Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה קשה להיפרד מחבר יקר :(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עידן, אני מסכים עם התיקון,

רק שים לב לכותרת.

בכל אופן, חבר או בן משפחה, מדובר באובדן לא קטן.

ספק אם החור יתמלא במהרה,

ותחליף מדויק לא ימצא, אבל כלב אחר בוודאי ימזער במעט את הכאב.

פורסם

משתתף בצערך,אני יכול רק לתאר לעצמי כמה זה קשה.

הכלבה שלי היא כבר חלק בלתי נפרד מהמשפחה שלנו וקשה לי לחשוב אפילו שאני חוזר הביתה והיא לא קופצת עלי.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • אחראי פורום
פורסם

התרגשתי והתעצבתי מאוד לקרוא, כלב יפה.

זכור את 13 השנים שהיו לך איתו (ולו איתך), תתאושש קצת ואמץ לך עוד כלב.

אתה בחיים לא תשכח אותו (כמו שאבא שלי לא שוכח עד היום את הכלבה שלו מהילדות,

שגם היא נדרסה בגיל 13), אבל גור חדש יעזור לך להתגבר. בטוח.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

משתתף בצערך ומבין לליבך

איבדתי את הכלבה שלי לפני 9חודשים ועד עכשיו לא התגברתי על זה..:( (14וחצי שנה ביחד)

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני מכיר את ההרגשה - אתה חוזר הביתה ויש מין שקט בלתי נסבל.

אתה פותח את הדלת ו.. כלום, אין מי שהכי שמח שחזרת.

בסמלון שלי יש תמונה של כלבה 48 שעות לפני שהרדמתי אותה (זה קרה לפני חודשיים - סרטן).

10 שנים ביחד, קיבלה את הילדים, הם גדלו איתה.

אין יום שהבן שלי לא מבקש גור (ליום הולדת או לפסח כאשר ימצא אפיקומן).

גם אני משתתף בצערך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קשה לי מאוד לראות את עצמי מאמץ כלב חדש בתקופה הקרובה/רחוקה.

אולי זה יבוא בחשבון בעוד כמה חודשים שאני אעבור לגור עם חברתי במרכז הארץ- אז תהיה דירה חדשה ודף חדש לחיים אחרים וזה אולי יהיה רלוונטי.

כרגע, אני לא רואה שום סיכוי בעולם שכלב אחר שאני אביא ימלא את מקומו של ספיד כאן בבית הזה שבו הוא גדל איתנו 13 שנה.

קשה לי לחשוב על זה כתחליף לספיד.

צריך גם לתת לאבא שלי זמן לצאת מההלם.. הוא לקח את זה קשה.. הוא לא במצב להתמודד עם עוד מקרה טראגי בסגנון כזה.

תודה לכולם.

פורסם

עצוב מאוד לשמוע דבר כזה.

חבר קרוב מאוד שלי איבד את החתולה שלו גם השבוע.

אני מקווה בשבילך ובשביל משפחתך שתתגברו על זה

כמה שיותר מהר כדי שתוכלו להיזכר בספיד בחיוך ולא עם דמעה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אחרי עוד פעם שקראתי - זה מאוד מאוד מרגש הסיפור! אני קראתי אותו עם דמעות בעיניים...:-(:cry:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

משתתף בצערך,

לצערי גם אני איבדתי השבוע חתולה, ובנוסף אני מבין את הכאב כי לפני 4 שנים זה היה גם הכלב שלי שהתגלה אצלו גידול סרטני ומת בפתאומיות חודש אחרי ניתוח שהוציאו לו את הגידול... :-(

Drive carefully! most people are caused by accident.

• תוכן חדש...