Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רכשתי רכב חדש מסוג יונדאי גטס 06

הבקש להתייעץ עימכם במספר בעיות שנתקלתי בהם לאחרונה.

אז ככה תודה קודם למגיבים.

1

קיימת לי בעייה של התנעה מדי פעם כלומר

יש סטרטר הרכב עושה רעש של התעה ולא נדלק

אני עושה את הקוד מחדש ואז הוא נדלק השאלה היא איך אני יכול לדעת אם זה קודן או בעיה בחוטי הצתה או סטרטר

פלאגים הוחלפו שבוע שעבר במסגרת טיפול ככה שאני יודע שזה לא קשור (איך בודים חוטי הצתה).

2 יש לי בעיה מוזרה עם הצופר של הרכב

לפעמים באמצע נסיעה אני לוחץ והוא פשוט לא עובד לא משנה באיזה זווית אני לוחץ על הגה צפצפה לא עובדת

היום שזה קרה לי במקרה הייתי כבר לפני עצירה הוצאתי מפתחות מסוויטש הכנסתי חזרה למצב של ON ואז צפצפה עבדה

יש לציין אבל שהיא דיי חלשה לטעמי בכל אופן (השאלה איך הצפצפות בכלליות של הגטס אם הם חלשות?)

בתודה ומקווה לפתרון

פורסם

בקשר לבעיה 1 -

כל פעם לפני שאתה בא להניע את הרכב, תקיש את הקוד ותהיה בטוח ב100 אחוז שזהו הקוד הנכון, תעשה כמה פעמים את הקוד אם צריך, ותחזור עם תשובה.

2 - תבדוק אם יש פיוז שרוף או מגעים בלויים מה שלא נראה לי ברכב 2006.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

לגבי אחד על תדאג בקוד אני לא טועה..

בקשר לשתיים במידה ואני בודק ופיוז תקין כיצד אפשר לדעת אם זאת צפצפה לא תקינה או המערכת בהגה

בקשר לאחד אמרתי אולי כדי להוסיף חומר לניקוי מערכת הדלק למרות שלא נראה לי בכלל שזה קשור

פורסם

יש לוודא שאינך טועה בהקלדת הקוד מחד, ושהקוד המוקלד, וככל שהוא נכון, אכן נקלט. באם הבעיה ממשיכה, יש לנתק את הקודן בביצוע גישור לניתוק/ים,

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש לוודא שאינך טועה בהקלדת הקוד מחד, ושהקוד המוקלד, וככל שהוא נכון, אכן נקלט. באם הבעיה ממשיכה, יש לנתק את הקודן בביצוע גישור לניתוק/ים, ולהודיע

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש לוודא שאינך טועה בהקלדת הקוד מחד, ושהקוד המוקלד, וככל שהוא נכון, אכן נקלט. באם הבעיה ממשיכה, יש לנתק את הקודן בביצוע גישור לניתוק/ים, ולהודיע לסוכן

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש לוודא שאינך טועה בהקלדת הקוד מחד, ושהקוד המוקלד, וככל שהוא נכון, אכן נקלט. באם הבעיה ממשיכה, יש לנתק את הקודן בביצוע גישור לניתוק/ים, ולהודיע לסוכן הביטוח

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש לוודא שאינך טועה בהקלדת הקוד מחד, ושהקוד המוקלד, וככל שהוא נכון, אכן נקלט. באם הבעיה ממשיכה, יש לנתק את הקודן בביצוע גישור לניתוק/ים, ולהודיע לסוכן הביטוח שהרכב

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש לוודא שאינך טועה בהקלדת הקוד מחד, ושהקוד המוקלד, וככל שהוא נכון, אכן נקלט. באם הבעיה ממשיכה, יש לנתק את הקודן בביצוע גישור לניתוק/ים, ולהודיע לסוכן הביטוח שהרכב אינו

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש לוודא שאינך טועה בהקלדת הקוד מחד, ושהקוד המוקלד, וככל שהוא נכון, אכן נקלט. באם הבעיה ממשיכה, יש לנתק את הקודן בביצוע גישור לניתוק/ים, ולהודיע לסוכן הביטוח שהרכב אינו מוגן

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש לוודא שאינך טועה בהקלדת הקוד מחד, ושהקוד המוקלד, וככל שהוא נכון, אכן נקלט. באם הבעיה ממשיכה, יש לנתק את הקודן בביצוע גישור לניתוק/ים, ולהודיע לסוכן הביטוח שהרכב אינו מוגן ולקבל את

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש לוודא שאינך טועה בהקלדת הקוד מחד, ושהקוד המוקלד, וככל שהוא נכון, אכן נקלט. באם הבעיה ממשיכה, יש לנתק את הקודן בביצוע גישור לניתוק/ים, ולהודיע לסוכן הביטוח שהרכב אינו מוגן ולקבל את הסכמתו

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש לוודא שאינך טועה בהקלדת הקוד מחד, ושהקוד המוקלד, וככל שהוא נכון, אכן נקלט. באם הבעיה ממשיכה, יש לנתק את הקודן בביצוע גישור לניתוק/ים, ולהודיע לסוכן הביטוח שהרכב אינו מוגן ולקבל את הסכמתו לכך,

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...