Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן... עכשיו רק נשאר לי להשיג על מה להרכיב אותם!:?:wink: אגב, הGMC, או שבי כמו הלבן שבתמונה שלקחתי משם, האחרון בארץ, שהכרתי עם רישוי- גנבו כבר לפני כמה שנים, עוד הרבה לפני, שאפילו תכננתי לשים עליו יד!:x (טוב, אני שקרן גרוע- כמובן, שתכננתי עליו מרגע שראיתי- אבל לא הספקתי אפילו לדבר עם הבעליו...)

Genady, we can all dream:

Attachment11145.aspx

From an ATHS meeting last w/end... I'd love this as a 6X4 with a Detroit Diesel 6-71. Next week I'll win the lotto, so.... haha

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא מתבייש?! לזרוק לי מלח על הפצעים?! ככה????:evil::twisted::x:-P:-o (למרות, שאישית- את הדגם הזה אני מעדיף "רגיל", עם פלטה, ולא בגירסת "סוס" עם סליפר!

ללא כל קשר- ע"פ בקשת בעל השטח- אתמול הזזתי את הפורד למקום אחר בשטח, כמובן בנסיעה. נורא קשה לראות משהו דרך חלונות עם אבק של שנים- עוד לא היה לי זמן אפילו לנקות אותם!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תגידו לי, מה זה הדבר הזה?!:shock::shock::shock: (במיקרה נתקלתי) אני עד עכשיו הייתי בטוח, שפורד מזמן הפסיקו לייצר משאיות, עוד כאשר מכרו את הפס הייצור של הקרגו לאיווקו- ומה אני רואה?! או, שזה איזה מפעל "מיוחד" ברוסיה, אוקראינה, או משהו כזה?:roll:

http://autoline.info/sf/tractor-FORD-1830T-08040710461000070900.html

tractor-FORD-1830T--1_big--07112910582946051900.jpg

tractor-FORD-1830T--1_big--08040710461000070900.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

סתם סרטון נחמד, שמצאתי:8):shock:

פורסם
תגידו לי, מה זה הדבר הזה?!:shock::shock::shock: (במיקרה נתקלתי) אני עד עכשיו הייתי בטוח, שפורד מזמן הפסיקו לייצר משאיות, עוד כאשר מכרו את הפס הייצור של הקרגו לאיווקו- ומה אני רואה?! או, שזה איזה מפעל "מיוחד" ברוסיה, אוקראינה, או משהו כזה?:roll:

http://autoline.info/sf/tractor-FORD-1830T-08040710461000070900.html

טוב, עם קצת חיפוש- מצאתי בעצמי: הדגם הנ"ל מיוצר במפעל טורקי, Otosan לשעבר, שנקנה ע"י הפורד, ומיוצר שם גם הקונקט, שנמכר בארץ. הדגם של הקרגו "חודש" בתחילת שנות ה-2000, והייצור החל בסביבות 2003, ועד היום. זה מה שקראתי בהיסטוריה ברוסית של היבואן הרשמי שלהם באוקראינה.

מעניין, מה שוות המשאיות האלה, ולמה לא היה ניסיון לייבא אותן לארץ? או, שזה עד כדי כך חרא? מישהו מכיר?:roll:

פורסם

בקארגו יש כבל? :shock: -אצלי ב-D עד כמה, שאני זוכר- הכל על ה"זרועות"... מאיפה אתם בארץ?

709- צעצוע קטן וחמוד!8) יום אחד גם אני אביא אחד לעצמי!

פורסם

נו, אז מאיפה אתה? במוסכים ניסיתם? אני לא יודע, על מי להמליץ, כי לא אמרת מאיפה אתם בארץ!

פורסם

ניסיתם אצל הפאנוס, באזה"ת לוד- הוא זה, שעדיין מטפל בכל ה"עגלות" הישנות שלנו, יש לו לקוחות עם קארגואים, אולי יש לו? בנוסף יש לך את השמואל לוי, שליד הסיירים בחולון- אני יודע בוודאות, שפירק מלא קרגואים- אז, גם אצלו צריך להיות... מנסה להזכר על עוד מישהו... בהצלחה!

פורסם

מצורפת תמונה של משאית שבעבר פירסמתי למכירה.

נמכרה עוברת הליך שיפוץ והופה היי

למוזיאון.

Mack DM-800 מודל 1980 יד ראשונה של חבר חייה אמיתית

גורר Mack DM800 model 1980.jpg

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

בהמשך, מחפש בעלים חדשים גם פורד דאר נע לשעבר

Ford F350 מודל 1970

Ford 350 דאר נע Model 1970.jpg

קבלה אסותא נאמן למקור.jpg

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
ניסיתם אצל הפאנוס, באזה"ת לוד- הוא זה, שעדיין מטפל בכל ה"עגלות" הישנות שלנו, יש לו לקוחות עם קארגואים, אולי יש לו? בנוסף יש לך את השמואל לוי, שליד הסיירים בחולון- אני יודע בוודאות, שפירק מלא קרגואים- אז, גם אצלו צריך להיות... מנסה להזכר על עוד מישהו... בהצלחה!

קודם כל תודה.

אצל השמואל לוי בדקנו - אין.

הפאנוס - יש לך כתובת או טלפון ?

פורסם
מצורפת תמונה של משאית שבעבר פירסמתי למכירה.

נמכרה עוברת הליך שיפוץ והופה היי

למוזיאון.

Mack DM-800 מודל 1980 יד ראשונה של חבר חייה אמיתית

Nati, which museum is this? Amnon's or Taavura's? Thanks, T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...