Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום, יש לי שאלה בקשר לביטוח.

רק לפני נתאר את המקרה .

היום בשעות הבוקר רכב מלפני בלם בפתאומיות,

בדרך נס הצלחתי לבלום 5 ס"מ ממנו ואז נשמע חריקה מפחידה שכל מה שנשאר לחכות לו זה בוםםם.

אחרי שבדקתי שכולם בסדר ברכב יצאתי וכמו כל ישראלי ממוצא התחלתי לצעוק,

הבנתי שהבחורה בפניקה החלטתי להרגע והגעתי למסקנה שסה"כ מדובר במתכת על גלגליםם והכי חשוב שלא נגרם נזק לאף אחד.

עכשיו לשאלתי , יש לי רק ביטוח חובה ברכב ביטוח צד ג' תקף אצלי מ 7\1 (ביש מזל) רציתי לדעת מה עושים בקשר לנזק.

האם הביטוח שלו אמור לתקן לי את הרכב על הנזק או שאני נחשב לא מבוטח מבחינת נזקים לרכב?

פורסם

היא נכנסה בך מאחור? היא מודה באשמה? אם כן (וגם אם היא לא מודה) - הביטוח שלך לא צד בעניין בכלל.

תודיע לסוכן שלך והוא כבר יטפל בזה מולם, תעשה חיפוש בפורום קצת, אתה תלמד הרבה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עכשיו לשאלתי , יש לי רק ביטוח חובה ברכב, ביטוח צד ג' תקף אצלי מ 7\1 (ביש מזל), רציתי לדעת מה עושים בקשר לנזק.

האם הביטוח שלו אמור לתקן לי את הרכב על הנזק או שאני נחשב לא מבוטח מבחינת נזקים לרכב?

את הפסיקים האדומים אני הוספתי.

אם אני מבין נכון את שכתבת - אזי גם אם הביטוח צד ג' שלך היה בתוקף, הוא לא מכסה תיקון ברכב שלך (אתה לא צד ג').

לפי תאורך, הביטוח של הפוגע בך אמור לכסות את הנזק בריכבך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כל מה שאני רוצה לדעת אם אני יוצא בנזק כספי מהסיפור או לא.

יש לי עוד שאלה הבחורה הפוגעת התקשרה לבעלה שיגיעה, מסתבר שהוא מכיר את אבא שלי,

הוא אמר שיש אצלו מוסך במשפחה ,

הוא מוכן להפעיל את הביטוח,

אבל אם לא ניגש לביטוח הוא יכניס את הרכב למוסך ויוציא אותו כמו חדש, ויטפל גם במה שלא קשור לתאונה.

עכשיו ממה שהבנתי יש פגיעה בשסי.

מה לעשות ?

אגב אני סובל מכאבי גב וצוואר תפוס גם יום לאחר התאונה ניתן לפנות למיון? (במקרה שלי מרפאה צבאית)

פורסם

כל השאלות שאתה שואל, נשאלו פעמים רבות בפורום ונענו תשובות מגוונות.

בצע חיפוש ותמצא שלל תשובות בלי להמתין למיחזור תשובות שיעלה כאן טיפין טיפין.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...