Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

### נא לקרוא את הודעה מס' 3 בשרשור זה ###

שלום לכם ,

אתמול בבוקר יצאתי מביתי לכיון הלימודים .

שעה 09:00 בדיוק , קצת אחרי הרמזור בראשון לציון , מסתכל מבט חטוף במראה - רואה שריק ... מפנה את ההגה ימינה לעבור נתיב ו .. בום ! נכנסו לי בכנף הימנית קדמית ...

מה שקרה זה שבנתיב לידי , פשוט טסה לה להנאתה דייהטסו שרייד (כמו שלי) ומרוב שטסה היא הייתה ב "שטח המת" ולא ממש יכולתי לראות אותה וכמובן שהיה מאוחר מדי כי לא הפניתי את הראש שלי כולו ימינה , הסתכלתי במראה בדקתי שריק ופשוט עברתי נתיב , הכול קרה מהר מדי , כאילו שעקפו אותי מימין או משהו .

בכל אופן , הנזק הוא פגיעה בכנף ימין + טסה שבורה ועוגמת נפש מעצבנת על הבוקר ...

פרטים מלאים נלקחו מהפוגעת , אך משום מה היא טענה שהיא ממהרת , היא ביקשה פרטים שלי אבל החזירה לי את הטופס אחרי דקה בערך בטענה שהיא ממהרת לעבודה , השאירה לי גם את הטלפון שלה ופשוט נעלמה .

היא גם אמרה שהיא עשתה כל כך הרבה תאונות (כל האוטו שלה מרוסק) שכבר אין לה כוח לזה ...

הצעתי לה לקחת את הפרטים שלי אבל היא הייתה בשלה , טענה שאני אשם למרות שהייתי בטוח ב 100 אחוז שאין אף אחד בנתיב , היא פשוט צצה משומקום ואז הבנתי שהיא הייתה בשטח מת , שלא היה לי סיכוי לראות אותה , מה שבטוח - היא טסה כמו מטוס .

מצורפות תמונות של 2 הרכבים (הרכב שלה הוא עם מכסה המנוע והדבק שבפנס) , הייתי רוצה לדעת :

1. מי בדיוק אשם במצב הזה ? אנשים אמרו לי שאני אשם , אבל מה אני בדיוק אמור לעשות אם היא באמת עקפה מימן ? מה אני אמור לעשות אם במראה הנתיב היה פנוי לגמרי והיא כבר הייתה בשטח המת ככה שלא היה לי סיכוי לראות אותה ?

2. מה הפרצודורה להגשת תביעה בביטוח ? מה אני בכלל צריך לעשות ?

זאת די תאונה ראשונה שלי שאי פעם החלפתי פרטים עם מישהו , עד עכשיו הכול היה מכות בטמבון שהסתיימו בכלום .. הפעם כל הכנף שלי נמעכה ודורשת תיקון .

מחכה לתגובות ...

DSC00024.jpg

DSC00025.jpg

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

להבא... לא אמור להיות שטח מת אם מכוונים את המראות כמו שצריך.

חפש בפרוייקט למד של המופע המוטורי... יש שם שיעור על כיוון המראות.

עריכה: הנה לינק לכל השיעורים... לא זוכר באיזה מהם הוא מלמד לכוון מראות.

http://football.nana10.co.il/Section/?SectionID=2589&typeid=0

פורסם

הודעת הנהלה:

אופן הניסוח והפיסוק של ההודעות בשרשור הזה אינו מקובל על הנהלה. יש להשתמש בעברית תקינה.

מי שמתקשה, מוזמן להביט בכלל מס' 10 של כללי הפורום, ויפה שעה אחת קודם.

אי ציות לכלל יענה באכיפה מסיבית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

קח בחשבון שבכל מראה ש "שטח מת"

השטח מת הוגדל בעיקר מהסיבה שהרכב קטן וקצר , אני אישית חושב שהיא ראתה אותי עובר לנתיב הימני אבל פשוט המשיכה ישר וברגע שהמשיכה ישר נעלמה לי מהמראה וכבר הייתה בחלק של הכנף .

זה כמו שיש צורך להסתכל עם כל הראש מעבר לכתף או ימינה , כשיש מצבים שהרכב כבר מעבר למראה .

אני אישית עוד לא נתקלתי במקרה כמו שקרה לי אתמול , היא פשוט צצה משום-מקום ואני היתיי משוכנע שהנתיב פנוי .

המראות שלי , חשוב לציין , מכוונות ככה שאני לא רואה את הדלתות של הרכב שלי אלא את כל הנתיב שלידי באופן מושלם .

פורסם

אם המראות מכוונות נכון אתה אמור לראות את הרכב לידך כי אין שום מצב שהרכב שלה ב"שטח מת" שלך ואתה לא רואה אותו כי אמרת שכיוונת את המראות כלפי חוץ

זאת אומרת שהיא הייתה לידך במקביל,לפי שאתה מחליף נתיב תסתכל פעם הבאה ימינה באלכסון מבלי לסובב את הראש לגמרי לאחור.

