Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Renault Megane R26.R- שיא חדש ברינג להנעה קידמית!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הקשר בין השראה, או כיף, אם תרצה, לבין יכולת לדפוק זמני הקפה קטן ממה שרוב האנשים חושבים.

אתה כמובן צודק אבל זה לא המקרה. זה נכון עבור רכבים מאוד חזקים שמכפרים בקו ישר על מה שהם לא מספקים בסיבובים.

כאן מדובר על רכב חלש יחסית לרכבים שעושים זמנים כאלה ברינג (THE-ONE - אני מניח שלזה התכוונו ב"חלש").

זה בהכרח מצביע על התנהגות מרשימה.

בכלל, נראה לי שאתם לא קולטים באיזו תוצאה מדובר. תעיפו מבט ברשימת זמנים שרוי הביא קודם.

תראו איזה רכבים עשו זמנים טובים יותר (רכבי-על) והרבה יותר מעניין, איזה רכבים קיצוניים היו איטיים יותר.

דוגמאות ? M3 ? איבו !?!? או לוטוס אקסיג' S שחלשה יותר וכבדה הרבה יותר ונחשבת לרכב מתנהג ביותר.

בכלל, ההנעות הקדמיות המובילות נמצאות חצי דקה מאחור.

אם המנוע שלה כל כך חלש יחסית, אז כנראה שהשלדה מעולה.

אבל זו אותה שלדה של המגאן ליסינג חסרת ההשראה, אז נשאלת השאלה כיצד?

כנ"ל אותה שאלה לגבי ההבדלים בין מיצובישי לנסר ליסינג לבין לנסר אבולושן.

אותה שלדה או לא, אני לא מסכים איתך לגבי השלדה של המגאן הבסיסית. האוטו אכן מאוד חסר השראה ולא מרגיש ספורטיבי בגרוש אבל אם חופרים מעבר לזה מגלים שלשלדה יש המון לתת.

ברגע שמתכננים מערך מתלים מתאים אפשר לראות את היתרונות האלה טוב יותר.

ניב, בקשר לצמיגים, גם כאן מדובר באופציה ולא ב-default ואני לא בטוח שרכבים אחרים שקובעים תוצאות ברינג לא עולים עם צמיגים דומים.

ולסיכום, יאללה קרסו. לא צריך את ה-R26R, אפשר להסתפק גם ב-R26 "הרגילה". רק תביאו כבר.

ניר

פורסם

NMP - הכוונה שלי הייתה שהתנהגות מרשימה לא חייבת להיות מהנה. מה שצריך ברינג (או בכל מסלול אחר) זה מהירות פניה ומשיכה טובה, לא כיף.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ניר,

למרות התוצאה המרשימה מאוד מאוד - עדיין ברינג לא שואלים שאלות

כלומר אתה אף פעם לא יכול לדעת באילו שיפורים השתמשו במכוניות שקבעו את השיאים האלה...

הרי המרשלים לא שאלו את הנהגים באיזה TW הצמיגים שלהם או האם הם שיחקו עם הגדישה וכו'...8)

סתם שאלה :

הרי הם טענו שבR לא השתנה כלום חוץ מהורדת משקל דרסטית ע"י שימוש בחומרים אחרים ,

האם אי אפשר לקחת R26 סטנדרטית ולהפשיט אותה כמעט לרמה של הR. ? אולי לא להוריד 150 קליו אבל עדיין שיפור משמעותי...

לגבי קרסו :התשובה ההזויה שלהם הייתה שאי אפשר להביא את הR26 כי הם כבר הביאו מלאי חלקים לגרסא הרגילה...:shock::shock:

כאילו שדיפרנציאל או סטאפ שונה של בולמים זה מה שיפיל את המחסן בקרסו.

כמו גם הצענו להם להחתים כל אחד שקונה את הR26 על מסמך שאומר שלא תמיד יהיה מלאי חלקים זמין בישראל ויכול להיות מצב שתצטרך להמתין שבוע להגעה...גם לזה התשובה הייתה שלילית..

פורסם

אתה יודע מה, באתי לענות לך שיש פה עניין של אמינות ואם הם טוענים שזאת ה-R26R והיא בלי שינויים במנוע אז אני מקבל.

או שגם ככה מדובר בגרסא היותר קיצונית של הגרסא הכי קיצונית אז איזה הפתעות הם כבר מחביאים פה.

אבל התשובה הכי טובה: אלא אם כן רנו עובדים עלינו והכניסו במגאן הזאת הנעה אחורית/כפולה הם עשו עם הרכב הזה צחוק מכל רכב הנעה קדמית קיצוני אחר (שגם יכל לרמות מכל כיוון אפשרי כפי שרמזת) שעלה על הרינג.

מדהים.

פורסם

רוי, אני בטוח שכאשר מכניסים תוצאות לטבלה של הרכבים הסטנדרטיים, הם מוודאים שהרכב סטנדרטי...

וניר, אני מסכים עם רומן. רכב יכול לעשות זמנים מצויינים אבל להיות לא מהנה, ראה רבים מרכבי המנהלים שיש להם המון כוח, המון אחיזה, יכולים לתת תוצאות טובות על המסלול אבל להיות פחות מהנים מ 106 XS...

פורסם

מה, היא לא נתקעה בצד באמצע ההקפה? :p

סתם.

כל הכבוד לחבר'ה ברנו.

תפסו מקום מכובד בטבלה מעל הרבה רכבים עם

הספקים גבוהים בהרבה (מה שמראה שכוח זה לא הכל).

פורסם

ניב, אני גם מסכים, זמנים והנאה זה לא אותו דבר.

