Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם DSC זה עוד שם ל ESP?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הייתי היום בסוכנות מאזדה כדי לראות את המאזדה 6 ואת המאזדה 5.

בתוני הבטיחות הופתעתי לראות שלא מצויין ESP בשני הרכבים אלא DSC.

מה ההבדל ביניהם והאם באמת אין להם ESP?

מעבר לזה אמנם המאזדה 5 גבוהה ויותר קל לצאת מהרכב אבל האם זה רק אני שחושב שהיא עלובה מבפנים ופלסטיקית?

לעומת זאת המאזדה 6 כבר נראית יותר טוב אבל קצת נמוכה למרות שגובה מושב הנהג לפחות שופר.

אני לא יודע מה אתכם אבל אין מה להשוות בין האיכות של פולקסווגן למאזדה

תודה

פורסם

אוקיי הבנתי תודה.

עוד שאלה הקשר למאזדה 6:

האם ההבדל בין הדגם הבסיסי למפוואר זה רק המגנזיום?

4000 שקל זה סביר למגנזיום?

פורסם

E-lectronic S-tability P-rogram

D-irection S-tability C-ontrol

כנראה שזה אותו הדבר...

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
בטח שסביר תלוי מה מצב הכיס.:lol:

האמת כרגע מצב הכיס לא משהו והייתי מעדיף את הפולקסווגן ג'טה שגם לה אין מגנזיום אני חושב אבל

עם ההנחות שמקבלים היא תהיה הרבה יותר זולה ממאזדה 6 ועם יותר קלאסה בפנים הרכב.

וגם תא המטען גדול אבל נשארה רק בעיה אחת שמונעת ממני לבחור בה.

ביקשתי נסיעת מבחן כדי להחליט סופית.

פורסם
היי

הייתי היום בסוכנות מאזדה כדי לראות את המאזדה 6 ואת המאזדה 5.

בתוני הבטיחות הופתעתי לראות שלא מצויין ESP בשני הרכבים אלא DSC.

מה ההבדל ביניהם והאם באמת אין להם ESP?

מעבר לזה אמנם המאזדה 5 גבוהה ויותר קל לצאת מהרכב אבל האם זה רק אני שחושב שהיא עלובה מבפנים ופלסטיקית?

לעומת זאת המאזדה 6 כבר נראית יותר טוב אבל קצת נמוכה למרות שגובה מושב הנהג לפחות שופר.

אני לא יודע מה אתכם אבל אין מה להשוות בין האיכות של פולקסווגן למאזדה

תודה

לגבי איכות הפלסטיקים במזדה 2- זה לא רק אתה.

מנסיעת מבחן, מהתרשמות שערכתי באולם התצוגהוהשוואת מספר דגמים אחרים מקטגוריה זו, אני בוודאות יכול לומר שאיכות הפלסטיקים ב- 2 היא הגרוע ביותר.

פרט לכך, הרכב מצויין משאר הבחינות.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
האמת כרגע מצב הכיס לא משהו והייתי מעדיף את הפולקסווגן ג'טה שגם לה אין מגנזיום אני חושב אבל

עם ההנחות שמקבלים היא תהיה הרבה יותר זולה ממאזדה 6 ועם יותר קלאסה בפנים הרכב.

וגם תא המטען גדול אבל נשארה רק בעיה אחת שמונעת ממני לבחור בה.

ביקשתי נסיעת מבחן כדי להחליט סופית.

אולי במחיר הן דומות, אבל במהות הן שונות.

המאזדה 6 היא משפחתית גדולה (או "רכב מנהלים"), בעוד שהג'טה היא משפחתית קומפקטית (גולף).

!AWDSOME

פורסם

אבל אם אין צורך במשפחתית גדולה שהיתרון היחיד שלה הוא גודל אז הג'טה יותר איכותית ומגומרת יותר טוב מה 6 שלמרות השיפור מהדור הקודם זה לא מספיק.

ה 6 תעלה לי 98000 והג'טה 91000.

פורסם
לגבי איכות הפלסטיקים במזדה 2- זה לא רק אתה.

מנסיעת מבחן, מהתרשמות שערכתי באולם התצוגהוהשוואת מספר דגמים אחרים מקטגוריה זו, אני בוודאות יכול לומר שאיכות הפלסטיקים ב- 2 היא הגרוע ביותר.

פרט לכך, הרכב מצויין משאר הבחינות.

עידן

2?

דיברתי על ה 5

פורסם

הג'טה היא משפחתית ולא משפחתית קומפקטית כמו הגולף.

הבוס, זה נראה כאילו אתה מבקש עזרה בבחירת רכב אבל מצד שני אתה שואל ובדרך קוטל את היריבה בו במקום. אתה צריך עזרה בבחירה או חיזוק למה שכבר החלטת?

פורסם
אבל אם אין צורך במשפחתית גדולה שהיתרון היחיד שלה הוא גודל אז הג'טה יותר איכותית ומגומרת יותר טוב מה 6 שלמרות השיפור מהדור הקודם זה לא מספיק.

ה 6 תעלה לי 98000 והג'טה 91000.

הייתי באותה התלבטות, ולפני שבאתי לאולם מכירות הייתי בטוח במה שאתה אומר. אבל הג'טה התגלתה כאכזבה (מאחורה גם לא הייתי יכול לשבת זקוף ואני לא ענק רק 1.82), הצבעים והחומרים בתא הנוסעים הם לא מוצלחים כמו בגולף.

לעומת זאת החומרים במאזדה מאד מוצלחים. הרבה יותר ממה שציפיתי.

ושוב עשיתי נסיעת מבחן ב2 המכוניות וזאת דעתי האישית.

דרך אגב ההבדל בין הגירסאות הוא גם שבעוד 4000 שקל אפשר לקבל את המזדה עם 5 דלתות ולא רק 4 שלטעמי הדגם יותר יפה ויותר פרקטי (מנצל את הבג'ז הענקי בצורה מוצלחת יותר)

• תוכן חדש...