בכל מקרה אם אתה עברת נתיב ונכנסת בה,אז אתה זה שאשם.

פורסם

אני אישית חושב שהיא ניסתה לעקוף מימין , משהו פה לא היה הגיוני , כי היא פשוט צצה משומקום בעניין של שניות ..

אני אישית חושב שהסתכלתי במראה ראיתי שריק ועברתי לימני בזמן שהיא כמעט חלפה על פניי .

מה עושים ?

פורסם

אם מכוונים מראות נכון - אין שטח מת בכלל.

אם היה שטח מת - אז יצרני הרכב היו מגדילים את מראות הצד.

אתה לא חושב ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אפשרי אולי לקבל תשובות קצת יותר ענייניות ומעשיות מאשר הרצאות של "שטח מת" שהבנתי כבר 2 תגובות לפנייך ?

אני באמת אודה לכל מ ישיעזור ל ילהבין מה עושים במצב כזה , האם לתבוע , האם להתקשרו לסגור את זה מולה ?

אם אני בטוח בצדקתי ואני יודע שהיא עקפה מימין , מה עושים במצב כזה , מי אשם ? עדיין אני ?

הבנתי את העניין של שטח מת ודווקא היום במופע המוטורי כשהוא נסע עם יעל הוא אמר "שלא נהיה בשטח המת שלו , שיראה אותך"

וכשאני מדבר על שטח מת , אני מדבר על זה שהרכב כבר עבר את המראה שלי ושהוא נמצא לידי , הבעיה במקרה הזה ספציפית היא שהיא באה משום מקום ממש בטיסה ועוד אמרה לי שהיא ממהרת , מה שהגביר את החשד שלי שהיא ראתה אותי עובר נתיב ופשוט לחצה חזק על הגז בניסיון לעבור ולא הספיקה ומצאה את עצמה בכנף שלי .

חשוב לציין עוד יותר שזה 2 נתיבים צרים ולא הייתי מספיק לסובב את ההגה חזרה כי גם ככה צריך רק הטיה קטנה של ההגה כדי לעבור נתיב .

פורסם

תראה, מבחינת מי אשם, כאן זה יחסית לרעתך, מכיוון שאתה הוא זה שהחליף נתיב, זה לא משנה כל כך אם ראית אותה או לא, היית צריך וודא שבאמת אין שם אף אחד, היו לי גם מקרים, שמרוב עצלנות או שפשוט לא הייתי מרוכז (בבקרים) רציתי להחליף נתיב, הסתכלתי, לא היה אף אחד רציתי להחליף אבל פתאום ראיתי בצבוץ של שמשה לידי, מזל שלא החלפתי, במקרה ההוא בטוח שאני זה שהייתי אשם ללא כל ספק.

מי שמחליף נתיב, חובה עליו לבדוק שאין אף אחד לידו, הרי תחשוב על זה כך, אם כול םהיו מחליפים מהיום נתיבים על סמך הצצה זרירה במראה, אין אף אחד, אז אין והופ להחליף, היינו בבעיה.

**** בקשר לתביעה שלך כנגדה, זאת תהיה מילה שלך נגד מילה שלה, אם יצא לך במזל, היא תחליט מרוב שלא יהיה לה כוח כבר, להודות שהיא האשמה ותסגרו עניין, אבל הרי אתה הוא זה שנכנס לנתיב ימין משמאל ולא ראה אותה, איך תוכיח שהיא אכן עקפה אותך? ברגע שתזכיר שהיה לך שטח מת הסתכלת והיא לא הייתה שם, קברת את עצמך, השופט יקלוט שפשוט לא בדקת מספיק וזהו, אז אם כבר, לטובתך, אל תזכיר זאת, עם כל הצער שבדבר שנאי אומר, תגיד שפשוט היא עקפה אותך מימין ובדיוק באותו שלב בדקת ועברת נתיב, גם לא טיעון מי יודע מה אבל בסדר.

אתה מבין את הבעיה, זאת פשוט מילה שלך נגד שלה זה הכל, כמו שאומרים, לך תוכיח שאחותך לא **** .

פורסם
אפשרי אולי לקבל תשובות קצת יותר ענייניות ומעשיות מאשר הרצאות של "שטח מת" שהבנתי כבר 2 תגובות לפנייך ?

מהתמונה הבודדת שנתת לא נראה שהנזק שנגרם לרכב שלך רציני במיוחד.

בהתחשב בעובדה שמדובר ברכב ישן וזול, בעובדה שביטוח מקיף כנראה אין לך ובעובדה שלא נשמע כאילו לנהגת של הרכב השני אכפת כל כך מהתאונה - עצתי היא לעבור הלאה ולא לעשות כלום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מה שקרה זה שבנתיב לידי , פשוט טסה לה להנאתה דייהטסו שרייד (כמו שלי) ומרוב שטסה היא הייתה ב "שטח המת" ולא ממש יכולתי לראות אותה וכמובן שהיה מאוחר מדי כי לא הפניתי את הראש שלי כולו ימינה , הסתכלתי במראה בדקתי שריק ופשוט עברתי נתיב , הכול קרה מהר מדי , כאילו שעקפו אותי מימין או משהו ...

