Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר ביקשר ממני לברר, מדובר בצמיגי סמי סליקס.

רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם צמיגים כאלה ומה רמת השחיקה שלהם ?

הדגם המלא הוא :

dunlop direzza 03g r1

פורסם

החבר הזה מהארץ?

תעשה חיפוש של הסטרינג "dunlop direzza 03g r1" ב-Google, התוצאה משעשעת.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

לפי הגוגל זה נראה משהו מעניין ואקזוטי.

מעניין איך הוא מתכוון להביא את זה לכאן.

דירזה Z1 זמין בארה"ב ולא סיפור להביא אותו לכאן. הוא אמור להיות צמיג פצצה.

פעם ניסו לדחוף לי את Z101 - אבל אחרי הבדיקה הבנתי שזה סתם צמיג נחמד ולא יותר מזה.....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אין לי ניסיון אישי עם הצמיג אבל בזמנו ביררתי קצת על הדגם הקודם ואם אני זוכר נכון אז יש כמה ממועדון sti שניסו את הצמיג.

ה-03g מחליף את ה-02g שזה פחות או יותר החליף את ה-D01J (או D98J) שאולי קצת יותר מוכר פה לאנשים.

אין לי מושג מה זה ה-r1 ואם זה משנה משהו.

צמיג "סמי-סליקס" או יותר מדוייק trackday tire.

אני מהמר על treadwear של 140 כמו שאר חבריו לקטגוריה, או מקסימום 200 כמו האזניס אבל בכל מקרה זה מן הסתם לא ממש הצמיג האידיאלי ליומיום מבחינת שחיקה.

מגיע ב-4 תרכובות שונות (רך/קשה, צריך חימום או לא) שמתאימות לנהיגה שונה (ג'ימקאנות קצרות שצריך מיד לבצע, ארוכות יותר שהצמיג מספיק להתחמם ושני סוגים למסלול) ובהתאם גם שחיקה שונה.

לא הייתי קונה אותו ליומיום אלא למטרות מיוחדות.

וכן, בשביל להשיג מידע על הצמיג צריך להשתמש הרבה בשירותי התרגום של גוגל...רק חבל שאי-אפשר לתרגם מתמונות כי יש הרבה מידע בגרפים וטבלאות.

החבר רוצה להזמין מחו"ל או שיש לו אופציה בארץ ? איפה/בכמה ?

ניר

פורסם

הצמיג הנ"ל הינו אכן "סמי סליקס" באייכות מצויינת, הוא הגילגול של ה O2G והיחס שחיקה שלו בהתאם לסמי סליקס הוא פחות מ 100, לדעתי 80.

הצמיג הנ"ל מיובא לארץ בתרכובת "רך" עקב כך הוא ממש לא מתאים לנסיעה יומיומית ממושכת, הוא נשחק מהר מאוד וקיימים סיפורים על שחיקה מלאה תוך דקות אחדות בנחשונים, למרות שאנשים אחרים טוענים שהם מחזיקים מעמד זמן סביר (השאלה היא סביר של מי?). כיום ניתן לקנות בארץ שני סמי סליקס של דנלופ, ה 3 שמגיע רך וה 2 שמגיע עדיין במדיום.

ניתן להשיג אותו אצל היבואן ואצל פאנצרמאכרים מוסמכים במחיר לא מאוד גבוה של פחות מאלפייה לצמיג.

מניסיון אישי, הצמיגים אוחזים מצויין ואין להם בעיה של מחזור חימום - מה שנותן אחלה תמורה כצמיג יומיומי פלוס פלוס.

קרוק, מה הקשר ל Z1? כמו ש/אתה יכול להשיג Z1 אתה יכול להשיג כל סמי סליקס, רק שהצמיג שמדברים עליו עכשיו הוא אפילו מיובא לארץ באופן מסודר. בניגוד ל Z1 שבקרוב מאוד יהיה בארץ.

ניר, 200 זה לא סמי סליקס, גם לא 140. למרות שבחול יש קטגוריות ל 180, 140 ופחות ממאה. הפחות ממאה הם הסמי סליקס. ושוב - אזניס הוא ממש ממש ממש לא סמי סליקס (אני חושב שראית את ההבדל בין האזניס לצמיד שהוא רבע סליקס פוטנצה RE70), אם אתה רוצה סט כזה לרנו קח בחשבון שאני בספק אם יש למידה 16. 225-45-17 יש (לי יש :-) ) ו 235-45-15 יש בשביל האיוו וה STI.

אני מאוד ממליץ על הצמיג הזה, אבל רק למי שיודע למה הוא נכנס - צמיג רך מאוד, מחזיק מעט זמן, ועם אחיזה אדירה!

פורסם

בשביל זה קראתי להם "סמי-סליקס" (עם גרשיים) או trackday tire (או dot legal אם אתה רוצה) וכאלה יש גם מעל 100 ואמרתי שאני לא יודע מה המספר בדיוק במקרה של הצמיג הזה. רק שיערתי.

אבל כנראה שאתה צודק, ה-D98J הוא 60 אז זה כנראה האזור.

• תוכן חדש...