Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום (חדשה כאן),

קניתי סוזוקי ליאנה משנת 2003.

כאשר רציתי למלא אויר בגלגלים הלכתי לבדוק בטבלה שעל המכשיר מהו הלחץ הרצוי, אולם לצד הדגם שלי היה רשום:

עפ"י המופיע בחלון הרכב.

על חלון הרכב לא איתרתי מספר ולידו PSI , ובדקתי בכל החלונות.

האם ידוע לכם מהו לחץ האויר הרצוי למילוי בדגם זה?

ומדוע ויתרו על רישום הלחץ הרצוי בטבלאות על גבי המכשירים בתחנות הדלק?

בתודה מראש,

אני

פורסם

האמת שגם אני בדיוק שאלתי שאלה דומה רק שבמקרה שלי יש על המשאבות את הלחצים המומלצים, אבל במידה ואתה לא יודע בכלל מהו הלחץ המתאים לצמיגים שלך, אתה יכול לשאול בכל פנצרייה הם בטוח ידוע לפי גודל צמיג מה הלחץ המומלץ עבור אותו גודל צמיג, למשל אצלי 13 אינצ' שזה בערך 32 בר.

או תחפש בספר רכב איפשהו, שזה בדיוק מה שאני צריך לאופל קורסה.

בהצלחה.

נ.ב אני אוכל לברר לך במידה ולא תצליח עד תחילת שבוע הבא אם תצטרך.

מיכו.

פורסם
למשל אצלי 13 אינצ' שזה בערך 32 בר.

תיזהר שהצמיג לא יתפוצץ לך בפרצוף עם ל.א. של 32 באר :twisted: כנראה שהתכוונת ל-32PSI שהם כ-2.2 באר.

לסוזוקי ליאנה מידת ל.א. מומלצת של 30PSI.

פורסם

מידות לחץ אויר ברכבים ע"פ היצרן רשומות בד"כ על משקוף דלת הרכב או על הדופן הפנימית של דלת מיכל הדלק.

תחפשו את התוית עם המידות הלחצים. ב99.99 מהרכבים היא קיימת במקומות שציינתי.

• תוכן חדש...