אז תפנה את הראש כולו - כמה שהשרייד מהירה היא לא צצה משום מקום כהגדרתך- לא ראיתה אותה במראה, כלומר, היא כבר היתה לידך שעברת נתיב. אתה זה ששינת את נתיב נסיעתך ולכן זה לא משנה אם היא נתנה גז או לא. אחריותך היא לוודאות כי הנתיב פנוי...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אתה אשם ב100%, אתה יכול לברר את זה גם עם חוקר תנועה, אתה זה שעבר נתיב, לא היית נפגע אם לא היית עובר נתיב בלי לבדוק טוב שהכביש פנוי לגמרי, אתה לא יכול להוכיח שאתה עקפה מימין וזה גם לא כ"כ הגיוני שהיא תעקוף מימין ותפגע לך בכנף, קיצר אין לך מה לחפש פה יותר מדי, אתה אשם.

פורסם

אז אתם רוצים להגיד ל ישאין מצב שהיא ראתה אותי כבר על חצי נתיב והחליטה לתת גז ?

תחשבו על זה לרגע בהיגיון , אם היא לא הייתה רואה אותי - היא הייתה נכנסת לי בכנף האחורית או בדלת האחורית .

איך לעאזעל היא הגיעה לי לכנף הקידמית ? לא הייתי באלכסון , הייתי ישר לגמרי !

יש לכם דרך להסביר זאת ? כי לי אין חוץ מהעובדה שהיא ראתה אותי עובר נתיב בזמן שהייתי כבר חצי בתוכו ופשוט דפקה גז , כי המנוע שלה צרח כשהיא נכנסה בי , כאילו שהיא לוחצת על הגז ולא על הבלם.

ואם אומריםן שהנזק לא רציני ? אי אפשר כרגע לפתוח את הדלת בשום אופן , מבחינתי - הנזק רציני .

אם הדלת לא הייתה חלק מהעניין הייתי מחליף כנף ושוכח מהעניין , אבל כרגע אין אפשרות לתקן את זה מלבד החלפת כנף וכנראה גם פחחות וצביעה לדלת שנפגעה בקצה (קצת קשהל ראות בתמונה בגלל חוסר אור).

אני בטוח שיש משהו לחוק להגיד על זה שהיא ראתה אותי על חצי נתיב ופשוט נתנה גז כאילו אין אלוהים , לא ?

פורסם

את החוק זה לא מעניין- היא נסעה בנתיב שלה ואתה נכנסתה לנתיב לא פנוי. בזה מסתיים הסיפור...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אז אתם רוצים להגיד ל ישאין מצב שהיא ראתה אותי כבר על חצי נתיב והחליטה לתת גז ?

תחשבו על זה לרגע בהיגיון , אם היא לא הייתה רואה אותי - היא הייתה נכנסת לי בכנף האחורית או בדלת האחורית .

איך לעאזעל היא הגיעה לי לכנף הקידמית ? לא הייתי באלכסון , הייתי ישר לגמרי !

יש לכם דרך להסביר זאת ? כי לי אין חוץ מהעובדה שהיא ראתה אותי עובר נתיב בזמן שהייתי כבר חצי בתוכו ופשוט דפקה גז , כי המנוע שלה צרח כשהיא נכנסה בי , כאילו שהיא לוחצת על הגז ולא על הבלם.

ואם אומריםן שהנזק לא רציני ? אי אפשר כרגע לפתוח את הדלת בשום אופן , מבחינתי - הנזק רציני .

אם הדלת לא הייתה חלק מהעניין הייתי מחליף כנף ושוכח מהעניין , אבל כרגע אין אפשרות לתקן את זה מלבד החלפת כנף וכנראה גם פחחות וצביעה לדלת שנפגעה בקצה (קצת קשהל ראות בתמונה בגלל חוסר אור).

אני בטוח שיש משהו לחוק להגיד על זה שהיא ראתה אותי על חצי נתיב ופשוט נתנה גז כאילו אין אלוהים , לא ?

קודם כל במעבר נתיבים צריך להעיף מבט פעמיים במראה.... דבר שני כדאי להתקרב כדי לקבל זווית ראייה טובה יותר.

עוד דבר שכדאי תמיד לעשות זה להסתכל במראה המרכזית ולדעת אם יש מישהו מאחוריך או לא,

היא כן עקפה אותך מימין זאת באמת עבירה אבל המעבר נתיב היה שלך אתה אשם ב100% אין לך מה להתווכח בכלל.

קרה לי מקרה דומה שלא ראיתי מישהו במראה אבל ידעתי שהוא שם כי כמו שאמרתי אני תמיד אוהב לדעת מי מאחורי ומלפני,

ובאמת שנתתי מבט לאחור גיליתי שהוא בדיוק עוקף אותי משמאל ולמזלי לא עברתי ישר נתיב כמוך.

• תוכן חדש...