Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני רוצה לשדרג את המערכת שלי.

התקציב שלי הוא בסביבות 8000 ש"ח (במקרה הצורך יש אפשרות לחרוג מהתקציב), כאשר אני מעוניין להשקיע אותם בסט של רמקולים קדמיים, מגבר, סאב והרכבה + חיוט.

ה-HU שמותקן אצלי ואני משאיר אותו הוא קלריון DXZ765MP.

את הסאב החדש התכוונתי לחבר למגבר הישן שלי שהוא לייטנינג אודיו B2.300.4. האם כדאי?

הרמקולים החדשים יחוברו למגבר החדש.

סגנון המוסיקה שאני שומע הוא מטאל ולכן אני מעדיף רמקולים שיותר מתאימים לסגנון מוסיקה כזה וחשוב לי שהסאב יהיה מדויק!!!

אני יודע שחלקכם יגיד שצריך לשמוע בעצמך את הרמקולים כדי לבחור מה מתאים לי, אבל אין לי מושג איזה רמקולים וסאב כדאי לשמוע, לכן אשמח אם תמליצו על חברות ודגמים מסוימים שמתאימים לתיאור שנתתי ואני כבר אדאג לשמוע אותם.

דרך אגב, למקרה שזה חשוב הרכב שלי הוא פולו קלאסיק(4 דלתות!).

כמו כן, אשמח אם תוכלו להמליץ על מקום טוב להתקנת המערכת (אני לא מחפש לחסוך על התקנה) באיזור באר-שבע או ירושלים ואם אין מקום כזה באזורים אילו אז בתל אביב.

תודה מראש לכל העונים.

פורסם

בגדול אני מעדיף חדש, אבל אם תצליחו לשכנע אותי שיד שניה לא פחות טוב מיד ראשונה אז אני אשקול ברצינות גם אופציה כזו.

פורסם

אני יכול להמליץ לך בחום על הרץ היי אנרג'י!

סאב, IDMAX מדויק וחזק.

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

מישהו יכול להמליץ על מתקין טוב עם עדיפות למתקין מבאר שבע או ירושלים?

מישהו מכיר חנויות באינטרנט בהן מוכרים רמקולים של IMAGE DYNAMICS ו-HERTZ?

• תוכן חדש...