Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחד מהחברים שלי קרה משו דומה ...

פירקנו את הרמקול מהדלת לבצע תחזוקה והרמקול היה כולו חלודה ואני יודע שהוא שם בערך 3 שנים והוא עובד ושומעים טוב (5 1/3') .

לא נראה לי שיש לך בעיה ;)

פורסם
מצטער אבל אני חושב שזה מגיע לך

למה אתה רוחץ את האוטו עם צינור/מים זורמים

מה אתה לא יודע שהכנרת כבר בקו השחור אתה לא יודע שאין מים במדינה?!?!?!

תזכיר לי\ תצטט לי בבקשה איפה רשמתי ששטפתי את הרכב תחת מים זורמים או עם צינור, או שפשוט תחדש לי שעשיתי משהו שאני לא יודע שעשיתי אותו בכלל, או שאתה פשוט קורא מחשבות או בעל תכונות על אנושיות?! כי לפי מה שאני זוכר שטפתי את הרכב עם ג'ילדה ודלי מים מעורבבים בסבון.

אבל תודה על הדאגה לכנרת ולקו השחור בכל אופן, אשריך!

לכל השאר - תודה, הרכב חנה יום שלם תחת שמש יוקדת, אני מקווה שזה גרם לרמקול להתייבש סופית ולתת לי לישון בשקט. אבל גם לכם יש חלק בשקט הזה אז קבלו ח"ח ותודה על עזרתכם :)

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם
עומר סתם שאלה איך אתה מחבר את הרמקול לדלת אתה מכין דיקט ועליו מניח את הרמקול?

הכנתי הגבהה מMDF 17 מ"מ שיש בא חריטה להשקיע את האלמנט. ואני חותך בדיפון את הבליטה האובלית שתתאים בול להגבהה.

כניראה שאני יוריד מהרמקול המקורי את הפלסטיק ויחבר אותו לעץ.

עומר

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

אז אין לך בעצם פלטה שמכסה את כל החור של הרמקול האורגנלי?

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...