Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיוויק אוטו ספורט? לא ממש. מדובר ברכב משפחתי לכל דבר, 3 או 4 דלתות. נכון שהמנוע שלו שאפתני, אבל כאן זה נגמר.

כנ"ל לגבי הקופה, לוק יפה, מנוע שעל הנייר נותן ביצועים טובים.

הפונטו תהיה חסוכונית יותר מהסיוויק והיונדאי.

האיביזה/פאביה גם כן אופציה טובה מאוד.

שתיהן חדישות יותר, בטיחותיות יותר וחסכוניות יותר.

!AWDSOME

פורסם

איזה אופנוע היה לך?

אתה צריך לקחת בחשבון שאת התחושות שאתה רגיל לקבל מהאופנוע אתה לא תקבל מרכב ב40K. סיוויק בחיים לא תאיץ כמו אופנוע, כנ"ל לגבי כל שם אחר שעלה. תתחיל ללמוד להנות מאוד דברים ברכב חוץ מ 0-100 :(

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

היה לי כול מיני היה שטח היה לי קטנוע מרוצים(שלא עלה על הכביש) ,והיה לי ספורט, ואני נורא אהבתי את הנסיעה בעיר.

בכול מיקרה אסור לשכוח שאני כרגע לא מסוגל לסוע על רכב ספורטיבי ספורטיבי,כי בחיים לא היה לי רכב לפני ואין לי ניסיון על רכב ,אני צריך משהוא להתחיל איתו ,וחשבתי ברצינות על יונדאי שנירא לי יספק אותי ,ועם יהיה לי כיף איתו אולי אני השתדרג, שאני יהיה מוכן , השאלה עם הוא מסוגל לתת קצת ספורטביות

פורסם

אני באותו ראש עם Caveman

אם אתה נהג חדש ואתה מחפש קצת ריגוש חשוב להסתכל על ההיבט הבטיחותי

בת למשפחת פולקסווגן תתאים לך לדרישות ולצרכים (שזה כולל גם את סיאט וסקודה)

איביזה\פאביה\פולו

גולף 1.6 שנת 99 גם תיכנס בתקציב שלך אבל זה אוטו שכמה שהוא מפנק ואיכותי ככה הוא כבד ושותה דלק.

פורסם

כמו שרשמתי, הפאביה/איביזה או הפונטו יהיו חסכוניות בטיפולים ובדלק, מודרניות יותר, בעלות התנהגות כביש טובה יותר, פרקטיות יותר ובטיחותיות יותר.

!AWDSOME

פורסם

בשביל "רמה" כמו שהגדרת צריך לשלם כסף כמו בכל דבר שום דבר לא בא בחינם.

ברכבים זה נכון פי כמה וכמה דברים אקזוטיים עולים כסף,אבל לטעמי עדיף פרקטיות ושימושיות מאשר פוזה.

אבל אם אתה רוצה לא חסר מכוניות "משופרות" לימינהן עם ספוילרים ענקיים ואגזוזים בגודל של הראש שלך,הכל שאלה של מה אתה מגדיר פוזה

פורסם

אני פשוט מחפש מכונית עם בסיס ספורטיבי ותכונות בסיסיות של רכב ספורטיבי ,ואני מאמין כבר שאחרי שאני יקבל את הרכב אני ישפר אותו , ואולי אפילו יציר עליו באייר בראש ,מה שההיתי עושה עם אופנועים

פורסם

נירא נחמד אבל חיב שיפוץ,יש לדגם הזה פלסטיק קידמי(אין לי מוסג איך קוראים לזה) ספורטיבי,ומה בערך העלות,

יש עוד רעיונות

מה צריכת הדלק

• תוכן חדש...