Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור, המנוע שלך הוא עם קרבורטור יש דגמים של פילטרים של סימוטה קטנים שיתאימו לך בול, אתה מוציא את הפילטר המקור העגול שלך סוגר אותו מוציא את הצינור יניקה שלך ומחבר פילטר ישירות לבית פילטר שלך

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המנוע שלי לא קרבורטור ,הוא הזרקה מכנית ,אני רוצה לשים פילטר השאלה היא -אין-בוקס /פתוח?

כי יש שם בעיה של חיבור כמו שיאשה כתב לעומרי.

אני מצרף תמונה של ה"מצערת" (היא של ה6 צילינדר אבל זה על אותו עיקרון וגודל של ה4 צילינדר)

10_1571050_821200585409PM.jpg

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
בקיצור, המנוע שלך הוא עם קרבורטור יש דגמים של פילטרים של סימוטה קטנים שיתאימו לך בול, אתה מוציא את הפילטר המקור העגול שלך סוגר אותו מוציא את הצינור יניקה שלך ומחבר פילטר ישירות לבית פילטר שלך

לא יודע מאיפה הבאת את זה...אבל המנועים של מרצדס מהשנים ההם לא עם קרבורטור...הזרקה מכאנית...

שי, זה כמו אצלי בדיוק, אתה יכול לעשות כמו שאני הולך לעשות..

לקחת את הצינור גומי מהמרצדס מהשנים 97-99, C220 ופשוט מאוד להרכיב על המנוע שלך ובסוף לשים את הפילטר...

אצלי זה עובד אני רק רוצה להביא את הפילטר הפתוח וזהו...

ושים פתוח לפי דעתי...אל תשים אינבוקס אם אתה כבר משקיע ככה...

פורסם

כמה יעלה פילטר?ואיפה משיגים?(יש לי מאיפה להשיג שרוול)

חיפושיות 73-74

פורסם

אם זו אותה "קלפה" , אזי הקיט אמור להתאים . הקיט שנתתי אליו לינק בהודעה קודמת .

פילטר פתוח פשוט יעלה כ 250 ש"ח .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
כמה יעלה פילטר?ואיפה משיגים?(יש לי מאיפה להשיג שרוול)

מאיפה אתה?

ואיזה סוג שרוול אתה רוצה? כמו שאני דיברתי עליו או שרוול מנירוסטה?

אם אתה רוצה שרוול כמו שדיברתי עליו אתה יכול למצוא בפירוקיות אם יש להם את הדגם שציינתי C220, ואם אתה רוצה מנירוסטה אז לך לכל צנרן הוא יעשה לך כזה...

פורסם

שים אינבוקס.

אתה מוזמן להריץ חיפוש על הודעותיי בפורום זה ע"מ לקבל את התשובה המלאה.

פילטר אינבוקס מגלם בתוכו את היתרונות של פילטר פתוח (מלבד הרעש) ללא החסרונות (יניקת אויר חם, ירידה במומנט בסל"ד נמוך).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני מניח שהתכוונת להודעה הזאת :

בפילטר אינבוקס האויר עובר יותר מהר.

כמו כן, הוא עשוי מחומרים טובים יותר מהפילטר המקורי, והוא דק יותר.

מניסויים שביצעתי עם מחשב מנוע, באוטו שלי לפחות, לאינבוקס היו שני תרומות עיקריות:

א. נכנס אויר קר יותר מהפילטר הפתוח.

ב. לא חלה ירידת מומנט שמאפיינת מע' יניקה פתוחות.

למעשה, על "הדיינו הממוחשב", המחשב הרבה יותר הספק עם האינבוקס בסל"ד גבוה מאשר עם הפתוח,

אחרי עוד כמה שינויים קטנים (סוג של אינלט / ראם אייר).

חיפושיות 73-74

פורסם

כמה עולה האינבוקס ?למרות שאני עדיין חושב שעדיף פתוח.(כבר נסעתי כמה פעמים בלי פילטר והמנוע נותן צליל יניקה נחמד)

דווקא הרעש של הפילטר פתוח יכול להיות נחמד כי יש יניקה די חזקה אפשר להגיד:lol:, כל פעם שאני מכוון את המנוע (אוויר -דלק) אז כשאני נותן גז שומעים את היניקה שלו.

אה ועוד שאלה -עד עכשיו המנוע היה מכוון על תערובת מאוד עשירה (גימגם בסרק כשהוא חם ולפעמים נכבה),אז כיוונתי אותו לכמה שפחות דלק והכי הרבה אוויר , האם להעלות קצת את היחס של הדלק או שזה לא משנה ?(מבחינת כוח)

חיפושיות 73-74

פורסם

לא הבנתי למה אתה עדיין חושב שעדיף פתוח אחרי שקיבלת הוכחות

שזה לפעמים אפילו גרוע יותר מפילטר סטנדרטי... :?

עדיף שיהיה יותר מדי דלק מאשר פחות מדי.

על המונח "דטונצייה" שמעת פעם ?

נעים להכיר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אין צילצולים ,כבר נסעתי איתו בסל"ד גבוה ואין בעיה והוא עכשיו שקט.

הפילטר אינבוקס לא נותן שום רעש?(אני לא שולל אותו אבל בכל זאת אני רוצה שזה יהיה שונה מבחינת רעש מהקרטון שיש עכשיו)

חיפושיות 73-74

פורסם

מה חשוב לך יותר - רעש או ביצועים ?

רעש:

הפילטר הפתוח מרעיש יותר מאינבוקס.

האינבוקס מרעיש מעט יותר מסטנדרט אבל פחות מפתוח.

ביצועים:

אינבוקס ברוב המקרים (אם לא כולם) ייתן את הביצועים הטובים ביותר.

פתוח ייתן הספק מקסימלי (אולי) גבוה יותר מסטנדרט אך נמוך יותר מאינבוקס.

פתוח יוריד מומנט בסל"ד ביניים גם לעומת סטנדרט ובעיקר לעומת אינבוקס.

באמת שאין לי יותר איך להסביר לך את זה, תעשה את השיקולים שלך, בהתאם לשאלה למעלה.

פורסם

קונדסון תודה רבה על ההסברים!

כמה עולה האינבוקס?והאם רק מחו"ל או שיש גם בארץ?

חיפושיות 73-74

פורסם

תראה אפשר לשים במרצדס פתוח בלי חשש לאויר חם יש כל כך הרבה מקום שם...(לפחות אצלי) שזה לא משנה...

אתה יכול להעביר את הצינור מעל המנוע ולהוריד אותו ללמטה שם הוא יקח אויר קר מאוד...

• תוכן חדש...