Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשעושים פוליש... מורידים קודם את השכבה של הלכה, מורידים שכבת צבע ואז שמים לכה חדשה נכון?

כי למשל בבוקר בגלל הטל הגג נראה חלק כי החלקים ה"שרופים" רטובים רק כשהאוטו יבש רואים את הנקודות הלבנות, אז עד כמה שהבנתי זה השכבת לכה גמורה ואם נסיר אותה ונעשה פוליש במידה ויש מספיק צבע אמור להיות בסדר.

בכל מקרה מחר אם אני אסיים לעבוד מוקדם אני אנסה להספיק לקפוץ לאיזה פחחיה באזור לחוות דעת מקצועית.

פורסם

שכבת הלכה היא זו שנותנת את ה"ניצנוץ" לצבע,

וזו גם שנותנת את הברק.

פשוט מאוד בצבע רגיל הלכה מעורבבת עם הצבע,

ובמטאלי הלכה זו שכבה עליונה.

אתה לא יכול לבחור להוריד בדיוק את שכבת הלכה.

ברגע שתתחיל להסיר אותה תרד גם כמות כזו או אחרת של צבע.

טיפול איכותי יהיה שיוף של הצבע, צבע חדש וכמובן שכבות לכה מעל.

טיפול קבוע אחרי הטיפול יבטיח ברק ועמידות לאורך זמן.

ו-Jupiter, ככל שידוע לי כל ה-205 צבע ירוק הם מטאליים (בדיוק כמו בתמונות שלך),

וזה שהצבע נשאר לו על האצבעות, זה כנראה באיזורים שבהם הלכה כבר לא קיימת.

פורסם

מעשה שהיה היום...

סיימתי לעבוד (בשעה אחת) ונסעתי לצומת שילת, איפה שכל המוסכים של איזור מודיעין נמצאים.

באתי לפחחות אסרף, המשרד היה פתוח אבל לא היה אף אחד, באתי לפנצ'ריה הסמוכה לשאול אולי הם קשורים או יודעים איפה הם, אמרו שיש מצב הבחור הלך לאכול. חיכיתי איזה רבע שעה, אף אחד לא בא, הם התקשרו, הסתבר שהוא הלך כבר הביתה, אז הבעלים שגר באזור יבוא לסגור. אני בנתיים אמרתי ננצל את הזמן לפני שהכל נסגר נסעתי לשטיפת מכוניות "שלי" בתחנת דלק שמה לשאול אולי הם מבינים משהו, באופן מפתיע הבחור שם אמר שפוליש לא יעזור ולא ניסה למכור לי בולשיט.

חזרתי לפחחות אסרף, הוא עדיין לא הגיע, החברה מהפנצריה סגרו כבר, אז חשבתי נעשה סיבוב באזור תעשיה נראה אם יש בכלל עוד פחחיות ואם הם פתוחות, מצאתי איזה אחת או שתיים נוספות כמובן סגורות.

לפני שנסעתי הביתה אמרתי נקפוץ לאסרף שוב אולי הוא בא סוף סוף לסגור את המקום (השעה כבר שתיים)

אך במקום למצוא את אסרף אני רואה איזה אישה באה עם ברלינגו מפונצרת לפנצריה, אני ראיתי רק שהגלגל הקדמי שלה מפונצר

אמרתי נו טוב יאללה להחליף גלגל, רבע שעה גג! אני יוצא מהרכב וקולט שגם הגלגל האחורי שלה מפונצר.

החלפתי לה את הגלגל הקדמי כי הרכב נוטה קדימה ורוב העומס היה על הגלגל הקדמי למרות שעכשיו אני חושב על זה בנסיעה הרוכב אולי נוטה יותר אחורה, אבל בכל מקרה היא לא הייתי במצב של לתת קיקים שיעיפו את העומס אחורה.

כמעט סיימתי עם הגלגל ופתאום מישהו בא לפחחיה לסגור.

אני ניצלתי את ההזדמנות שיבדוק לי את הגג...

והאישה התחילה להתחנן לגלגל נוסף

כמובן שלא היה לא, אבל אחרי שהיא חפרה לו הוא אמר קחי מהרכב שנמצא על הג'ק... לא יודע מה זה רכב בתיקון או משהו שהשאירו בחוץ. בכל מקרה הוא נסע ואני המשכתי עם הגלגל הראשון.

באתי להוציא גלגל מהרכב של התיקון ואני קולט שכל הגלגלים על הפנים, לא שזה שינה את העובדה שלא הצלחתי לפתוח את הברגים כי לא היתי יכול לקפוץ עם הרגל כי זה גבוה מדי... בסוף היא נסעה עם 3 גלגלים תקנים, נקווה שהיא הגיע לרמלה\לוד לאיזה פנצריה שמה.

בכל אופן לעניינו, האסרף הזה אמר, אין בעיה מורידים את הלכה עושים פוליש וואקס וציפוי חדש. כמה אני שואל? 500שח הוא אמר. אבל זה מחיר רק לגג אני חושב.

אחרי שחזרתי הביתה הבנתי שהאסרף הזה מאכער ושעדיף כבר לעשות את אותו דבר בכפר ערבי ביותר זול וגם העבודה יותר איכותית.

בכל מקרה כנראה שיש תקווה לתקן בלי צביעה כללית, יום חמישי או שישי הבא ניסע לפחחיה אחרת בשילת נקווה שאני אספיק בזמן.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז לקח לי כמעט חודש עד שנסעתי לסבב פחחיות... הייתי בשני מקומות בשניהם ישר אמרו לצבוע... שום להוריד שכבה בפוליש... אפילו לא בדקו את עובי הצבע.

בכל מקרה אמרו לי גג ומכסה מנוע במקום אחד 1200 ובמקום אחר 1500

עכשיו חשבתי על זה ונראה לי אני כבר אצבע את כל האוטו שהמחיר שנתנו לי זה 4000.

מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...