Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם לי זה קרה- או: איך צילמו אותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז גם אני אחד מאלה עכשיו.

היום, בסביבות 02:00, נסעתי עם ידידה על כביש 2 לכיוון צפון, נסיעה מהירה אבל רגועה- כביש ריק וכ'ו.

הייתי על בערך 140, כשפתאום, אחרי צומת יקום *פלאש*. חזק. מאוד. לא היה מקום לספקות. ישר צעקתי oh f*ck והבנתי בדיוק מה קרה.

במוח אני כבר מתחיל לחשב את העונש.

רק דבר אחד לא הסתדר לי- בכל הפעמים שנסעתי על כביש החוף, מעולם לא נתקלתי במצלמה קבועה.

ירדתי במחלף נתניה, עשיתי פרסה, וחיפשתי מהנתיב הנגדי את המצלמה הקבועה בצד הכביש. לא מצאתי, ירדתי שוב בצומת יקום, פרססתי ושבתי על עקבותיי.

אחרי כ50 מטר, אני קולט אותה, מרחוק, בלי אורות- פאסאט בצבע שמפניה.

קראתי מספיק פעמים בפורום ע"מ לדעת מה זה אומר. האטתי ל15-20 קמ"ש, וחלפתי לאט לאט על פני הרכב. בפנים מה אני רואה? שני שוטרים שמנים ומנומנמים. אני מתקדם עוד קצת, עדיין בוהה, אחד מהם דופק לי מבט, והנהג צופר. אני מאיץ בזריזות ועוקף אותם, במראה שלי אני קולט בקדמת הרכב קופסא שחורה. האשם נמצא.

איזה באסה!

עכשיו לשאלות:

1. לא נהג חדש. עדיין תהיה שלילה?

2. כמה קל זה להעביר אשמה נניח לסבתא או משהו כזה?

3. כחייל, הבנתי שזכאים ליעוץ חינם מעו"ד. זה כולל לגבי עבירות תנועה?

4. זה נכון שאם לא עוצרים אותך מייד כמו עם לייזר, אז אי אפשר לקחת לך את האוטו?

תודה מראש על התשובות,

אורן, שתמיד יודע להזהר ממכוניות חונות בצד הדרך, ולא מבין איך הוא לא זיהה במה מדובר.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

לא פסאט - ג'טה

למשטרה יש ג'טות בכל מיני צבעים - בניגוד למכוניות הרדאר הלבנות שהיו פעם.

תמיד כדאי להיות עירני ולשים לב למכוניות שעומדות בצד הדרך. גם אם זו לא ניידת סמוייה, יותר מדי אנשים נהרגו מפגיעות ברכבים חונים בשוליים.

פורסם

אף פעם אינני יכול להבין איך חבר'ה נחמדים ואינטליגנטים מוכנים להוציא רבבות ש"ח על רכב, על האחזקה השוטפת שלו, על גדג'טים מוזרים, יקרים, מצועצעים (ומיותרים בחלקם) ועל דלק אבל לא חושבים ששווה להוציא כמה אלפיות על גלאי רדאר מקצועי שמבטיח שקט נפשי ממצלמות ו/או רכישת משבש ממל"ז.

אח"כ כולם בוכים על "פלאשים", על "ג'טות מסתוריות", על "מצלמות שלא היו או כן היו", על "לייזר במקום לא הוגן" וכו'.

סוף מעשה במחשבה תחילה ובטח למי שמתהדר בעשרות קמ"ש מעל המותר.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

ואללה מוזר, אני נסעתי שם לפני יומיים ולא היה שם כלום. לעומת זאת ניידת דווקא הייתה בכביש 2 בכניסה לחיפה, ג'טה בצבע שמפניה עמדה ונראה היה שפעילה. מצטרף להמלצות, קנה וולנטיין ותהיה בראש שקט, בלי לחפש אותם כל הזמן ולהתרכז בחיפושים אחריהם.

ROOONEEYY

פורסם

הניידת ביקום מוזכרת בפורום לא פעם ולא פעמיים, ועד לפני חצי שנה היא הייתה עומדת באותו מקום, כל בוקר באותה שעה.

אני גם לא מבין מה הסיבה לנסוע במהירויות כאלה.

איתמר, שנוסע כחוק ותמיד מגיע ליעדו בזמן (וזה אפילו כיף לנסוע כחוק, כי אז אפשר לראות את כל הממהרים חוטפים פלאש או שפתאום הג'טה הסמוייה שקודם עקפה אותך (כי היא לא נוסעת כחוק) מסמנת להם לעצור בצד).

