Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה קשה להיפרד מחבר יקר :(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סופ"ש קשה עבר עליי.

כבר שנים שלא הרגשתי כזאת התפרצות של רגשות עזים, מעולם לא ידעתי מה זה לאבד חבר קרוב, אחד שליווה אותך במשך 13 שנה בנאמנות, ללא דרישות, ללא יומרות, מעולם לא אכזב וידע לתת לך רק שקט נפשי וחיבה אינסופית.

ספיד, הכלב המשפחתי שגדל איתנו במשך 13 שנה הורדם אתמול בנסיבות טרגיות אחרי שנים של שותפות לא מבוטלת כחלק מהמשפחה.

הכל התחיל לפני 13 שנים, הייתי אז תלמיד בביה"ס החדש שבו התחלתי ללמוד מיד אחרי שהעתקנו את מקום מגורינו אני ומשפחתי.

הייתי הולך ברגל כל יום הלוך וחזור לביה"ס.

באחד הימים בעודי חוזר מביה"ס עם חברים ללימודים הבחנו בקבוצת גורים משתוללת בחצר בית שהיה סמוך לביה"ס יחד עם אמם.

ביקשנו מבעלת הבית להיכנס ולשחק הגורים... היו כמה גורים קטנים שהשתוללו בחצר ואני התאהבתי ממבט ראשון באחד מהם.

שאלתי את בעלת הבית אם הכלבים האלה למכירה והיא אמרה בשמחה שהם לא למכירה אם כי למסירה לבית חם ואוהב וזה בדיוק מה שהיא מחפשת כרגע לגורים האלה.

יום למחרת, עם הסכמה מלאה של ההורים שלי, הכלבלב כבר היה אצלי.

היה נראה לי כרעיון נחמד להתחיל חיים חדשים בבית חדש עם בן משפחה חדש בדמות כלב.

קראתי לו ספיד, כחלק מאהבתי לכל התחום המוטורי שהוא חלק נכבד מחיי גם היום.

הוא גדל 13 שנה איתנו, היה אהוב והתברג כחלק בלתי נפרד מהמשפחה.

הוא לא אכזב אותנו מעולם ונשא את שמו בגאווה ככלב אתלט, ספורטאי, שרירי ובריא שהיה נהנה מפעילות ספורטיבית תמידית (לא פחות מ-4 פעמים בשבוע של מסלולי הליכה בני כמה ק"מ בשמורת הטבע מאחורי ביתי יחד איתי ועם אבי).

הוא חי חיי מלכים, עם פינוק תמידי, דאגה יתרה ויחס חם, דואג ואוהב.

הוא היה נאמן, שמר על הבית, הראה גאונות בכל פעולה שעשה...הוא היה פשוט גאון.

הוא הזדקן לאט לאט ובכבוד.

ביום חמישי חזרתי מהעבודה מאוחר בלילה וראיתי אותה משחק עם כלב/ה ליד הבית והכל היה כשורה, הוא קשקש בזנבו כמו תמיד ונראה מבסוט מהחיים כמו שידענו כל החיים.

ביום שישי בבוקר חיפשתי ולא מצאתי אותו, שיערתי לעצמי שהוא עדיין נהנה בחזקת הכלבה שמצא לו.

ביום שישי בצהריים החל הסיוט:

שכנה מצאה אותו שוכב ללא תזוזה ליד שלד של בית שבונים בסמוך אלינו.

הוריי הוזעקו למקום והם הביאו אותו לבית במצב קשה מאוד.

מאבחנה ראשונית הבנו שכל פלג גופו האחורי לא מתפקד- לא הזנב, לא הרגליים האחוריות.

שיחה עם הוטרניר הצמוד שלו ב-10 השנים האחרונות העלתה השערה שהוא נפגע בעמוד השדרה.

במשך לילה שלם שבילתי לצידו כשהוא שכוב על צידו הוא ניסה להילחם ולעמוד על 4 רגליו- כלא מאמין שפתאום קיימת אצלו סוג של נכות כלשהי.

המראות היו קשים מאוד, הוא נלחם על כבודו וניסה בכוח להראות לנו ולעצמו שהוא בסדר אבל כל מראה שכזה רק דקר אותנו יותר והפיח בו ייאוש.

ב-8 בבוקר של יום שבת, אחרי לילה קשה של חוסר שינה ודאגה כואבת הגיע הוטרניר וקבע שעמוד השדרה נפגע באופן קשה בחלקו האחורי, כנראה מתוצאה או של דריסת כלי רכב או אפשרות שהכלב החליק ונפל מהקומה השנייה של הבית בבניה שבו הוא שיחק.

