Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לי עם ה"מועט" הזה אבל שוב אני אומר, אני עדיין לא שמעתי את האבסלוט, לכן אני לא יכול להגיד מה יותר לטעמי.

כי ברמות האילו של הרכיבים אין טוב יותר, טוב פחות. זה עניין של טעם.

מישהו חולק עלי? אני ישמח לדעת.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מבין שיש טעם וזה מה שקובע בסוף אבל עדיין אם באמת באמת לא היה הבדל אז אנשים לא היו משלמים פי 2 או 3 לא יודע מה ההבדל רק בגלל שזה ג'אנסיס וזה סקאן ספיק

פשוט לא שמעתי את הסקאן ספיק ותמיד עניין אותי אם ההבדל הוא מורגש לכל אוזן או שהוא מינורי ובאמת לא שווה את השקעה בקניית אבסולוט.

בכל מקרה הכל עניין של טעם אחד יכול לבוא ולהגיד אני בכלל לא אוהב את כל החברות האלה תנו לי מערכת spl מטורפת ואני מסודר

head unit : clarion hx-d2 | amplifier :sinfoni amplitude 90 . sinfoni prestigio . sinfoni shadow 50 |component: sinfoni series S

| subwoofer :sinfoni s1000sw sinfoni phaser pro

פורסם

יש לך את אחד מהסטים האיכותיים בעולם (אם נאמנות למקור נחשבת איכות).

יש טובים יותר, אך הם מעטים ומצריכים אלקטרוניקה ברמה מתאימה.

מבוסס סקאן ספיק או לא, הסט נשמע אחרת לגמרי מהדרייבר המקורי עליו הוא מבוסס, שהוא מעולה לכשעצמו.

פורסם

באמת תענוג לראות עבודה כזאת מקצועית ורכיבים כאלו נפלאים

כואב הלב שאין לי מערכת כזו

HU: pioneer 7000bt-- AMP1: mbquart pba 4100 F.COMP: morel hybrid SUB:mb quart

פורסם
אחת ולתמיד ההבדל בין האבסולוט לסקאן ספיק שווה את ההבדל במחיר?

או שזה סתם עולה הרבה יותר בגלל שכתב על זה genesis

אני אענה לך בנוגע ל-F1 Status של ALPINE וההבדל בינו לבין הסקאן ספיק:

היום שמעתי את הסקאן ספיק מוגבר ע"י מקנטוש MC404 וההבדל הברור זה הטויטר והמיד באס .

הטויטר נשמע אחרת בF1 לטובה, הרבה צלילים נשמעים ברורים יותר ובהירים יותר, לסיכום איכותי יותר).

קשה לי עם ה"מועט" הזה אבל שוב אני אומר, אני עדיין לא שמעתי את האבסלוט, לכן אני לא יכול להגיד מה יותר לטעמי.

כי ברמות האילו של הרכיבים אין טוב יותר, טוב פחות. זה עניין של טעם.

מישהו חולק עלי? אני ישמח לדעת.

אני בהחלט חולק, כי זה לא קשור לטעם תאמין לי התקנה טובה ומקצועית תגרום לך להתאהב בכל מערכת כמובן (HI-END) .

אצלי למשל עקב בניה לא מקצועית לתיבת המידראנג ומיקום לא נכון גרם לי לאי איזון בבמה. (אני אעלה תמונות לשרשור ההתקנה שלי (סיכום התקנה)

ועקב שאין פרוססור שישלוט בהרבה דברים אין לי במה מאוזנת, אך עדיין יש את הבהירות והפירוט וכמובן הסאונד האיכותי המטורף

אבל אני מבסוט לאללה ולא מבואס למרות הרבה פשלות והרבה זמן בהתקנה עצמה (3 חודש). תסתפק ותלמד לאהוב את היתרונות.

יוסי, שוב אין מילים עליך, ממש ממש בלי פרגון לאחר חרישה של מתקינים וצפיה בעבודתם אתה מס' 1 בארץ מבחינת מקצועיות, ידיים, גימור, אהבה לסאונד הבנה והטמעה שזה חסר ל- 90% מהמתקינים. תמשיך כך.

אני עוד אחזור אליך (לאחר שאחסוך את הסכום) :wink:

• תוכן חדש...