Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

שיקול מרכזי בבחירת הרכב הוא התאמה לבעיות גב.

פורד פוקוס מאוד לא נוחה לי(הורדתי פג'ו ,רנו וסיטרואן- מטעמי אמינות)

אופרה נוחה- מה אמין יותר גירסת 4/5 דלתות?

באיזה סוג רכב יש כרית גב במשענת הכסא שניתן לנפח?

באיזה עוד דגמי רכב יש 3 מכווני כסא לפחות?

תודה

ע.

פורסם

שלום לך!

דווקא הרכבים שפסלת אמורים להיות נוחים מבחינת ישיבה ונוחות נסיעה . לגבי האמינות - יהיו פה וויכוחים לשני הכוונים אם צרפתיות אמינות או לא (לא נכנס לזה).

אני יכול להוסיף (מבחינת נוחות) גם גולף.

לגבי אופטרה - לא הייתי נוגע. רכב מיושן יחסית.

אישית - אני מזדהה עם בעייתך (גם קצת סובל מהגב). לעיתים גם הרכב עם המושב הכי נוח (תיאורטית) - לא יהיה לך נוח. מה שאני עשיתי - רכשתי מושב "קל-גב" ושמתי על המושב הנוכחי של הרכב (רנו מגאן). זה שיפר את המצב.

ייתכן שזה בסוף גם יהיה הפתרון.

alfa 156 2.5.

פורסם

אתה עושה טעות שאתה פוסל את ה"צרפתיות".

אם אתה באמת סובל מבעיות גב כדאי לך לשקול ברצינות לרכוש C5. אחרי שתסע בה לא תרצה לעבור לשום רכב אחר.

פורסם

סליחה אם יש פה חדירה לפרטיות אבל... אילו בעיות גב ?

יש בעיות שיידרשו מושב תומך, ויש בעיות שיידרשו מתלים רכים של הרכב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני מעדיף לשלם למוסך ולא ללכת לאורטופד.

ולכן אני נוהג על רנו.

32 אלף בשנה ואין לי כאבי גב שהיו לי אחרי נסיעה בפולו קלאסיק אחרי חצי שעה של נהיגה (מושב של דר. גב לא עזר הרבה).

במגאן אכן יש מנגנון הקשחה מגב המשענת, כיסאות נוחים להפלאי.

אם רוצים ישיבה עוד יותר נוחה- עוברים לסניק. נכון, גיר אוטומטי לא מהאמינים אבל אין כמו הבריאות!

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

"הורדתי פג'ו ,רנו וסיטרואן- מטעמי אמינות"

עירית, אין צורך בדעות קדומות, בטח מישהו ש"מבין" אמר לך שצרפתי זה לא אמין בגלל איזו BX מתפרקת שהייתה לו לפני 20 שנה (רק השערה).

דווקא הצרפתיות שציינת ידועות בנוחות הנסיעה שלהם והישיבה בהם, הייתי ממליץ לבדוק את ה-C5.

פורסם

במידה ונוחות הרכב חשובה, אין לאן לפנות חוץ מלצרפתיות. רנו מגאן מאוד נוחה מנסיון (בגרסאות הזולות המושבים עצמם די קשים ותמיכת הגב לא מתכווננת- וזה יהיה ככה ברוב המכוניות, בדגמי הזולים), ושמעתי שגם פז'ו 307 לא רעה בכלל. דווקא סיטרואן C4 לא נוחה בכלל ממה ששמעתי. סיטרואן C5, מצד שני, נחשבת לאחת המכוניות הכי נוחות היום, אבל היא מכונית מנהלים, ולא משפחתית. אם זה בסדר, אולי כדאי לבדוק אותה.

אני אגיד שוב- קשה למצוא שילוב של נוחות ואמינות. יפניות אמינות ולא נוחות, הצרפתיות ההפך, וכל השאר איפושהו באמצע.

"ai motoare capul doare"

פורסם

עיתונות הרכב טוענת שלסובארו B3 יש מתלים רכים שמספקים נסיעה נוחה, אבל אתה חייב לבדוק את המושבים (סתם לדוגמא אני מוצא את המושבים בB4 בינוניים ומטה).

ככלל, גם ברמות מחירים גבוהות יותר לא תמצא רכבים יפנים נוחים יותר ממגאן וC4.

פורסם

צר לי מאוד לאכזב את פותח השרשור אך אני מחזיק בבית 2 צרפתיות + במשפחה 3 צרפתיות ( 3 פיזו 2 רנו ) ואני ממש לא מבין מהיכן קיבלת את המידע הלא נכון .

רכב לא אמין הוא רכב שבעליו זילזל (מים מהברז וכד') וזה גורם לנזקים שאחר כך בוכים ואז גם רצים לספר לחברה ( רק שפה מספרים חצי אמת ) ,לא יעזור כלום (סיפורים למיניהם ) אבל רנו הוא רכב נוח וסיטרואן כנ"ל ,מה גם שהמחירים שלהם בהתאם = מחיר נמוך ותמורה לתשלום טובה .

בכל אופן בהצלחה בלמצוא תחליף לדבר .

ולבחור מעליי ,

אכן הB3 נוחה מאוד לנסיעה אך יש הרבה חוסרים אחרים לרכב שכדאי שישאר בסוכנות ( לא זריז בכלל ,אין תא מטען -של יונדאי גטס יותר גדול ).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...