Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנייה דרך EBAY ב-310$ - האם אחוייב במכס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הזמנתי מ-EBAY מוצרי אספנות (לגו של מלחמת הכוכבים) וכיוון שהמחיר עולה על 50$ הבנתי שאחוייב בתשלום מכס.

אודה למי שיודע, כמה מכס אצטרך לשלם, איך זה בדיוק מחושב ואיך אפשר לברר את העניין בשיחת טלפון.

בנתיים, עשיתי המון שיחות אך לא הגעתי לכתובת הנכונה - רשות הדואר העבירה אותי לנתב"ג, נתב"ג טוענים שאצטרך לדבר עם המכס, עד שהשגתי את הטלפון של המכס, לא עונים שם. אני די מיואש מהעסק :(

אשמח אם תוכלו להכווין אותי ולהגיד לי מה עדיף לעשות (יש לציין שמדובר ב-8 חתיכות של לגו שזה די הרבה והמוכר מ-EBAY סירב ובצדק לרשום שזה עלה עד 50$ כי אם יקרה משהו לחבילה, הוא יקבל כסף מהביטוח עד 50$ והוא יפסיד כסף).

תודה, ליאור.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

מכס על צעצועים (לגו=צעצוע) הינו 29.4% (ע"פ אתר המכס הישראלי)

תעשה חשבון יוצא בערך 87$ מכס (אם המוח שלי עדיין עובד כמו שצריך)

בברכה,

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

ועל התוצאה הסופית (310 עלות בסיסי + 87 עלות המכס) - תוסיף 15.5 אחוז מע"מ.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אוי ואבוי לי. יש לציין שכל הקנייה עלתה 310 דולר עם המשלוח (70$). האם המכס יהיה על המשלוח יחד עם המוצר?

כמה זה יוצא בסוף עם המע"ם? (מצטער לא יכול לחשב עכשיו, אני על סף התקף לב).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לפי מה שידוע לי לא כול אחד יכול לקבל EURO1.

האם גם אותי יחייבו במכס וכול שאר התשלומים:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=33645&viewitem=&item=300243870908&_trksid=p3907.m29

ועד כמה בטוח לקנות ממוכר זה?כול בעלי הדעות השליליות קיבלו את כספם חזרה כאשר המוצר לא הגיעה וכו..

פותח השרשור,סליחה,פשוט זה די דחוף.:-D

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מה זה EURO1? :roll:

פורסם

תופס הקלה במיסים.

חברה בבקשה מישהו יכול לייעץ??המכירה נסגרת בקרוב.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

נראה כמו מוכר עם מוניטין לא רע.

סה"כ הוא POWERSELLER שזה מוסיף לשמו הטוב. אחוז הפידבק שלו הוא 96.6% שזה לא גבוה מידי ולא נמוך מידי. אני הייתי עושה את הקניה אם זה היה משהו שלא הייתי יכול לקנות מאדם אחר במחיר סביר.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

קראתי את התגובות השליליות,האנשים תוקפים אבל מוסיפים שכול כספם הוחזר להם.

את המוצר הזה לא ניתן לקנות מאדם אחר,כבר שנה שאני משוטט ופעם ראישונה ניתקל במוצר.

קראתי שוב את תקנון המכירה,המוכר מציעה ביטוח ב-10$.עד כמה כדאי לבטח את המוצר?

במיקרה שהמוצר מגיעה פגום\שבור ולא הוספתי את הסכום לביטוח,נידפקתי ?

פורסם

אני יודע הכל.

טופס הקלה במיסים זה EUR1, ולא EURO1 ;)

האמת שלא ידעתי את זה עד לפני כמה דקות, שביקשתי מגוגל עזרה..

• תוכן חדש...