Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש מישהו שיכול להמליץ לי למערכת לאוטו עכשיו קיבלתי את האוטו ואני רוצה לקנות מערכת שחשוב לי שתהיה איכותית

אני לא מבין ממש בתחום אבל יודע פחות או יותר :-)

בדקתי ואני יכול לשים בכל דלת רמקול של 6"

התקציב שלי זה בערך 5000 ואני מוכן לחרוג קצת...

אז ככה בתקציב שלי אני מעוניין לקנות מגבר או מגברים אם צריך, סאב, רמקולים שיתאימו למידות שרשמתי ובקיצור כל הדברים שדרושים חוץ מהHU

תודה לעוזרים.:-)

פורסם

ואם אפשר לדעת אתה לא רוצה להחליף את ה HU ?

הוא מובנה? יש לך תקציב נאה ולפי דעתי כדאי להחליף אותו למשהו יותר איכותי אם אתה קונה כבר את כל הרכיבים .

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם
ואם אפשר לדעת אתה לא רוצה להחליף את ה HU ?

הוא מובנה? יש לך תקציב נאה ולפי דעתי כדאי להחליף אותו למשהו יותר איכותי אם אתה קונה כבר את כל הרכיבים .

כן יש לי מובנה בקורולה ואני הולך להחליף אותו רק אחרי זה ואני מקציב לזה סכום בנפרד כי יכול להיות שאני יעשה DVD אבל לא בטוח

פורסם

אוקיי תחליט מה אתה רוצה לעשות. אם אתה רוצה לחבר DVD או לשים HU רגיל.

חוץ מזה אל תשכח שבשביל לחבר את כל הרכיבים למערכת המובנית של הקורולה אתה צריך מתאם לרכב ( מנחת אני חושב ) שהוא לא זול בכלל.

לכן תחשוב על העניין של החלפת HU מההתחלה ואז שאר הרכיבים, במקום שסתם תקנה את המתאם הזה , תחבר את כל הרכיבים , ואז תקנה HU חדש והמנחת שתקנה סתם יילך לפח.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

המערכת המקורית בטויוטה קורולה דגמי 2008 ומעלה לא משהו מרשים. מנסיון - הרכב של אבא שלי.

כרגע אני בדיוק לפני שלבי התקנה של מערכת חדשה ברכב שלו אבל אבא שלי דווקא מתעקש לשמור על המראה המקורי ולכן לצורך העניין נרכש מעבד צליל של רוקפורד 3sixty.1 שעולה בארה"ב סה"כ 200 דולר.

כיוון שהייתי שם, והקבלה היתה בדיוק על 199 דולר ולא היה צריך לשלם עליו מכס, סחבתי אותו איתי בתיקים וההובלה היתה חינם מן הסתם.

רק כדי לתת לך פרספקטיבה להצעה יפה למערכת ברכב כזה - הרכיבים הולכים להיות כדלקמן:

סט קדמי (כבר מותקן) מורל פולס עם טוויטרים משודרגים לMT22.

מגבר לסט קדמי (מגביר בי-אמפ) המגבר הישן (שבקושי השתמשתי בו) שלי של קלריון APX - 4 ערוצים כל אחד 60 וואט RMS.

מונובלוק - כנראה קיקר ZX300.1 - לא סגור עדיין.

סאבוופר - AA (אסנדנט אודיו) אסאסין 10 אינטש בתיבה אטומה - סאב רוצח! מעולה! נותן את כל מה שהקאפא בחתימה שלי נותן בתג מחיר זול יותר! - המלצה חמה! (דבר עם יגאל-בנץ דהינו רוני)

ורמקולים אחוריים מוגברים על הHU - 6*9 של פולס (כבר מותקן)

לגבי איך אני הולך לעשות חיתוכים - לטוויטרים - קרוס עובר פסיבי בניה אישית.

למידבאסים - הקרוס של הסט בתוספת חיתוך ע"י המגבר.

סאב ע"י המגבר

ואני אשתמש ב"קוסם" של רוקפורד לצורך הנחתה ליציאת RCA, איקוליזציה, הבדלי הגברה בין ימין לשמאל (באלאנס) בשביל להשיג אפקטים דומים לטיים קורקשן.

סה"כ מדובר כאן על מגבר של בערך 700 שקל, מעבד צליל פחות או יותר 750 שקל, סט קדמי ורמקוליים אחוריים שעלו לנו 1000 שקל (לא כולל שדרוג של הטוויטרים - ניתן לו חינם בגלל שהיו לי ספייר) מונובלוק עוד לא ידוע (עד ה1000 ש"ח) וסאב שבלי תיבה עולה אלפייה (תיבה כבר היתה לי מוכנה) יוצא בסופו של דבר (בוא נגיד תיבה תעלה 300 פחות או יותר...) יוצא לך 4750 שזה עוד משאיר לך 250 שקל להתקנה.

אז אם תחרוג טיפ טיפה מהתקציב הזה בערך ב5600 אתה יכול לקבל חבילה זהה.

לדעתי, שווה לך לגרד עוד קצת תקציב בשביל זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבנתיי אחי ***אם הוא אחיך, למה אתם לא מדברים בבית? קרא את כללי הפורום*** ומאיפה אתה ממליץ לי לקנות שזה באמת במחירים האלה כמו שאמרת כי בדקתי בהרבה חנויות וזה לא ממש המחירים האלה זה קצת יותר.:-)

ובקשר לסאב אני יכול לקנות סאב חזק יותר שיתאים למונובלוק רשמת או למונובלוק שיש לך בחתימה? למשל את זה :

http://punch-s.com/aecommerce/c986/4288.php

אם אפשר עוד הצעות בסביבות ה-5000 עד 5500 ..

ובקשר ליחידת ראש אני כבר ימצא משהו כי אני לא רוצה לקנות את ה"מנחת" הזה, לא קריטי לי עכשיו היחידת ראש אני ימצא אח"כ משהו טוב... תודה בכל מקרה:-D

פורסם
אני ממליץ לבצע חיפוש על מערכות בסכום 5000 ש"ח על מנת לקבל כיוון כללי לרכיבים מומלצים.

בנוסף, יש להוסיף את תקציב המערכת לכותרת השרשור.

יואב

חיפשתי ולא ממש מצאתי מערכות עם רמקולים 6" או קומפוננט שמתאים לי לאוטו אם מישהו בבקשה יכול לענות לי על השאלה ששאלתי למעלה

פורסם

לגבי הסאב שהמלצתי לך עליו, תסמוך עליי קצת שאני יודע על מה אני מדבר 8)

תשלח הודעה פרטית ליגאל-בנץ, המלצה חמה - תרגיש חופשי לאמר לו שהמלצתי עליו בחום בפורום.

יש עוד מתקינים מעולים ובתי התקנות טובים שאני יכול לשלוח אותך אליהם אבל מדובר על מצב שבו היית רוצה לעשות התקנות קצת יותר אקסקלוסיביות בוא נאמר - וזה לא המקרה כרגע וגם רחוק מלהיות בתקציב שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...