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
יש לי פיתרון יותר זול מהוולנטין...

סעו כחוק.

יש לך פתרון פחות משעמם?

אני גם לא מבין מה הסיבה לנסוע במהירויות כאלה.

כיף, אי אפשר להסביר את זה

כמו שאתה לא יכול להסביר לי מה כיף במערכת לרכב ששווה 20K או 40K שקל, אני משיג את אותה הנאה עם מערכת של 2.5 שקל

פורסם

עכשיו לשאלות:

1. לא נהג חדש. עדיין תהיה שלילה?

2. כמה קל זה להעביר אשמה נניח לסבתא או משהו כזה?

3. כחייל, הבנתי שזכאים ליעוץ חינם מעו"ד. זה כולל לגבי עבירות תנועה?

4. זה נכון שאם לא עוצרים אותך מייד כמו עם לייזר, אז אי אפשר לקחת לך את האוטו?

.

1.אם לא יהיה לך עורך דין טוב אז כן, תיהיה גם תיהיה שלילה, זה לא שנתפסת על 110 קמ"ש ותגיד שלא שמת לב.

עם עורך דין יש מצב שיהיה רק קנס+נקודות+שלילה על תנאי.

אגב, לא היה לך כבר ברקורד איזו עבירה אחרת שנתפסת כשהיית נהג חדש או איזו תאונה שעברת ? (אני חושב שהיה לך משהו).

2.מאוד קל להעביר על הסבתא, רק קח בחשבון שאם היא יחסית מבוגרת (נניח מעל 70) היא עלולה לקבל פסילת רשיון לצמיתות.

יש לי שכן בארץ שלפני חודש קיבל פסילה לצמיתות על כך שהוא החנה את רכבו בחנייה עם חזית לקיר, וכשהוא בא לצאת הוא בטעות שילב להילוך ראשון במקום רברס ופגע בקיר.

שוטרים הגיעו ופסלו לו את הרשיון,ובהמשך קיבל פסילה לצמיתות מפאת גילו (כבן 75).

3.אין לי מושג.

4.אין לי מושג.

בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
יש לי פיתרון יותר זול מהוולנטין...

סעו כחוק.

כל אחד יכל לעבור את המהירות המותרת, אם זה במודע או שלא.

כל אחד עובר עברות, חלק נתפסים וחלק לא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אך אך הג'טה המפורסמת....כל סוף שבוע הוא עומד שם באותו מקום בין הקטע של שפיים ליקום לכיוון צפון הוא לא מפסיק לצלם שם מכוניות הוא עומד שם במקום טוב כי גם חשוך שם אין עמודי תאורה וגם לפעמים הוא עומד שם עם 4 אורות מצוקה בתור "רכב שנתקע" וגם לפני שאתה מגיע אליו יש ירידה ובדרך כלל שיש ירידה אתה זורם יותר מהר... גם את אחותי הוא טפס במזל קבלה רק קנס של 750 שקל היא עברה על 125 קמ"ש ועוד מרבית מחברי שגם עשו את אותה טעות ולא ראו אותו בכלל או שחשבו שעוד פשוט רכב שנתקע בכביש ואני אחד שקבוע עובר שם וכל הזמן הוא מצלם תקווה שיהיה לך מזל ולפחות תיפרד מ750 שקל ולא מהרשיון ואין מה לעשות "מנסיון לומדים" הוא תמיד שם שתדע אין מה לעשות כולם שם עוברים את ה120 בשעות של הלילה הכביש ריק....אבל אז:twisted: "פלאש"

מקווה שתצא רק בנזק כספי ולא בשלילת רשיון+נזק כספי

gs_s

פורסם

אכן הם עומדים בדר"כ בין שפיים ליקום, אבל אתה אומר אחרי יקום...

אולי הכוונה שלך אחרי שפיים-געש?

אם ירדת מתחת לכביש ומיד עלית. זה בגעש ולא יקום...

איפה בדיוק הם עמדו?

פורסם

שמע, אם אתה נוסע 140 ולא שם לב שיש מכוניות בצד הדרך ולא מתחשב בכך שיש מצב שהם מצלמות אז האכיפה הזו עושה את עבודתה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש גם ניידת שעומדת כ500 מטר אחרי מלון מרידיאן בחיפה לכיוון דרום קצת לפני הכניסה לכביש חיפה-תל אביב. תמיד יש שם שוטר שיושב עם לייזר.

אגב, את השיטה שלי למניעת עבירות מהירות מצאתי - קרוז קונטרול תקוע על 90-110 קמ"ש ושלום על ישראל:-)

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...