Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבו של חבר נגנב - בפחות מדקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שלישי הזה בשעה 3 בצהריים נגנב רכבו של חבר - סוזוקי ויטארה 92 - ממש גניבה לאור היום, זה התרחש באזור התעשייה של בני ברק.

היו במקום מצלמות שהגנבים לא ידעו על קיומם, הגנבים תחילה ניסו לפתוח ג'יפ אחר שהיה בסביבה ולאחר שלא הצליחו עברו לויטארה, הם פרצו אליו רק בעזרת מפתח, פשוט שמו את המפתח פתחו והניעו את הרכב כאילו הוא שלהם ונסעו מהמקום בפחות מדקה.

אגב, הרכב היה בבעלותו פחות מחודש וכבר נגנב.

שאלה:

איך הם הצליחו לפתוח ולהניע את הרכב ללא המפתח המקורי?

פורסם

לגבי פתיחת הדלתות זה עניין פשוט ביותר, במיוחד לרכבים יפנים ישנים, לא אכנס לפרטים בנושא מפאת הרגישות...

לגבי הסוויטש' זה כבר עניין אחר, אתה בטוח שהשתמשו באותו מפתח שהשתמשו לצורך פתיחת הדלת או שהחזיקו באביזר אחר אשר דומה למפתח?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

רכבים ישנים בלי אימוביליזר וקודנית אפשר להתניע על ידי מברג ישר, קצת כוח או פטיש לתוך הסוויטש והופלה הרכב מונע.

זה מנסיון של חבר שאיבד מפתחות לג'אסטי לפני כמה שנים. הוא נסע ככה במשך חודש משהו כזה!

אבי.

פורסם

סיפור מצער.

יש מפתח מיוחד שעולה כ-70 EURO שבעזרתו אפשר לפתוח מנועלים כאלה. ניראה כמו אקדח קטן, קראתי אליו כתבה במאגזין על מכוניות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מי גונב ויטארה 92? :shock:

אם הוא קנה את הרכב לפני זמן קצר, יש סיכוי שהמוכר שמר לעצמו עותק מהמפתח "והעביר" אותו הלאה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא ניתן לראות בוידאו אם השתמשו באותו מפתח אבל מכיוון שלקח להם 30 שניות בדיוק בשביל לפתוח את הדלת ולהתחיל לנסוע אז הערכתי שהם השתמשו באותו מפתח.

הכל ייתכן אבל לך תוכיח...

פורסם

אם הם קודם ניסו לגנוב רכב אחר עם אותו המפתח - לא סביר לחשוד בבעל הרכב הקודם (אלא אם כן גם הרכב הנוסף היה ויטארה ואז יש מצב שהגנבים התבלבלו לרגע, אבל גם זה לא ממש סביר).

בכל מקרה, מאוד מעצבן לשמוע על הקלות הבלתי נסבלת הזאת של הנבלות.

פורסם

בעל הרכב הקודם? באיזה סרט אתם חיים?

זה סה"כ שב"ח שהחליט שהוא לוקח לעצמו עוד רכב, זה הכול.

תוך פחות מחצי שעה הוא כבר נכנס לשטחים.

אני הגעתי למסקנה שתמיד עדיף להישאר עם מיכל ריק, הרכב נכבה לו לפני המחסום והנה חסכתם עוד רכב!

Xbox12341

פורסם

מצער לשמוע.

יש דרך טובה למנוע גניבות כאלה, וזה מנעול על ההגה ו\או על ידית ההילוכים.

זה מה שמנע את הגניבה של הסובארו 86 שלי בזמנו.

פורסם

כלום לא יעזור הלילה גנבו לי רכב מסוג טויוטה שהיה נעול עם מנעול להילוכים בלי מצבר והרכב גם לא הניע כי הלך ראש והגיעו כנאה עם גרר והרימו אותו ימח שמם של כל הגנבים

פורסם

נגד גניבות אין מה לעשות אבל יש לפי דעתי מלא אבזורים שיאריכו את הגניבה או ימנעו בכלל ף כמו מנעולים מסויימים או אזעקות ביפר שיתריעו בשניות

ואני מנסה להבין במקום שיעמוד איזה שוטר מפגר עם מצלמת לייזר ויחפש נהגים אולי יעשו איזה מבצע משטרתי ( משהו שהם לא מכירים ) בשביל למנוע תגניבות האלה כבר פחד להשקיע במכונית לא צחוק...

"עדיף לאבד רגע מהחיים,מאשר את החיים ברגע" :scatter:

פורסם
אולי יעשו איזה מבצע משטרתי ( משהו שהם לא מכירים ) בשביל למנוע תגניבות האלה כבר פחד להשקיע במכונית לא צחוק...

זה משהו שאתה לא מכיר. על מבצעים כאלה לא מדברים כדי שגנבים לא יבטלו את העיסקה בעקבות כך.

יש המון תפיסות של גנבי רכב וזה שאתה לא שומע עליהן, לא אומר שהן לא קיימות. אי אפשר לתפוס את כל הגנבים.

גם בארה"ב לא תופסים את כל הגנבים, זה משהו שהוא פשוט לא אפשרי מבחינה טכנית.

Xbox12341

פורסם

אתה מנסה להגיד שמשטרת ישראל עושה את עבודתה?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

תאמינו לי מדינת ישראל צריכה להיות כמו ארה"ב.

כאשר מישהו נכנס לשטח פרטי של מישהו בלי רשות, אפשר להשתמש בנשק נגדו כהגנה. ישר כדור וזהו!!! ככה לפחות יותר אנשים נרתעים מלגנוב דברים (לא שזה ממגר את התופעה , אבל יש פחות גניבות והאנשים מרגישים יותר מוגנים)

העיקר פה במדינה אם הזאת אם רק מישהו נגע בגנב שאפילו פרץ לבית הוא ישר נכנס למאסר על תקיפה.

פשוט טפשות במקום הזה.!!

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

• תוכן חדש...