בשל גילו המבוגר וסוג הפגיעה לא נותר אלא להרדימו ולגאול אותו מייסוריו.

2 שניות מרגע הזריקה סיים החבר הקרוב שלנו את תפקידו בחייו והשאיר אותי ואת המשפחה המומים וכואבים כיאה לאובדן בן משפחה.

ההרגשה היא קשה, הכאב הוא עצום, החסרון שלו מורגש בכל שניה שהוא לא נמצא בחצר הבית.

זאת הדרך להמחיש לאחרים כמה שכלב זו חייה מיוחדת, אנושית, משפחתית , חברית וכמה עוצמה יש לחברות הזאת שבין אדם לכלב- חברו הטוב ביותר של האדם!

יהי זכרו ברוך!

:cry:

2.jpg

3.jpg

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני משתתף בצערך אבל:

אני מצטער שאני צריך כנראה להכעיס אותך אבל כלבים אמורים להיות קשורים נקודה! כלבים לא אמורים להסתובב ברחוב בין אם הם אמסטף או אם הם כלב חמוד כמו שלך.

אני מצטער שאני צריך לשלב את זה בשרשור העצוב שלך ואני מקווה שתבין את מה שכתבתי ולא תתקוף חזרה.

נ.ב.

(ננשכתי בעבר ע"י כלב שהיה אמור להיות חמוד ונחמד לסביבה וברגע אחד החליט להתקיף.הכלב מן הסתם לא היה קשור ואני לא שיחקתי/עיצבנתי/כל דבר אחר את הכלב)

to finish first first you have to finish

פורסם

אוי ווי אני זוכר את היום הזה שלקחת אותו, חזרנו מניל"י (הבית ספר היסודי) כיתה ה' אתה לקחת את ספיד ואני לקחתי מאותה משפחה כלבה בשם לאקי שהיתה אצלינו רק חצי שנה לצערי היא נדרסה שטיילתי איתה.

אני זוכר איך תמיד דאגת לכלב וחינכת אותו, באמת כלב חזק ויפה.

אבל אלו החיים, 13 שנה לכלב מעורב זה בהחלט מכובד, אני בטוח שבקרוב תרכוש לך כלב חדש ותגדל אותו כמו ספיד.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

בתור אחד שכל חייו החזיק כלבים,קראתי את מה שכתבת עם דמעות בעיניים.

אני בעצמי עברתי משהו דומה עם כלב,זה קרה כשהתארחנו אצל משפחה באילת,ויצאתי עם אמא שלי לעשות סיבוב בשכונה כדי להרדים את בת דודה שלי (היתה אז בת משהו כמו שנה),הכלב המשפחתי שלנו התלווה לטיול.

באיזשהו שלב הכלב פתח פער,אנחנו התקדמנו והוא היה מאחורינו, ולפתע כלב זאב ענק פתח בריצה מטורפת לכיוון העגלה עם התינוק,אמא שלי קלטה את זה ונעמדה בחזית העגלה כדי להגן על התינוקת,בזמן שהזאב המשיך לרוץ לכיוונה.

בשנייה שהזאב הגיע אל אמא שלי,הכלב שלנו שקלט מאחור מה קורה זינק על הזאב (למרות שהזאב היה בערך פי 3 מהגודל שלו), והם התחילו לריב בינהם,ובאיזשהו שלב הזאב הצליח לנשוך את הכלב שלנו בצוואר,ואז תפס אותו מהרגל הקדמית והתחיל פשוט לנער את הכלב באויר,ועזב אותו וברח מהמקום.

הכלב שלנו נפצע קשה מאוד ועבר ניתוח בגלל קרע בעורק שעבר ליד הרגל,אבל לשמחתנו הוא יצא מזה וחזר לתפקוד מלא.

(לגבי הזאב, עוד באותו ערב ההורים שלי הגיעו לבית המשפחה שהחזיקה אותו ודרשה מהם להרדים אותו, אחרת הם יפנו להגשת תלונה במשטרה על כך שהכלב תוקפני ואינו קשור ברצועה כנדרש- הכלב הורדם.).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עצוב לשמוע.

לפני כשנה נפרדנו מהכלבה שלנו דייזי שליוותה אותנו 16 שנים,מתה בשיבה טובה אבל עדיין הצביטה בלב חזקה וכואבת.

אין מה להגיד חוץ מזה שהזמן הוא התרופה הכי טובה לכאב.

פורסם

משתתף בצערך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...