה) במרוכז לאחראי במח' התחבורה במקום.

שלכם

ניר עוזדור

בקרו באתר שלי - אתר האופנועים הקלאסיים של ניר עוזדור - WWW.ozdor.indian.st

דוא"ל - [email protected]

בברכה,

ניר עוזדור

דוא"ל: [email protected]

אתם מוזמנים לבקר ב"אתר האופנועים הקלאסיים של ניר עוזדור" -

פורסם
לכל אספני המשאיות שלום,

אני שמח לבשר לכם חדשה מעניינת. הקרייה למחקר גרעיני בדימונה החליטה להוציא לגימלאות את הראש הגורר מתוצרת אוטוקאר מודל 63' שלה. למיטב ידיעתי הרכב במצב נסיעה תקין לגמרי ועם קילומטראז' אפסי יחסית (שמש בעיקר לנסיעות פנימיות בתוך חצר המפעל ואם יצא זה היה רק לטסטים). על פי מה שנמסר לי, טרם הוחלט סופית מה לעשות איתו והאפשרויות שעלו על הפרק הם הוצאה למכרז בצריפין או מכירה ישירה למגישי הצעות מחיר.

מאחר ותחום העניין שלי הוא רק אופנועים קלאסיים אני מגלגל אליכם חובבי המשאיות את ההצעה.

המעוניינים- צרו אתי קשר ואני אעביר את פרטיכם (רק שמות וטלפונים, בבקשה) במרוכז לאחראי במח' התחבורה במקום.

שלכם

ניר עוזדור

בקרו באתר שלי - אתר האופנועים הקלאסיים של ניר עוזדור - WWW.ozdor.indian.st

דוא"ל - [email protected]

אפשר לראות תמונות, לפחות של משאית דומה, לא זוכר איך הדגם נראה! זה הדגם, כמו זה שישראל שם למעלה? תודה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

קבל אוטוקאר משנת 1963 וכבונוס אתר נחמד ממנו הוצאתי את התמונה...

http://www.hankstruckpictures.com/autocar.htm

autocar_1963-01_de.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

תודה! :mm_yeah:

פורסם

אמנם אני אוהב את הליילנד ביבר הזה, אבל הברוקוואי..., הברוקוואי....

היה להם אופי, לברוקוואי. הגריל המיוחד הזה שלפני הרדיאטור, באף משאית אחרת לא היה גריל כזה.

איך לא נשארה אף אחת כזו בארץ!

דב

ערב טוב הנה כמה תמונות מימים יפים ביבר 64 וברוקווי 48 של הנמל החדש

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

במרכז ההדרכה של חברת החשמל בחפציבה , ליד חדרה, עומדות שתי אילו.

לאחת ,לפחות, אין מנוע בפנים אבל יפה שחברת חשמל משמרת הסטוריה מוטורית.

Haftzi.JPG

Haftzi.1JPG.JPG

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

ואי, ואי, איזו הפתעה!

את שתיהן אני מכיר (אני חושב) במצבן המקורי (לפני השיפוץ), והפורדסון הירוקה היתה במצב עגום מאוד מאוד.

אם זה אכן אותן משאיות ווגם אם לא, עדיין, כל הכבוד לחברת חשמל!

דב

במרכז ההדרכה של חברת החשמל בחפציבה , ליד חדרה, עומדות שתי אילו.

לאחת ,לפחות, אין מנוע בפנים אבל יפה שחברת חשמל משמרת הסטוריה מוטורית.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...