Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריח דלק/תוסף ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגולף שלי (2002) היתה בטיפול בשבוע שעבר.

מאז שיצאה יש ריח של דלק או של תוסף באוטו.

לאחר כמה יומיים איתרתי את הבעיה מתחת לכסאות האחוריים - שם היה מן נזילה או שפיכה של מעט תוסף לדלק (אני חושב לפי הריח).

מתחת לכסאות האחוריים אין שום פתח למעט מן פתח עגול גדול על שלושה ברגים. מישהו יודע מה זה הפתח הזה והאם מדובר בדליפה או שנשפך למישהו שם תוסף/ שמן מסוג מסויים כשניסה להכניס לאותו פתח.

בכל מקרה אני אקח את הרכב למוסך מחר, רק רציתי לדעת אם יש לי למה לצפות שם מבחינה כלכלית אם באמת מדובר על תקלה - פולסווגן,אתם יודעים, כל דבר עולה שם הון.

פורסם

המכסה הוא מכסה של משאבת דלק. לא הייתי מסתפק בחיזוק הברגים - זה אולי יפתור את בעיית הריח, אבל יכול להיות שיש בעייה במשאבה או בחיבורים שלה...

הייתי מנסה לפתוח את המכסה (בלי סיגריה בוערת ביד :)) ולחפש סימני רטיבות דלק, עדיף אחרי נסיעה. או לגשת למוסך.

P.

פורסם

עד השנה אחריות לרכבי פולסווגן היתה של שנה אחת בלבד.

מהשנה דגמים חדשים מקבלים שנתיים.

יש אצלהם משהו שנקרא אחריות רצון טוב - שבה הם לפעמים, אם בא להם, נותנים הנחה על תיקונים בשנה השניה לרכב.

פורסם
יש אצלהם משהו שנקרא אחריות רצון טוב - שבה הם לפעמים, אם בא להם, נותנים הנחה על תיקונים בשנה השניה לרכב.

שזה במילים יפות - מתקנים על חשבונם פאקים שחוזרים בהרבה מכוניות, כדי להמנע מתביעה ייצוגית ולנסות לשמור את שמו הטוב של המותג, שכבר כמה שנים טובות לא מצדיק את עצמו.

או כמו שאמר רוברט אנסון היינלין מאור הגולה זצוק"ל תנצב"ה:

אכדא"ח - אין כזה דבר ארוחות חינם.

• תוכן חדש...