Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פג'ו 205 1400 שנת 88 ידנית

רציתי להבין מה כול חלק שאני ירשום למטה עושה בעצם ועם שווה לשפר אותו ומה מחירו בערך תודה מראש

נשם מנוע, פילטר פתוח, ווסת לחץ דלק, אגזוז זרימה חופשית, פורק לחץ.

בנוסף ממש יעזור לי גם כמה כול רכיב כזה מוסיף למנוע?, והצעות לעוד שיפורים התקציב שלי כרגע 20K אחרי שעשיתי יישור קו מלאה לאוטו

ושוב תודה מראש

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

קריאה מהנה בפורום

אלא אם כן מישהו מתנדב לרשום דברים שנרשמו פה בפעם המי יודע יאשה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מה בדיוק תעשה עם פורק לחץ? מה הוא יפרוק? (אני מבין שאתה לא גודש.)

יש לך תקציב של 20K לשיפורים? תקנה GTI (לא ציינת ששלך GTI אז אני מניח שהיא לא)

לא בא לך להחליף רכב? לא חסר לך מה לעשות לרכב ב20K והפילטר וכו' זה כסף קטן בשבילך.

פורסם

נתחיל בזה שתתחיל לערוך חיפוש בפורום על כל החלקים שאתה מעוניין להרכיב .

נמשיך בזה שאם יש לך 20K בצד , עדיף לך להביא את הגרסה הספורטיבית של ה 205 .

לא אוהב את החופש הגדול .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...