Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנסים מהבהבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא מהבהב לפי המוזיקה יש לו קצב קבוע.

בכל חנות צעצועים מוכרים מנורות דיסקו ופליקרים כאלה, הם עובדים על 12V.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם
זה לא מהבהב לפי המוזיקה יש לו קצב קבוע.

בכל חנות צעצועים מוכרים מנורות דיסקו ופליקרים כאלה, הם עובדים על 12V.

עומר.

אפשר מידע יותר מדוייק מאיכן אפשר להשיג צעצוע כזה?

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אני זוכר באחד המפגשים (לפני שנתיים בערך) באה 205 עם פנסים כאלו, ביציאה מהחנייה עצרה אותו ניידת.

מן הסתם שאסור להתקין פנסים כאלו, השאלה האם זה נקרא "התחזות לשוטר", שכן הפליקרים האלו עלולים להטעות אנשים.

פורסם

יש כל מיני חנויות שיש מלא שטויות לילדים כל מיני מנורות וחפצי נוי של ילדים.אולטרות ופוסטרים זוהרים באולטרות.

יש שם לחנויות האלה. לא עולה לי בראש.

זה לא צריך לעלות יותר מ40 שקל לאחד קטן. לחבר שלי חיברתי כזה באופנוע למטה. זה יפה שהרצפה מהבהבת.

חוקי זה ברור שלא! זאת תוספת תאורה.

יש פלקרים צבעוניים שמתקינים בתוך הרכב או בגריל הם באים אחד אדום ואחד כחול, זה היתחזות לשוטר.

עומר.

פורסם

זה על חיפושית? איזה חמוד!

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

חמוד וקל לעשיה.. בן דוד שלי עשה משהו בסיגנון. אורות כחולים בפנס הראשי.

ויש לוח חשמלי עם שני כפתורי סיבוב עליהם. אחד שולט על תיזמון ימין שמאל ואחד שולט על המהירות. על הלוח עצמו יש שני לדים שמראים לך באיזה קצב הלדים החיצוניים.

בתוך הרכב יש מישהו ששיחק בקצב האורות לפי המוזיקה.

זה מאוד שטותי ורק ילדים מתלהבים מדבר כזה.

עומר.

פורסם

זה עבד עליכם אה?:lol:

זה החיפושית של חבר ,היה לו קצר באחת המנורות ,אז הוא הפעיל אורות ,ולחץ(פימפם) על הברקס וזה מה שיצא!

האיכות חרא בגלל שזה ממצלמה של נוקיה (6230).

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

זה באמת היה ניראה לא קשור למוזיקה בגלל זה אמרתי מישהו שיחק עם זה בפנים. תיזמון גרוע.

עומר.

פורסם

להתקין את זה באוטו נחשב כבר צעצוע למבוגרים.:wink::-D

פשוט הצעצועים שלנו עולים הרבה יותר כסף:twisted:

עומר.

• תוכן חדש...