Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנה מאוד יפה ומקצועית, איפה נעשתה ההתקנה?

רק שני דברים מוזרים לי קצת, איפה הלכה הידית של המכסה מנוע?

ונראה לי קצת מסוכן לשים טוויטרים על הקורות שיש בהם כרית אויר, לא חושב הוא היה רוצה לקבל את הברזל הזה לראש בזמן תאונה...

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ונראה לי קצת מסוכן לשים טוויטרים על הקורות שיש בהם כרית אויר, לא חושב הוא היה רוצה לקבל את הברזל הזה לראש בזמן תאונה...

לפי התמונה - כרית האויר למעלה והטויטר למטה ,

הם די רחוקים.

ZZR

פורסם

יוסי, שתי שאלות:

1. איך אתה מצליח להגיע לרמת גימור כל כך גבוהה, תואמת לרכב!!

2. מה הם שאר הרכיבים באוטו?

יוסי לדעתי זאת ההתקנה הכי טובה ומרשימה שעשית מכל ההתקנות, מבחינת גימור, הצורה של הקיקים מושלמת, אני מסתכל על הקצוות של הקיק איך הוא ממשיך את הקורות (מדרכה) של הרכב בצורה מדהימה.

כל הכבוד יוסי ומסירת ד"ש לבעל הרכיבים.

פורסם

לגבי השאלה על כרית האויר, זה לא מסוכן מהסיבה שבזמן תאונה חלילה הקורה לא עפה מהמקום אלא נשארת במקומה הכרית יוצאת בין הגומיה איטום לבין הקורה כלפי החלון צד. לגבי ידית פתיחת מכסה מנוע (יפה ששמת לב) אני מצרף תמונה של מיקומה החדש (מוקף בעיגול).

תודה לכולם על הפירגון נהנה לשתף אותכם בעבודותיי. נאדר לשאלותיך אז ככה התמדה, סבלנות, התעקשות על הפרטים הקטנים וכמובן אהבת המקצוע היא שמביאה לתוצאות והאמן לי שאת הקורות עשיתי פעמיים כי לא הייתי מרוצה מהתוצאה.לגבי שאר הרכיבים אז בקטנה דואל מונו אקסטרים ודואל מונו קלאס A. HU קלריון HXD2.

לפוליסט אני מצרף תמונה של הדלת לבקשתך.

555.JPG

17.JPG

פורסם

יוסי מה עם סאב ? אין ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

כייף לראות את זה,יוסי מפנק אותנו מדי פעם בהתקנות הקלאסיות והאלגנטיות שלו.

רמת הציוד והתקנה...נראה היי אנד אמיתי.

רק נשאר לשמוע את זה,בכדי להאריך באמת במה מדובר....

HU - Alpine 9815 / front amp - Genesis Dual Mono

component - Xtant Slim xcs2.25 5.25

sub amp - Genesis profile sub / subwoofer - Genesis Audiophile 25.01

פורסם

שיתחדש, נראה מאוד מושקע והעבודה מאוד נקיה.

מקווה שנזכה לראות ולשמוע באחד המפגשים הקרובים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אופס יכול להיות שפיספסתי את הנתון הזה , הבחור לא התפשר ! גם ברכב ממש לא GTI .

נאה , רכב מושקע מאוד.

שמור על עצמך וסע בזהירות (לבעל הרכב)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אין מה להגיד זה באמת החלום הרטוב שלי.

למרות שאני חייב להגיד שיש לי מערכת מעולה. כל שבוע הטוויטרים שלי נפתחים יותר ויותר.

כל שיר שאני שומע, אני פתאום שומע עוד ועוד צלילים שלא שמעתי לפני כן.:lol:

בקשר לבנייה זה ברור שהיא גם אבסלוט, הרי מי שבנה אותה הוא מתקין אבסלוט, כך שאפשר להגיד שיש לבחור מערכת אבסלוט מ "א" ועד "ת"....:-D

תהנה....(אני בטוח שאתה כבר נהנה.)

כמו שכבר אמרו הפורום עלה לרמות גבוהות מאוד.

תמשיכו כך.

פורסם

אחת ולתמיד ההבדל בין האבסולוט לסקאן ספיק שווה את ההבדל במחיר?

או שזה סתם עולה הרבה יותר בגלל שכתב על זה genesis

head unit : clarion hx-d2 | amplifier :sinfoni amplitude 90 . sinfoni prestigio . sinfoni shadow 50 |component: sinfoni series S

| subwoofer :sinfoni s1000sw sinfoni phaser pro

פורסם

כל הכבוד יוסי, עבודה מצויינת !!

כיף ליראות דברים כאלה

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
אין מה להגיד זה באמת החלום הרטוב שלי. המערכת שלך גם חלום רטוב..

למרות שאני חייב להגיד שיש לי מערכת מעולה. כל שבוע הטוויטרים שלי נפתחים יותר ויותר. תזהר שלא יתפוצצו.:wink:

כל שיר שאני שומע, אני פתאום שומע עוד ועוד צלילים שלא שמעתי לפני כן.:lol:

בקשר לבנייה זה ברור שהיא גם אבסלוט, הרי מי שבנה אותה הוא מתקין אבסלוט, כך שאפשר להגיד שיש לבחור מערכת אבסלוט מ "א" ועד "ת"....:-D

תהנה....(אני בטוח שאתה כבר נהנה.)

כמו שכבר אמרו הפורום עלה לרמות גבוהות מאוד. יאללה רועי, לשדרג לאבסולוט..

תמשיכו כך.

תלמד להסתפק ב"מועט":wink::lol:

• תוכן חדש...