Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן,בדייהטסו החביבה שלי,החלו הטורים לרדת בפתאומיות במהלך נסיעה מנהלית של 80 קמ"ש וכל הרכב התחיל לרעוד.

יצאתי מהרכב ושמתי לב שכל המנוע של הרכב רועד.

המכונאי שיצרתי עימו קשר יעץ לי להמשיך לנסוע עד הבית ואכן כך עשיתי.

לא נדלקו שום מנורות אזהרה ,חום המנוע תקין,שמן ונוזל קירור במפלס תקין בהחלט.

זה נשמע כאילו המנוע עובד על 3 צילינדרים במקום 4.

האם הנזק בהכרח חמור ופנימי בתוך המנוע ועלי להתכונן לגרוע מכל מבחינתי

או שיתכנו תקלות פשוטות יותר כמו חוט הצתה סורר /בעיה אחרת בהצתה שתגרום לתופעות הנ"ל ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כמובן שצריך ללכת מהקל אל הכבד:

קודם כל לשלול חוט הצתה שלא הדוק כמו שצריך,לבבדוק את מצב הפלאגים, צינורות ואאקום למינהם, לבדוק את תקינות המזרקים.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

הכל יכול להיות, יש לגשת למוסך, לאתר את הסיבה לזיוף המנוע. יתכן ומדובר כפי שאתה בעצמך תיארת, בבעיית הצתה קלה.

יש לוודא שחיוט מינוס ראשי של מערכת ההזרקה ואשר מקובע לבלוק המנוע על בלוק המנוע, בצידו של הצלנדר הרביעי, בצידו השני של צד המצת של אותו הצלדנר (על קצה הבלוק, ואשר חוט המינוס יוצא מצמת חיוט המזרקים) מחוזק כראוי לגוף המנוע, זאת למרות, שהבעיות שקורות עת שאינו מחוזק ,שונות מהתיאור שלך).

כאמור,יתכן ומדובר בתקלה פשוטה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה על התגובות.

היום בבוקר הגיע המכונאי ובבדיקה שעשה הוא אמר שיש בעיה עם חוטי ההצתה.

אמנם תמוה מאוד בעיני שהלכו לאחר משהו כמו 20,000 ק"מ אבל הבדיקה שנעשתה יסודית ובהנחה שאין תקלות נוספות יצאתי בזול יחסית לחשש כבד מפתיחת מנוע פעם שלישית ברכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מאיזה סוג היו כבלי ההצתה ?.

דוד.

דויד ידידי, אני מוכן להמר שחוטי ההצתה שהיו מורכבים אצל קולטי, היו מתוצרת BS= ביתן ספארק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...