Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל בשביל לדייק זה מאזדה לנטיס323 GLX 1997.. נפח מנוע 1840

 

קודם כל כשאני נועל את האוטו יש ביפ אחד של אזעקה. וכשאני פותח אז יש 4 פעמים (למרות שאני יכול להשבע שזה לפעמים עושה רק 3 פעמים- זה הגיוני שלפעמים ככה ולפעמים ככה?)

 

עכשיו הבעיה היא אחרי שאני נועל את האוטו. אני נועל, עושה כמה צעדים והאוטו מצפצף פעמיים שלוש..

וכשאני חוזר אל האוטו הוא נעול, הוא בסדר גמור.

 

בעיה נוספת היא שהאזעקה לפעמים פועלת סתם ככה.. יכול להיות שהיא מאוד רגישה ופועלת כשרכב אחר עובר ליד.. או ממש מגע קל של מישהו, אבל אני יודע שפעם אחת הסתכלתי בחלון וראיתי את האוטו ושניה אחרי הוא התחיל לצפצף ולא היה שום דבר לידו!! שום דבר.

 

 

 

הסיבה שאני פונה אליכם ולא הולך למוסך זה כי אני לא רוצה שירמו אותי..

אני רוצה לדעת מה יכולה להיות הבעיה כאן.. מה הפיתרון.. וכמה כסף זה יעלה בערך.

 

ואם מישהו מנתניה או מכיר מוסכים בנתניה, אשמח להמלצה למקום ספציפי שיוכל לסדר לי את זה (כי אני לא ממש מכיר)..

 

 

 

 

תודה מראש. דניאל (=

פורסם

אם יש לך שלט שחור עם 2 לחצני גומי יקרוקים אז מותקן לך מערכת של קוברה.

 

אם יש לך קוברה אז נעילה צריך להיות 2 ציפצופים, ופתיחה רק ציפצוף אחד.

 

שאתה פותח את הדלת של הנהג ממש בצד בדשבורד יש מכסה שפוחים עם מברג שטוח, פתח את המכסה, שם תיראה את החיישן זעזועים(אם כך קוראים לו) יש עליו גלגל כזה + ו -, סובב את הגלגל הזה עד הסוף לכיוון ה-.

 

תחזיר המכסה חזרה חזרה ותבדוק אם עדיין היא מצפצפת סתם.

פורסם

אוקיי חברה שלי עם הרכב אז אני אעשה את זה מחר או היום בערב..

בכל מקרה בשביל שנהיה בטוחים- הנה תמונה של השלט שלי.. בהחלט 2 כפתורים אבל כחולים.

 

1408081809tm5.jpg

פורסם

לדעתי יש לך בעיה עם אחד ממתגי הדלתות / בגז' / מכסה מנוע.

 

אם האזעקה מצפצפת אחרי שאתה חוזר יותר ממה שאתה רגיל, זו אינדיקציה שהיא עבדה מאז שנעלת אותה.

אם האזעקה מצפצפת לך לפעמים מספר שניות אחרי שאתה נועל אותה זה חיווי שיש דלת פתוחה (או מתג פגום שגורם לה לחשוב שאחת הדלתות / בגז' / מכסה מנוע פתוח.

 

המלצה פשוטה לי אליך כצעד ראשון. בדוק את כל המתגים של הדלתות ומכסה המנוע וודא שאין שם מגע רופף לגוף ו/או למחבר שלהם וכי הם נראים תקינים ולא חלודים מה שיכול לגרום לחוסר מגע.

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם
לדעתי יש לך בעיה עם אחד ממתגי הדלתות / בגז' / מכסה מנוע.

 

אם האזעקה מצפצפת אחרי שאתה חוזר יותר ממה שאתה רגיל, זו אינדיקציה שהיא עבדה מאז שנעלת אותה.

אם האזעקה מצפצפת לך לפעמים מספר שניות אחרי שאתה נועל אותה זה חיווי שיש דלת פתוחה (או מתג פגום שגורם לה לחשוב שאחת הדלתות / בגז' / מכסה מנוע פתוח.

 

המלצה פשוטה לי אליך כצעד ראשון. בדוק את כל המתגים של הדלתות ומכסה המנוע וודא שאין שם מגע רופף לגוף ו/או למחבר שלהם וכי הם נראים תקינים ולא חלודים מה שיכול לגרום לחוסר מגע.

 

 

אוקיי לא נעים לי לדרוש הסבר מפורט אז אני פשוט מבקש ממך שתסביר לי בקצרה איפה המתגים נמצאים או אולי תמונה של איך שהם נראים במצב טוב..

 

 

 

 

 

דרך אגב דיברת על אזעקה שמצפצפת... אם הטעיתי כאן מישהו אני מצטער

 

תרשה לי להסביר שוב את 2 הבעיות

 

האזעקה פועלת (מצפצפת רצוף) לפעמים בלי ששום דבר נוגע בה- לא ברור למה. זאת הבעיה הראשונה.

 

והבעיה השניה היא שיש צפצופים קצרים [ביפ ביפ, או ביפ ביפ ביפ] (לא אזעקה, אלא צפצופים כמו שפותחים וסוגרים את האזעקה) בקירוב לזמן הנעילה של האוטו. וזה לא קורה למשל אחרי כמה שעות. זה בד"כ קורה 2 שניות אחרי שאני נועל את האוטו, או 30 שניות אחרי כשאני כבר דיי רחוק מהאוטו אני שומע את זה.

ובכל הפעמים שחזרתי לבדוק, האוטו היה נעול והוא לא נפתח.

פשוט

פורסם

פתח את הדלת ותבחין בלחצן כזה שחור, שהדלת סגורה אז הדלת לוחצת את הלחצן ופותחת מעגל(לא סוגרת).

 

יתכן גם שהחוט המתחבר ללחצן התנתק ונוגע בגוף הרכב.

 

הלחצן מתפרק בקלות ע"י בורג פיליפס אחד.

 

בכל תלת בדוק שהחוט מחובר ללחצן, פשוט תפתח את הבורג פיליפס תעיף מבד שהחוט מחובר כראוי לחחצן ותחזיר, כך תעשה בכל הדלתות.

פורסם

אוקיי תודה אני אעשה את כל מה שהצעתם כולל הסוויץ של ה+- בדשבורד... ואני אעדכן בערב או מחר בבוקר.

 

תודה רבה לכל מי שעזר (=

פורסם

המתגים בדלתות נמצאים בד"כ באיזור העיגולים האדומים בתמונה המצ"ב ונראים כמו בתמונה (רואים רק חלק ממנו כמובן כי השאר בפנים).

 

המתג שמתקינים במכסה המנוע הקשור לאזעקה נראה כמו התמונה השניה המצ"ב.

 

מקווה שעזרתי

ירון

Door.jpeg

Switch.jpg

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

×
×
  • תוכן חדש...