Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי פורום נכבדים

ברצוני לשאול אתכם אם אני קונה היום מאזדה 2 חדשה האם ימכרו לי אותה במחיר מחירון של לוי יצחק 2008

או ימכרו לי את זה לפי המחיר הגבוהה שהיה לפני חצי שנה ?

ואני לא שאול את השאלה סתם כי המחיר במחירון של לוי יצחק הוא לרכב 2008 משומש אך מסתבר שחדש מהנילון יעלה יותר

ככה לפי ההגיון ? נכון ?

לחוות דעתכם

פורסם
חברי פורום נכבדים

ברצוני לשאול אתכם אם אני קונה היום מאזדה 2 חדשה האם ימכרו לי אותה במחיר מחירון של לוי יצחק 2008

או ימכרו לי את זה לפי המחיר הגבוהה שהיה לפני חצי שנה ?

ואני לא שאול את השאלה סתם כי המחיר במחירון של לוי יצחק הוא לרכב 2008 משומש אך מסתבר שחדש מהנילון יעלה יותר

ככה לפי ההגיון ? נכון ?

לחוות דעתכם

אני לא בטוח, שהבנתי אותך.

אבל הרי ברור לך, שאם קנית רכב חדש לגמרי, לא קרעת אפילו ניילונים, לא נסעת בו לו מטר אחד, אלא החנת אותו באיזה חניון, לאחר חודש תרצה למכור את הרכב כמה תקבל עליו?

פורסם

אבא של אישתי קנה בינואר 2008 מאזדה 2 ב107000 על הכביש היום לפי יצחק לוי היא שווה 95680,המסקנה איך שיצאת מהסוכנות הפסדת עשיריה במקרה הטוב.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם

פותח השרשור - ברור לך שמחירון לוי יצחק מתייחס רק למכוניות משומשות ואילו מחירי המכוניות החדשות נקבעים ע"י היבואן?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...