Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיקו הירבונן בנה מאד על ניצחון בראלי פינלנד, הניצחון שימקם אותו ברשימה אחת עם גדולי הראלי העולמי בהיסטוריה ואולי כניצחון שיסייע לו במשהו בקרב האליפות מול סבסטיאן לואב. ההפסד הלא ממש מתוכנן מבחינתו עשוי להשפיע רבות על המשך העונה של הירבונן ואולי אף על המשך הקריירה שלו.

מה אתם אומרים ?

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

נדב

גם ספורטאי אמיתי הוא בסופו של דבר רק בן-אדם (יש יוצאים מהכלל...) ודווקא במקרה כמו של מיקו הירבונן, עצם הרצון והציפייה, הייתי אומר שגבלה בעודף ביטחון עצמי, לגבי הניצחון בראלי פינלנד בהחלט יכולים לעשות הרבה "בלאגן" ביכולת המנטלית שלו במודע או שלא במודע .

עד השנה מיקו הירבונן לא היה במצב כזה, הוא היה פשוט ללא לחץ ופתאום הוא בסיר לחץ מול המאסטרו. באם היה מנמיך ציפיות לקראת פינלנד אז עוד היה אפשר לחשוב שיהיה לו קל להתגבר אבל כמו שהוא הציג זאת, לפני הראלי, הוא היה כמעט משוכנע שהוא מנצח את הראלי הזה.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

לא חושב שזה ישפיע על המשך הקריירה שלו. אבל זה בהחלט מקדם את לואב (מנטלית ומעשית) לכיוון אליפות חמישית. במרוצי האספלט שבדרך רוב הסיכויים שלואב יצטיין כהרגלו, והירבונן יצטרך לחכות לשנה הבאה... (אבל שוב - בעולם הראלי פשוט אי אפשר לדעת מה יצוץ)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...