Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש אפשרות טכנית להגביר את הצליל של האיתות? בעצמי, או אצל מוסך

מפריע לי שאני בקושי שומע אותו.

זה וולבו S40, 2002 אם זה משנה

פורסם

הצליל שאתה שומע הינו צליל מכני של ה-FLASHER שהינו אלקטרומכני או אלקטרוני ולא ניתקלתי באפשרות כיוון של עוצמת הצליל או מידע לגבי עוצמת הצליל שהרכיב מפיק.

ייתכן שה-FLASHER ממוקם במקום שבולע או חוסם את הצליל.

איזה כייף לי :)

פורסם

מה הבעייה לחבר משהו שמשמיע צליל לחיווט של הנורות?

כל חשמלאי מתחיל יכול לעשות את זה.

אבל - זה סוג של קומבינה ותחשוב טוב אם אתה רוצה שמישהו יתעסק לך במערכת החשמל באוטו - לידיעתך רב הרכבים הצרפתיים למשל מגיעים לארץ מאד אמינים אבל אחרי שמתקינים בהם קודן - או עוד איזה שטות ישראלית, פתאום מתחילות להופיע תקלות מוזרות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה בגלל שהם צרפתים (הרכבים), ולא בהכרח כי רוב חשמלאי הרכב בישראל הם חאפרים...:-o

אני כבר לא "חדש בפורום"!!! אני "נהג חדש"!!

נהג חדש???? אני???!!! :brickwall:

לא!!!!

פורסם
מה הבעייה לחבר משהו שמשמיע צליל לחיווט של הנורות?

כל חשמלאי מתחיל יכול לעשות את זה.

.

אנא הסבר את צורת החיבור הנכונה בבקשה.

איזה כייף לי :)

פורסם

באזר פשוט של 12V במקביל לחוט 12V שיוצא לכיוון אחת מהנורות רגל שניה שלו למינוס והוא יעשה בזזזזז בכל הדלקה של הנורה.

פורסם

באזר פשוט של 12V במקביל לחוט 12V שיוצא לכיוון אחת מהנורות רגל שניה שלו למינוס והוא יעשה בזזזזז בכל הדלקה של הנורה.

אם הוא יעשה את זה, עוד שבוע יפתח כאן שרשור "הנמכת סאונד האיתות, הכיצד?".

פורסם

שמים מסטיק על הבאזר ואז יש בזזזזז מושתק. מה אתה חושב? פיתרון חד צדדיים? הכל עם אפשרות לכיוונון.

מסטיק יותר דק פחות השתקה, ספוג עבה מושתק כמעט לחלוטין :twisted:

• תוכן חדש...