Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעייה מעניינת עם האיטום בדלתות.

יש לי בכול דלת 4 שכבות של רפאבנד(על הצד הפנימי)

שיכבה של דנמייט אקסטרים על הפח החיצוני.

ועוד שיכבה של סאקן פרו על הפלסטיקה של הדלת.

ועדיין יש לי רעשים מהדלת.

מישהו יכול להסביר לי למה זה?

מה אפשר לעשות נגד זה?

אני בבעיה:roll:

תודה לעוזרים.

נ.ב-אני בטוח שהרעש מגיע מהדלת, אז את תגידו לי שאני "חי בסרט".

פורסם

תדליק שניה מוזיקה, תן לשמוע. (אם לא הבנת, קשה לשמוע רעשים בפורום) תצמיד את האוזן לדלת ותקשיב בעצמך.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליקו,אתה כול פעם מצחיק אותי מחדש...:wink:(חולה עליך,מזל שיש פה מישהו שמוסיף קצת צחוקים לפורום)

אני סה"כ שואל עם יש דרך להעלים את הרעש המרגיז הזה.?

למה השקעתי כל כך הרבה כסף על איטום, עם זה לא עוזר?!:roll:

פורסם

תקשיב יכול להיות שזה בכלל לא מהדלת. יכול להיות שהיא אטומה כמו שצריך , אבל יש איזה פלסטיק מעצבן שרוטט ליד הדלת.

אז תראה מה תעשה בשביל לראות מאיפה זה מגיע - תתקרב לאיפה שאתה שומע את הרעשים , ואיפה שאתה שומע את זה הכי טוב תשים על זה את היד שלך, תלחץ על זה קצת ואז תראה אם הרעש הפסיק. אם הוא הפסיק זאת אומרת שזה החלק שעושה לך את הבעיות.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

מתי כבר תתחילו לקרוא לזה בידוד ולא איטום?? אנחנו לא אוטמים דלת, אנחנו מבודדים אותה.

אני משער שמה שאתה שומע זה ויברציות מהדיפונים \ פלסטיקים \ מנגנון החלון. כדי לפתור את זה ניתן להשתמש בספוגים, הכי פשוט וזול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קודם צריך למצוא את המקום המקרקש ולראות איך ואם בכלל אפשר לשים שם ספוג. אולי אפילו לא צריך ספוג וסה"כ מדובר בבורג רופף וכו'.

אצלי לדוגמה החלק היחיד שמווברץ הוא הצ'ופצ'יק של הדלת. זה מחרפן אבל לא מצאתי דרך להשתיק אותו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני בטוח שזה המנגנון של הידית , הידית מחוברת למנגנון פתיחה עם כבל דק מברזל כזה שזז . תצמיד לזה ספוג משני הכיוונים , זא מהדלת שידחוף ח

זק לכבל ומהכבל שילחץ נגד הפלסטיק של הדלת , דבר שיאפשר תנועה של הכבל וגם יעלים את הרעש.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

את הזרוע המתכתית בודדתי, זה לא היה בעייה.

הבעייה היא שהצ'ופצ'יק עצמו רוקד.

בינתיים אני מתגבר על זה ע"י דחיפת הצ'ופצ'יק למטה = נועל את הדלת. ביום שזה ממש יביא לי את הקריזה או שסתם יהיה צריך לפרק את הדיפון של הדלת אני כבר אמצא דרך להשתיק אותו.

איתמר.

פורסם

אצלי לדוגמה החלק היחיד שמווברץ הוא הצ'ופצ'יק של הדלת. זה מחרפן אבל לא מצאתי דרך להשתיק אותו.

איתמר.

תן לי קאטר וחצי דקה ואני משתיק לך אותו:):):)

(הבעיה היא איך לעז#%^ תפתח את הדלת אח"כ)

under construction..

פורסם

רועי,אם אתה צריך ספוג אני יכול להביא לך בחינם,שמתי אותו אתמול על הפלסטיק וזה עוד יותר הוסיף לאיטום של הדלת

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

שומע רועי, לדעתי אם אתה בטוח שזה מגיע מהדלת עצמה אז תוריד את דיפוני הדלת ותנסה לשמוע / להרגיש מאיפה זה בא מתוך הדלת.

בנוסף תמשש תראה אם האיטום (בידוד) צמוד לפח ואין איזשהם בועות איפשהוא.

אם אתה מגיע למסקנה שזו הפלסטיקה ובא לך להשקיע אז חיזוקים במקומות החלשים עם פיבר ואז בכל מקומות המגע לפח אפשר לנסות עם סוג של פלציב רק יותר מחורר ודק.

עניין של כוח, זמן, ותקציב.

אצלי עשיתי(יוסי עשה) רק איטום על הפלסטיקה עצמה והייתה ירידה משמעותית- לא מוחלטת.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

• תוכן חדש...