Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב בתקציב של עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לקנות רכב והתקציב שלי הוא עד 55 אלף ש"ח ( פלוס מינוס..).

חשוב לי שצריכת הדלק תהיה סבירה כלומר 1 ליטר ל 9/10 קילומטר לפחות. ושהרכב יהיה משנת 2004 ומעלה.

על מה אתם ממליצים לי?

תודה.

פורסם

הצריכה שאתה מדבר עליה היא לרוב משפחטומתים משנים שאתה מדבר.

מה הדרישות מרכב, אולי סופר מיני יתאים, למשל פונטו ספייס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם זה בסדר מבחינתך לרדת בשנתון קצת, אתה יכול לקנות הונדה סיויק שנת 2002.

אם דיהולט זה גם אופצייה עבורך, אתה יכול למצוא אופטרה בסביבות 2005.

המלצה שלי זה לא מקסימום שנתון במינימום מחיר, אלא רכב מקסימופ איכותי למחיר ודרישות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בתקציב שלך ושנתונים שאתה רוצה, כניראה תכנס רק קוראנית או מכונית ליסינג.

תכין רשימה של מכוניות לפי דרישות שלך מאתר יד 2.

פורסם

אתה יכול למצוא ניסן אלמרה פרפקט מודל 2004 .

אמינה, מרווחת, ביטוחים לא יקרים, מנוע 1800 עם צריכת דלק דומה לרכבים עם 1600 סמ"ק (מתאימה להגדרות שלך של צריכת דלק סבירה).

היא קצת יותר זולה מרכבים יפניים אחרים.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=25&SubModelID=222&FromYear=2004&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

אריכה - ראיתי שגם סובארו אימפרזה 2004 יכולה להכנס לתקציב:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=27&SubModelID=235&FromYear=2004&UntilYear=2004&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

שני הרכבים מומלצים, מה שתראה במצב טוב יותר תלך על זה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם פוקוס רכב טוב, קצת מגריש כבד אבל אמין ומרווח.

בקשר למיצובישי (היא כבר לא חדשה כי נמכר עכשיו דגם חדש והרבה יותר מתקדם) - לא משהו מיוחד.

בנוסף, כדאי לך להתעניין בקשר לביטוח מקיף של לנסר (נדמה לי שהמחיר הרבה יותר יקר מאלמרה, אימפרזה ופוקוס).

ויש לך גם מאזדה לנטיס 2004 עם סחירות טובה ואמינות מצויינת (המקיף גם לא בין הזולים).

בקיצור, יש לך רשימה מכובדת - תחפש מכונית שמורה מתוך הרשימה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים,

אני מחפש רכב עד 50 אלף

אני אהבתי פיג'ו 306 אבל חברים שלי לא ממליצים לי

להסתכל בכוון של רכב צרפתי, מה דעתכם ?

מאוד חשובים לי צריכת דלק נמוכה ותחזוקה

חשבתי גם על יריס, אבל קשה למצוא אותה במחיר כזה

תודה מראש

• תוכן חדש...