חשבתי שהוא התכוון בהערה הזאת למשהו קצת שונה.

ועדיין, הביקורות על ה-R26 בחו"ל שופעות מחמאות גם באספקט הזה כך שנראה שמדובר ברכב מאוד מוצלח מכל הבחינות.

עד מתי...

בקשר לטבלה, לא מדובר במשהו רשמי במיוחד. סתם אוסף של תוצאות שנמדדו ע"י גופים שונים, בתקופות שונות, במסגרות שונות (זה יכול להיות יצרן וזה יכול להיות בכלל מגזין רכב) אז לא הייתי חותם על שום דבר.

בחלק מהמקרים מודדים flying-lap מלא ובחלק מורידים 200 מטר, חלק בכלל מורידים איזה קילומטר וחצי.

חלק מקפידים על road-legal וחלק שמים סליקס וכו'.

צריך לקרוא את האותיות הקטנות (והאמת שעל המגאן אין לנו ממש פרטים של איך ומה).

פורסם

אני מצטרף קצת מאוחר לדיון... אז מספר תגובות.

למיטב ידיעתי (סופ"ש אחד שביליתי שם) - חל איסור מוחלט על שימוש בסליקס (למעט ימים סגורים/פרטיים). בימים פתוחים אסור לעלות על המסלול עם סליקס (סמי-סליקס יבורכו) עקב דינמיקת בלימה שונה לחלוטין (וההבדל עצום!).

הרנו הספציפית הזו מצוידת בסמי סילקס של מישלן (הפיילוט ספורט), שהוא כנראה, הצמיג הטוב בעולם.

כאמור יומיים שביליתי שם הכניסו אותי חזק מאוד לפרופורציות לגבי רכבים...

אתה בטוח שאתה מלך הרינג עם הביטל שלך (911 טורבו)... עד שאתה רואה איך במסלול הפנימי (!!) עובר אותך איזה גולף (דור ראשון) עם צמיגים הבולטים החוצה 20 ס"מ מהגוף.

שלא לדבר על סיבוב עם המדריך שחותך דקה מהזמן המאוד מאוד מהיר שלך...

ראיתי את הזמן שרשום ל911 טורבו.... הקשר בין הזמן הזה אלינו, בני התמונה... מקרי לחלוטין.

שיאשרו מסלולי מרוצים נורמלים בארץ, בתי ספר טובים לנהיגה, ימי מסלול כתיקונם.. ואז גם יהיה שוק למכוניות ספורט אגרסיביות, לקוחות.. ואולי אפילו קרסו ימצא מקום במחסן שלו לאיזה דיפרנציאל, שיצבור אבק... :-)

אכן אוטו יפיפה.. אבל כנראה שהנהג פשוט יודע מה הוא עושה.

It's a golf GENERATION...

like no other!

פורסם
הרנו הספציפית הזו מצוידת בסמי סילקס של מישלן (הפיילוט ספורט), שהוא כנראה, הצמיג הטוב בעולם.

הרשה לי לתקן אותך - הצמיג המדובר (מישלין פיילוט ספורט) אינו צמיג סמי סליקס.

אתה מתבלבל עם המישלין פיילוט ספורט CUP (שמגיע כסטנדרט על פורש'ס למיניהן :-)).

רנו מציעים את ה-R26R עם 2 צמיגים - מישלין פיילוט ספורט (מקס פרפורנס, לא?) וטויו R888 (סמי סליקס).

תקרא בווינט רכב :wink:

עריכה:

מישלין פיילוט ספורט.

http://www.michelin.co.uk/uk/front/affich.jsp?codeRubrique=20060215151339

מישלין פיילוט ספורט CUP פלוס.

http://www.michelin.co.uk/uk/front/affich.jsp?codeRubrique=20080128103043

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ניר, הם פשוט שמעו אותך שם בפריז וכדי שתזיל ריר ותבכה לקרסו, שחררו גרסה אפילו יותר קיצונית...:lol:

מבלי להיכנס אם התוצאה נמדדה בצורה אמיתית ללא שום "עזר", הרכב מדהים.

Veni Vidi Vici

פורסם

בשביל מה לקנות בארץ רכב ללא בידוד רעשים, ללא כריות אוויר, ללא מושבים מאחורה, קשה כמו אבן ומקפצץ בחוסר אחיזה על טלאי האספלט שלנו?

זה לא שתגיע למסלול עם אספלט מקצועי ותתן בראש.

והוא לא יהיה כזה מדהים עם צמיגים שפויים יותר.

וזה לא שהאוטו זול ואפשר לקנות אותו כרכב שני רק לימי מסלול. (שממילא אין).

סליחה על החזרה למציאות.

פורסם

מה שהוא אמר 8)

ברור שרכבי מסלול כאלה לא באמת רלוונטים עבורנו פה. אנחנו סתם מתלהבים מהתצוגת יכולת שהראו לנו (שבכל זאת מעידה משהו גם על הגרסא הפחות קיצונית).

הצמיגים האלה לא יוצרים רכב על מרכב גרוע. ה-R26 היא כבר רכב עטור תשבוחות מכל מגזין רכב בחו"ל.

ולכל אלה שמתייחסים לנהג...נו באמת, נהג מקצועי אתם אומרים ? ואני חשבתי שאת הזמנים על ה-R8 וה-M5 והאיבו וכל ה-911 למיניהם ושאר התוצאות ברשימה הזאת רשם איזה נהג חדש שהגיע לראשונה לרינג עם אבא שלו בתקופת המלווה :roll:

• תוכן חדש...