Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.crutchfield.com/S-EXibih9Q2P2/App/Product/Item/Main.aspx?i=070XHD6425

שווה משהוא?

מישהוא מכיר את החברה הזו?

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

פורסם

נראה סתם מכשיר, תבדוק שהוא תומך בתדרי רדיו אירופיים, אחרת אחלת אותה. (מנסיום רב המכשירים בארה"ב אינם תומכים חוץ מהליין של JVC שהם כן).

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

מצטרף לשאלתך על החברה DUAL הייתי באמריקה לא מעט , המכשיר הנ"ל שם נמכר בכמויות רבות .

החברה DUAL מאוד מפורסמת שם ובעיקר בגלל שהיא זולה היא משתלבת יפה .

מישהו יכול לספר קצת יותר על החברה ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
נראה סתם מכשיר, תבדוק שהוא תומך בתדרי רדיו אירופיים, אחרת אחלת אותה. (מנסיום רב המכשירים בארה"ב אינם תומכים חוץ מהליין של JVC שהם כן).

באתר crutchfield תמיד כתוב :

European Tuning Yes

בתרגום לעברית הרדיו מתאים לארץ.

אייל

פורסם

European Tuning Yes

סבבה, אז לפחות בעניין הזה, אבל המכשיר עצמו נראה סתם פשוט והייתי מוסיף עוד דמה דולרים בשביל לקחת משהו יותר טוב, לא חסרים מכשירים טובים בסכומים האלו.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

ניתן להיכנס לאתר החברה ולקרוא עליה קצת. בגדול, עושה רושם של מוצרים פשוטים, ספק זבל סיני ספק זבל סיני שהשקיעו בו קצת מחשבה ע"ע לאנזאר, בליץ וכו'.

לא מציאה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לגבי הרדיו אצל שכן שלי יש לו DVD של החברה הזו ואין בעייה לשנות לתדרים של הארץ זה מתייחס לדגם שלו לא יודע מה לגבי שאר הדגמים

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

מצחיק, בזמנו ראיתי שבאתר צ'יפר מוצגים מגברים של חברת DUVAL שמשום מה דומים 2 טיפות מים לכמה מגברים של DUAL. החוצפה היא שכאן מציגים אותם כמעט כהיי אנד והמחירים שדורשים עליהם בהתאם. בעוד בארה"ב זו חברה שנחשבת עממית ביותר עם מוצרי Entry level פשוטים וזולים. אין גבול...:roll:

פורסם

מחיר יקר יחסית בשביל מוצר סיני. חבל על הכסף. מוצר סיני תקנה בסין, יעלה לך הרבה פחות. תחפש משהו קצת יותר איכותי

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

וואו אני בהלם שהשם DUAL לא מוכר לישראלים.

זאת חברה שכבר שכחה ברוורס מה שחברות אחרות עוד לא עשו בהילוך ראשון.

DUAL זאת חברה ענתיקה, ענתיקה אני מדבר אתכם על הפז"ם של מוראל - שנות השבעים ולפחות בעשורים של השבעים והשמונים המוצרים שלה היו נחשבים למעולים.

עד היום עוד אפשר למצוא בבית של דודה שלי רסיבר פטיפון + שני רמקולים 5 RMS של דוהל.

אני לא זוכר אם זאת חברה גרמנית במקור או אמריקאית ולא יודע איפה המוצרים שלהם מיוצרים היום.

מדובר בחברה טובה אולי אפילו מצויינת ואני מאמין שיש להם גם מוצרי היי-אנד, לא יודע עד כמה היא טובה בתחום הרכב - אבל רחוק מלהיות "זבל" גם אם מיוצר בסין או לא.

עריכה - בעצם, אחרי הת'רד של גילאי חברי הפורום, נוכחתי לדעת שאני "סבא" - באמת אולי זאת הסיבה שאף אחד לא מכיר את החברה הזאת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אכן זה מה שרציתי לרשום לך , אתה יכול להיות אבא שלי ואני מניח שזו הסיבה לכך .

אני רק יודע שראיתי אין סוף מוצרים שלה (במיוחד באזור המולטימדיה , לא ראיתי סאב שלהם או קומפוננט) וגם ראיתי אותם מותקנים , באמת שהם נראים לא רע אפילו יותר טוב מפניונר למינהם .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

עדכון.

היום המכשיר נחת בארצנו הקדושה.

במבט ראשון המכשיר נראה לא רע בכלל.

כניסת usb בפנל המכשיר, כניסת aux גם כן.(compatible with Dual Bluetooth adapter)

קליטת רדיו hd, בלוטס מובנה.שלט רחוק.The headunit also features two sets of 2-volt preamp outputs for connecting an external amplifier.

בקיצור קראו את תכונות המכשיר ותראן שלמרות מחיר הזול יחסית ( 110$) הוא נותן אפשרויות רבות.( כ 400 ש"ח)

כמו שאמרו קודמי המכשיר אכן לא מוכר בארצנו , אך בארצות הברית המכשיר נמכר כמו פיוניר בארצנו.

מכירי alpine למינהם בעלי יכולת קליטת שידורי רדיו ארופאי לא ניתן למצוא בארצות הברית אלא ניתן להזמין מארופה ל us , אבל המחיר קופץ ל 340$.

נכון שהמחיר עדיין זול בחצי מהמחיר בארץ אך מחוות דעת של אנשים ב us המכשירים של החברה הנ"ל אינם נופלים באיכויות ממכשירים בעלי שם מוכר בארצנו ( עיין ערך פיוניר/אלפיין)

המכשיר יותקן השבוע ונראה באמת מה הוא שווה.

***נמחק ציטוט כל מאפייני המכשיר. ניתן לשים לינק, לא צריך להרוג את עמוס השרת***

פורסם

European Tuning Yes

אשמח ללינק.

פורסם

• תוכן חדש...