Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לחבר שלי יש מאליבו שנת 98 מנוע 2400 ואני מאוד האבתי את הצורה שלה וכוח המנוע ונוחות...

אני רוצה לדעת מה קורה עם אחזקה של רכב כזה...

עד כמה החלקים והטיפולים יקרים?

ומה קורה עם צריכת דלק?

שאלתי את חבר שלי מה קורה עם החזקה ודלק ,אז הוא אמר שאחזקה זולה כי אבא הכל משלם והוא לא יודע קמה הוא משלם על טיפולים ותקלות ולגבי צריכת דלק אני אפילו לא שאלתי אותו כי הוא נהג לא רגוע על הכביש וצריכת דלק שלו בטח אסטרונומית.

יש פה בעלי מאליבו 2400 שיכולים להגיד חוות דעת על האוטו ואיזה תקלות יש לו וגם קצת מחירים של טיפולים ומחירי חלקים שהם החליפו וכמובן צרכת דלק...

חשוב לציין שאני נהג רגוע ולא עובר את 100 קמ"ש לכן אני חושב שצריכת דלק שלי אמורה להיות שפויה ביחס לחבר שלי...

בתודה מראש דני (:

פורסם

צריכת דלק בעיר +מזגן+רגל בינונית = 1-7.5

צריכת דלק מחוץ לעיר+מזגן+ רגל בינונית = 1-10

תקלות נפוצות הן במערכות החשמל,אלטרנטור,ח"ח,ציריות,וכל שאר מכלולי היגוי.

רכב לא רע,באמת לא רע.

השאלה אם מתאים לך,אם מתאים לך ליסוע ברכב שמתנדנד,עם אחיזת כביש גרועה,עם אתה אוהב את הסגנון זה אחלה של דבר.

המזגן מקפיא :twisted:

והביצועים טובים,עקיפות ותאוצות בעלייה ממש בקלילות :twisted:

פורסם

נסעתי עליו הוא מאוד נחמד וכן אהבתי את "הנידנוד"

ומה מבחינת עלויות אחזקה?

ביטוחים?

כמה טסט צריך לשלם?

מחירי טיפולים?

פורסם
נסעתי עליו הוא מאוד נחמד וכן אהבתי את "הנידנוד"

ומה מבחינת עלויות אחזקה?

ביטוחים?

כמה טסט צריך לשלם?

מחירי טיפולים?

מחירי טיפולים לא יקרים במיוחד,מחירי החלפים לא זולים במיוחד.

למרות שיש הרבה חלקים שהם מקבילים לדגמי אופל,כאשר תקנה מסנן שמן של אופל עם אותו מק"ט המחיר ירד בכמה שקלים.

טסט,הרכב קבוצה 4 .

עלות כמו של מאזדה 6 :wink:

ביטוח מקיף,לא יקר במיוחד.

אני רוצה לראות את המוחמד שיגנוב אותה.

פורסם

לאיזה דגמים של אופל זה מקביל?

ומה לגבי טיימינג? צריך להליף ? ואם כן אז כל כמה ק"מ ומה עלות ?

וכמה עולה טיפול קטן +- ?

• תוכן חדש...