Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה דברים, לא בטוח שכל הרעש שאתה שומע בא מהפלסטיקה של הדלת אתה משתמש באלמנט עצבני עם איטום לא יעודי עם כל הכבוד לריפה באנד הוא לא חומר יעודי לרכב וכשיש אלמנט כזה בדלת אז מרגישים את ההבדלים בין החומרים. דלת של רכב לא תהייה שקטה בצורה מוחלטת מהסיבה שיש מנגנונים וחלקים נעים בתוך הדלת. כמו שכתבתי בהתחלה יכול להיות שמקורו של הרעש הוא ממקום אחר פשוט הדלת מחוברת לרכב (מן הסתם) והיא מרעידה חלקים אחרים ברכב.

פורסם
שומע רועי, לדעתי אם אתה בטוח שזה מגיע מהדלת עצמה אז תוריד את דיפוני הדלת ותנסה לשמוע / להרגיש מאיפה זה בא מתוך הדלת.

בנוסף תמשש תראה אם האיטום (בידוד) צמוד לפח ואין איזשהם בועות איפשהוא.

אם אתה מגיע למסקנה שזו הפלסטיקה ובא לך להשקיע אז חיזוקים במקומות החלשים עם פיבר ואז בכל מקומות המגע לפח אפשר לנסות עם סוג של פלציב רק יותר מחורר ודק.

עניין של כוח, זמן, ותקציב.

אצלי עשיתי(יוסי עשה) רק איטום על הפלסטיקה עצמה והייתה ירידה משמעותית- לא מוחלטת.

עצה טובה

פורסם

קודם כל אתה צריך להתאים את הציפיות למציאות. דלת של רכב [יפני], על מגוון חלקיה המכניים, הנעים והנדים, עם ריפה בנד [ריפה בנד - פס בוטיל ללא ביטומן עם ציפוי רדיד אלומיניום דק, לאיטום, תיקון וחיבור של סדקים] מול מידבאס רוצח של סקאן ספיק..

לגופו של עניין, נראה לי שספוגים, פשוטים או אקוסטיים יעשו את העבודה. ספוגים אקוסטיים אולי יקרים באופן יחסי, אך כמה כבר אתה צריך? זה לא אמור לצאת יקר כל כך, ואם זה יעשה לך את העבודה זה שווה, נכון? קח למשל את הלינק הבא, גם תראה שם "מומלץ לקרוא".

http://www.usb4.net/scripts/prodList.asp?idCategory=242

בהצלחה ותעדכן.

פורסם

אם תרצה יש לי גם מקום שהתחיל למכור את כל סוגי הספוגים של דיינמאט,אם הספוגים של דיינמאט לא יעזרו לך אז אתה באמת בבעיה.

IBIZA 20vt

פורסם
ממש להדביק על הפלסטיקה?

(רק על הפלסטיקה?)

רועי עם הייתה קורא את השרשור שפתחתי לפני כמה ימים הייתה רואה שנתתי חוות דעת על בידוד לפלסטיקה בעזרת פלציב.

הדלתות שלי ברכב לא מבודדות אבל שמתי על כל חלקי הפלסטיקה פלציב(ספוג זול שיש בחיל האוויר בכמויות) וזה הוריד בצורה מטורפת את הרעשים שבאים מהדלת, היה לי קשה להאמין שספוג זול יעשה עבודה כל כך טובה.

ד"א הנה השרשור שפתחתי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=215233

עכשיו אני מסתכל בשרשור ואני רואה שאפילו הגבת בו, לא חשבת גם להשתמש בזה אצלך?

איתמר גם אצלי הצ'ופצ'יק של הנעילה של הדלת עושה רעשים וחוץ מלנעול את הדלת אין הרבה מה לעשות..

המערכת למכירה בקישור למטה:

http://www.carsforum.co.il

/vb/showthread.php?p=1810490#post1810490

פורסם

רק תגיד לי,אני יביא לך,הקישור שנתתי נראה לי עולה,בקיצר זה ספוג צהוב,אתה מכיר אותו,משתמשים איתו לבידוד שטיחים,הוא בא בעובי 1 סמ או חצי סמ,יש לי את שניהם

http://www.isrupload.net/viewer.php?id=828905428.jpg

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

רועי תבדוק אולי מקור הרעש הוא הצ"ופצ"יק שנועל או פותח את הדלת(לא הידית) גם אני הייתי באותו מצב,השקעתי בבידוד ופיתאום מקרקש הדבר הזה.עד עכשיו לא הצלחתי לפתור את הבעיה איתו כי הוא רוטט בחור ממש קטן שאי אפשר לשים שם ספוג נורמלי,כי אז הדלת לא תינעל.:x

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לאיתמר ,

ניסית לעטוף את חלקו התחתון של הצ'ופצ'יק הסורר עם פנימית אופניים כך שזה לא יראה מבחוץ אבל למטה במפגש עם הפלסטיק יהיה גומי מגן ?

תנסה פנימית של אופני כביש , אם יישאר לך הרבה מקום, מה שלא נראה לי , תשתמש בפנימית הרים או פנימית דאון-היל במקרה קיצוני .

כל סדנת אופניים תשמח לתת לך פנימיות שאינן בשימוש.

לגבי רועי ,

לך על ספוג , זה הדבר השפוי לעשות (כי למדתי כאן בפורום ששפיות אצלך היא דבר נזיל למדי) .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...