Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משיחה כרגע עם מוחמד, קולגה מוסלמי מטייבה , הוא אומר שכסף ברמת ה100-150 ש"ח לאחד זה המתנה המקובלת ביותר.

ככל שהקרבה עולה כך גם הסכומים.

כמו אצלנו, בגדול.

פורסם

לצורך העניין, הבחורה המזמינה (הכלה שחוגגת נישואין) היא קולגה לעבודה של חברה שלי והן מכירות כחודש וחצי, זה כל הקשר ביניהן.

נראה לי נביא 100 כל אחד ונסגור עניין.

פורסם

אני כמעט כל חודשיים מוזמן לחתונה של מוסלמים, רק פעמיים הייתי, פעם אחת הבאתי מיני בר כזה שקיבלתי ולא היה לי מה לעשות איתו, ופעם שניה גררתי איתי חבר שלי והבאנו 100 דולר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
לצורך העניין, הבחורה המזמינה (הכלה שחוגגת נישואין) היא קולגה לעבודה של חברה שלי והן מכירות כחודש וחצי, זה כל הקשר ביניהן.

נראה לי נביא 100 כל אחד ונסגור עניין.

בפעם האחרונה שבדקתי (היי, החתונה שלי, בעצם)

זה כבר מזמן, אבל מזמן לא 100 לאדם.

אני ממליץ 150 לפחות (ז"א, לפחות המינימום שהיית נותן בחתונה של יהודים).

כמובן, בתנאי שזה אפשרי מבחינה כלכלית.

תיהנו מהאוכל ומהזיקוקים. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא, ממש לא מוסלמי.

ההערה שלי התייחסה להערה של צביקי, "כמו אצלנו, בגדול".

"אצלנו" זה יותר מ-100 ש"ח לאדם, נכון ליוני 2008. זה הכול.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כמו אצלנו - התייחס לעצם הבאת הכסף.

אחי מגיע לחתונות חבריו עם אשתו - אין מצב שהוא שם פחות מ700 ש"ח.

לעומת זאת, אצלנו בחבר'ה - מקובל לתת איזה תאורת חירום שעלתה 89.90 בהום סנטר.

כך שהסכום עצמו יותר קשור לחברים הספציפיים מאשר ללאום.

צביקי

פורסם

לעומת זאת, אצלנו בחבר'ה - מקובל לתת איזה תאורת חירום שעלתה 89.90 בהום סנטר.

צביקי

אתה לא רציני? מי החברים שלך? איך אתה היית מרגיש אם קיבלת מתנה מחבר שלך לחתונה שלך עם פתק החלפה מהום סנטר?

פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה.

פורסם

איזה גזענים!!!

אני מבין שמעט הומור, אבל זה קצת יוצא מפרופורציה.

גם להביא 100 שקל זה לא מכובד. גם בחתונה של בע"חים.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...